JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.159
Καλά εντάξει. Οκ ότι πείς.
Εννοείται. Τον πληρώνουμε για να κάνει μετρήσεις, αν θέλει να συνεχίσουμε να του δίνουμε πρέπει να τις κάνει ολόκληρεςΦυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Πσσσστ ρομαντικέ, το μέλλον στην ακρόαση μουσικής είναι πολυκάναλο.Γενικα τα πολυκαναλα οπως ειναι πακτωμενα απο κυκλωματα, επεξεργασιες πλακετες κλπ δεν γινεται να παιξουν το ιδιο καθαρα με τα δικαναλα. Δυστυχως. Γιαυτο και καποιοι ρομαντικοι επιμενουμε σε δικαναλο.
δεν υπαρχει ελπιδα αγαπητε μου.....Ισχύει. Αρκετοί του έχουν ζητήσει να κάνει σωστές μετρήσεις για όλα τα κανάλια.
Υπάρχει ως μέγεθος, αλλά δεν το χρησιμοποιούσε κανένας μέχρι τώρα σε αυτήν την μορφή.Μα επισήμως δεν υπάρχει μέτρηση sinad , απο κανέναν φορέα.
Οπως είπες μαρκετίστικο κόλπο είναι.
ΟΙ κλασικές μετρήσεις εξακολουθούν να ισχύουν.
Google itΠου υπάρχει ρε Μήτσε? στην AES? δεν το έχω πετύχει .
Δεν αγοράζουμε όλοι AV για χρηση pre-pro παρολα αυτα. κ το 74.5 sinad ειναι στα 2v, τουτεστιν ισως και στο +1-5db volume. Ναι, σε εκεινη την περιπτωση, αν οδηγεις το κεντρικό ή τα surround με τελικό που εχει input sensitivity >1.5v θα ζοριστεί ο 3600. Το σενάριο αυτό δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι. Ας αποφασίσει ο κάθε αγοραστής για την περίπτωση του.Μπορουμε να υποθέσουμε πως ολα τα κανάλια του 3600 εκτός L-R μετράνε το πολύ σαν το center, με SiNAD 74.5db. To L-R μετράει καλά μόνο με τελικούς συνδεδεμένους-με τους δικούς του off.
Γενικά τα συμπεράσματα του ASR ειναι περιορισμένης αξίας στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών.
Έτσι όπως τα λες είναι. Αν επιλεχθεί τελικός που να του φτάνουν 1.4V δεν υπάρχει πρόβλημα.Δεν αγοράζουμε όλοι AV για χρηση pre-pro παρολα αυτα. κ το 74.5 sinad ειναι στα 2v, τουτεστιν ισως και στο +1-5db volume. Ναι, σε εκεινη την περιπτωση, αν οδηγεις το κεντρικό ή τα surround με τελικό που εχει input sensitivity >1.5v θα ζοριστεί ο 3600. Το σενάριο αυτό δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι. Ας αποφασίσει ο κάθε αγοραστής για την περίπτωση του.
Av 7705Δεν αγοράζουμε όλοι AV για χρηση pre-pro παρολα αυτα. κ το 74.5 sinad ειναι στα 2v, τουτεστιν ισως και στο +1-5db volume. Ναι, σε εκεινη την περιπτωση, αν οδηγεις το κεντρικό ή τα surround με τελικό που εχει input sensitivity >1.5v θα ζοριστεί ο 3600. Το σενάριο αυτό δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι. Ας αποφασίσει ο κάθε αγοραστής για την περίπτωση του.
Που θα πάει θα βγάλει κάποιος έναν pre/pro της προκοπής στο διχίλιαρο στην επόμενη 5ετια
Μα δε πουλάω. Τι να πάρω?δεν κανεις για να πουλας
.......εχει τα παντα-παιζουν τα παντα-απροβληματιστος-χωρις ανεμιστηρακια που μπορει να σταματησουν και να μην εχεις να ακουσεις.....και το βασικοτερο audyssey xt32
καπου ειχα δει επισκευη χαιεντ pre/pro για ανεμιστηρακια.....εδω μεσα...Κώστα , όσοι έχουν ανεμιστηράκια , ούτω ή αλλέως δεν βασίζονται σ"αυτά για την λειτουργία τους.
Καλώς ή κακώς παίρνουν μπρός τόσο αργά ίσα -ίσα να προλάβουν το θερμικό shut down .