- Reaction score
- 15.543
μιλαω για pre/pro βρε
Στον δικό μου δεν έχω νιώσει σε καμία φάση να έχει πυρώσει. Μια απαλή ζέστη μετά από πολύωρη ακρόαση.μιλαω για pre/pro βρε
αντε βαλε ενα ανεμιστηρακι και να σταματησει...
Γι αυτό ο δικός μου είναι 60 κιλάΕχεις προσέξει το μέγεθος των ψυκτρών στους τελικούς ? ιδίως σε κάτι μεγάλους ΑΒ .
Στα δικά μου μπορεί και να φτάνουν το 0,6 τμ. Και δεν είναι από τις πολύ μεγάλες.
Το μεγάλο βάρος δεν προκύπτει από τις ψύκτρες αλλά απο τους μετ/στες πρωτευόντως.
Ναι και αυτό, έναν τορ ανά κανάλι!!!Το μεγάλο βάρος δεν προκύπτει από τις ψύκτρες αλλά απο τους μετ/στες πρωτευόντως.
τα δικα μου genelec παιζουν συνεχομενα μερες ολοκληρες και ολα ok!Το ιδιο ισχυει και για τελικους ....η φυσιολογικη απαγωγη ειναι το ιδανικο και χωρις προβληματα .
στα ενεργα αλλαζουν τα χαρακτηριστικα αποκρισης ; και σε ποια ;
.....δεν μας ειπε αν παιζει κανα 3ωρο σε reference εντασεις και εχει ανεβει η θερμοκρασια τι μετραει !!!
μισες δουλειες κανει...
Neumann KH80 DSP Monitor Measurements #3
Seems that if you want to create a riot in the streets of ASR, all you have to do is show a non-ruler flat response of Neumann KH80 DSP professional monitor (speaker). Not knowing that, that is precisely what I did in my first review of KH80 DSP: This was one of the earliest speakers I...www.audiosciencereview.com
δεν ειπα αν θα παιζουν.....τα δικα μου genelec παιζουν συνεχομενα μερες ολοκληρες και ολα ok!