- Reaction score
- 6.821
Γιατί ρε φίλε; Τι έχουν λιγότερο οι ηχομπάρες δηλαδή;Ε, άμα είναι σε τσιπακι μάλλον εύκολο.
Μέχρι και σε ηχόμπαρες θα το δούμε, άρα μιλάμε για εύκολη ενσωμάτωση.
Πολύ ωραία κινούνται, μπράβο τους.
Γιατί ρε φίλε; Τι έχουν λιγότερο οι ηχομπάρες δηλαδή;Ε, άμα είναι σε τσιπακι μάλλον εύκολο.
Μέχρι και σε ηχόμπαρες θα το δούμε, άρα μιλάμε για εύκολη ενσωμάτωση.
Πολύ ωραία κινούνται, μπράβο τους.
Μα γιατί;Μην ανεβάζετε posts τρίτων χωρίς link.
το εβαλα αλλα δεν το πηρε, ξερεις εσυΜην ανεβάζετε posts τρίτων χωρίς link.
Can Dirac make things worst ?
For the first time, I did measurement to see what Dirac correction did ... Green line is the response without Dirac correction, purple line is with Dirac "Auto target" correction. To get rid of a peak it creates a big dip between 60 - 100 hz. I tried to manually adjust the Dirac curve like...www.audiosciencereview.com
το κακομοιρο εκανε λαθος ;......... το κακομοιρο το dirac δεν θα ειχε κανει λαθος....
Στο στέλνω με pm.Ένα link αν μπορείς για τη standalone bet αν δεν σου είναι κόπος ?
Στο ASR ανέβηκε ο user guide.Τέλος το bass management δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για win και mac. Αν και υπάρχει και αυτό ως beta.
Γιατί;Δυστυχώς στα minidsp δεν το βλέπω να μπαίνει.
Ρώτησα τον Flavio, για να δούμε...Υποψιάζομαι/ φοβάμαι τα εξής:
1. συμβατότητα στα chip με το BM.
2. το BM έχει επιπλέον άδεια που προφανώς δεν θα θέλουν να φάνε στο κεφάλι. Εκτός και αν το βγάλουν σαν optional add-on.
3. αν το σκεφτείς είναι ανταγωνιστικό με το plugin τους από το οποίο ως ιδιοπαραγωμενο προφανώς βγάζουν περισσότερα λεφτά + ότι μπορούν να το εντάξουν σε πιο φθηνά μοντέλα.
Δεν ξέρω νομίζω πως μόνο με την λογική του add-on license στις "υψηλές" σειρές (SHD) θα το δούμε. Κρατάω όμως μικρό καλάθι γιατί απ' ότι φαίνεται από τους AV δυσκολεύονται και προφανώς η σχεδίαση των SHD δεν είναι φρέσκια. Δεν ξέρω αν το υπάρχον H/W θα μπορέσει να το υποστηρίξει.