cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Καλημερουδια ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ!!!!!!!!!Τι ειπα τωρα βρε παιδι μου!!!!!Καλα οποιος θιγεται ας μην απαντησει..........Λοιπον ψαχνομαι για να βρω cd εγγραφης και θελω την γνωμη σας για το ποιο θεωρειτε καλλιτερο για μια καλη εγγραφη!!!
Εχω δοκιμασει πολλα και μεχρι στιγμης θεωρω τα καλλιτερα τα Mobille fidelity...ομως ειναι λιγο ακριβα για καποιον που θελει να κοπιαρει μεγαλη ποσοτητα cds.
Αρκετα καλα βρηκα και τα Tayo Yuden τα χρυσα αλλα τωρα δνε ξερω ποιος τα εισαγει στο Ελλαντα !!!!
Λοιπον λεβεντες μου ποιος εχει να προτεινει κατι αλλο?Αν ξερετε σε αυτα που θα προτεινετε και ποιος τα φερνει θα ειναι καλλιτερα!!!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις που θα ΔΩΣΕΤΕ!!!!!!
Θεμη μιας και εισαι μεσα στα αντιγραφικα κολπα εχεις κατι να μας προτεινεις???????

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Taiyo Yuden, που κι εγώ νομίζω ότι είναι κορυφαία, έχει το Πλαίσιο και το e-shop. Τώρα αν αναζητάς απευθείας τον εισαγωγέα, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
φυσικα ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις αλλα ξερω οτι κυκλοφορουν και καποια cds
που ειναι μαυρα και στο παρελθον τα εβγαζε η Γερμανικη intenso.Τωρα ομως δεν τα φερνουν!!!
Εχει παρει κατι το μαυτι σας η το ματι σας?????

Reaction score
4
Απάντηση: Re: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Taiyo Yuden, που κι εγώ νομίζω ότι είναι κορυφαία, έχει το Πλαίσιο και το e-shop. Τώρα αν αναζητάς απευθείας τον εισαγωγέα, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...
Ο εισαγωγέας είναι (μάλλον) αυτός http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm
Αγοράζω χρόνια Taiyo Yuden και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το αντίθετο ισχύει για τα...... :617:VERBATIM

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Αυτός είναι...
Αγοράζω κι εγώ από αυτόν εδώ και πολλά χρόνια.

Reaction score
3
μόνο taiyo yuden , σε υλοποίηση της THAT'S, professional, noname, whatever, αρκεί να είναι Taiyo Yuden, η εταιρία, μην ξεχνάμε στις αρχές του 80 που πρωτοκατασκεύασε (το υλικό όχι το format βέβαια) compact disc.

παλιά ήταν άριστα και τα gold της ιστορικής mitsui , μας τελείωσαν , τώρα μόνο T.Y. σε χαμηλή ταχύτητα, και ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

εισαγωγέας disk impex στην αμφιθέα, καλύτερη τιμή εκεί και στο e-shop.-

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Κατοπιν ομοφωνιας οπως ειπε και η Μαρια μας ριχνουμε ψηφο εμπιστοσυνης και παραγγελια στα Taiyo !!!!!!!!
Ευχαριστω κυρια και κυριοι για τις απαντησεις σας !!!!!!Φυσικα οτιδηποτε νεο στην πιατσα περι αδειανωνε σιντιον καλοδεχουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.685
Κατοπιν ομοφωνιας οπως ειπε και η Μαρια μας ριχνουμε ψηφο εμπιστοσυνης και παραγγελια στα Taiyo !!!!!!!!
Ευχαριστω κυρια και κυριοι για τις απαντησεις σας !!!!!!Φυσικα οτιδηποτε νεο στην πιατσα περι αδειανωνε σιντιον καλοδεχουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μ εκπλησεις, εσυ αδιαβαστος φιλε??

Για μενα,
Τα καλυτερα ολων τα παλια gold Mitsui , made in Japan ομως ( ευτυχως μου εχει μενει καμια 1000αδα ακομα!!!!) , μετα βγηκαν κατι ιδια αλλα made in France κι ηταν χαλια.
Μετα τα Emtec Digital Photo ( κατα-gold τα ειχε ενα καιρο το πλαισιο )
Και τωρα αναγκαστικα τα Taiyo....

Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν Scsi recorders και ταχυτητα εγγραφης αυστηρα στο 1Χ.
Ο φιλος μας ομως, μαλλον τα θελει για το Πιονερακι.!!!

Reaction score
41
Απάντηση: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Μια ακόμα ψήφος υπέρ για τα Taiyo Yuden.

Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να πετύχεις μαϊμού....
Πρέπει στο κάτω μέρος να γράφουν www.diskimpex.gr
Πάντως όσες φορές αγόρασα από το eshop ήταν πάντα ΟΚ

Καλές εγγραφές!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Re: Απάντηση: Re: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Το αντίθετο ισχύει για τα...... :617:VERBATIM
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Reaction score
26
Απάντηση: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Εγώ γράφω σε TDK και CD και DVD.
Έχω κάνει χωρίς υπερβολή πάνω από 5000 εγγραφές σε τέτοια δισκάκια.
(Βέβαια τώρα εκεί που έχουν φτάσει οι σκληροί δίσκοι έχω ρίξει πολύ τους ρυθμούς και γράφω πολύ λίγα δισκάκια)
Χρόνια τώρα ποτέ δεν έχει καεί κανένα και ποτέ κανένα δεν έχει χάσει δεδομένα με το χρόνο.
Ενώ παράλληλα είναι αρκετά ανθεκτικά στις γρατζουνιές.
(Ειδικά για να τα κατεβάζεις στο αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει)
΄
Έχω ξανακούσει για αυτά τα Taiyo Yuden οτι είναι τα καλύτερα.
Μπορεί κάποιος να εξηγησει με ποια κριτήρια το λέτε αυτό;

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Καλημερουδια ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ!!!!!!!!!Τι ειπα τωρα βρε παιδι μου!!!!!Καλα οποιος θιγεται ας μην απαντησει..........Λοιπον ψαχνομαι για να βρω cd εγγραφης και θελω την γνωμη σας για το ποιο θεωρειτε καλλιτερο για μια καλη εγγραφη!!!
Εχω δοκιμασει πολλα και μεχρι στιγμης θεωρω τα καλλιτερα τα Mobille fidelity...ομως ειναι λιγο ακριβα για καποιον που θελει να κοπιαρει μεγαλη ποσοτητα cds.
Αρκετα καλα βρηκα και τα Tayo Yuden τα χρυσα αλλα τωρα δνε ξερω ποιος τα εισαγει στο Ελλαντα !!!!
Λοιπον λεβεντες μου ποιος εχει να προτεινει κατι αλλο?Αν ξερετε σε αυτα που θα προτεινετε και ποιος τα φερνει θα ειναι καλλιτερα!!!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις που θα ΔΩΣΕΤΕ!!!!!!
Θεμη μιας και εισαι μεσα στα αντιγραφικα κολπα εχεις κατι να μας προτεινεις???????
Vlasis τα καλύτερα που ξέρω είναι τα Tayo Yuden ceramic και θα τα βρείς στη στοά Ορφανίδη.
Εγώ χρησιμοποιώ μόνον τα Tayo Yuden printable γιατί τα τυπώνω, χωρίς παράπονο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Kαι παλι λοιπον να ευχαριστησω για τις απαντησεις σας στην αναζητηση μου παλλικαρια μου!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Να σας ενημερωσω και γω με την σειρα μου οτι Tayo yuden χρησιμοποιω, αλλα προχθες πηρα κατι δισκακια της Memorex και στο αυτοκινητο επαιξαν απροσμενα καλα.
Ισχυροτατο μπασο και γλυκύτατο ηχο.
Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση το μπασο να μην ειναι το σωστο και να χρωματιζει (γιαυτο ακουγεται καλα στο αυτοκινητο) αλλα για δωστε του μια ευκαιρια.
Ειναι και φτηνα!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μιχάλη πρώτη φορά τα ακούω αυτά, θα τα δοκιμάσω.
Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και sony audio cdr με πολύ καλά αποτελέσματα.

...

Reaction score
0
Νικο τα ακουσα μονο στο αυτοκινητο και ηταν το καλυτερο αποτελεσμα που πηρα.
Δεν τα δοκιμασα στο σπιτι (οπου εξαλλου δεν με ενδιαφερει γιατι οτι μου αρεσει το εχω σε οριτζιναλ) και επισης δεν ξερω ποσο κρατουν στο χρονο.
Παντως τα professional στην πλειοψηφία τους αντεχουν πολυ (και σε αυτα εχω μερικα κατεστραμμενα παντως)

Reaction score
59
Μιχάλη πρώτη φορά τα ακούω αυτά, θα τα δοκιμάσω.
Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και sony audio cdr με πολύ καλά αποτελέσματα.

...
Νίκο δοκίμασε και κανένα δικό μου CD-R, DVD-R 24 KT GOLD της Mobile Fidelity για να δεις τη διαφορά. Λ.Σ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk