- Reaction score
- 4.763
Εσύ που τα έχεις όλα by the book ;;;
να παρω μια με ροδακια δλδ
Εσύ τσιμέντο στην καρέκλα σου ...
Εσύ που τα έχεις όλα by the book ;;;
να παρω μια με ροδακια δλδ
σωστα τα λες...Το έχω κάνει. Δεν.
Σε 16:9 είναι στα όρια για μένα. Σε 2.35:1 ναι θα ήθελα μεγαλύτερη.
Δεν με ενοχλεί το σύνολο αλλά το ύψος. Αν είχα το ύψος που έχω τώρα σε 16:9 στην 2.35:1 εικόνα, που θα ήταν και μεγαλύτερη ΟΚ. Δεξιά αριστερά θέλω ακόμα δηλαδή. Ύψος όχι.
εγω δεν εχω τιποτα by the bookΕσύ που τα έχεις όλα by the book ;;;
Εσύ τσιμέντο στην καρέκλα σου ...
Βρε ξέρω τη να κάνω. Πάω στο Βαγγέλη και τελειώνω. Αλλά έχουμε ένα θέμασωστα τα λες...
αυτο μπορεις να το κανεις αν εχεις λ7 για αναμορφικο η προβολεα με μνημες οθονης...
.....παιρνεις οθονη 240/1 και βλεπεις απο την ιδια θεση το ιδιο υψος
Άντε, δεν το πιστεύω.Η εικόνα της ταινίας σε 235:1 είναι μικρότερης διαγωνίου στο ίδιο πανί με εικόνα 16:9.
Για να έχουν ίδια διαγώνιο, πρέπει να ...φαρδαίνει το πανί.
Για να πάρω την οθόνη που θέλω, χρειάζονται $8000. 'Αουτς.Συρόμενες ηλεκτρικά κουρτινουλες από μαύρο βελούδο στα πλάγια της οθόνης, κοινώς μασκινγκ. Και αναμορφικο, γιατί χάνεται και η ανάλυση του προβολέα, δε χρησιμοποιείται όλο το πάνελ, το μισό είναι μαύρες μπάρες.
Τιδεκαταλαβαινεις.
Λεφτά υπάρχουν.
Αν βάλω το HDMI αντίστροφα θα γίνει 4Κ.Αν δε το έχετε καλοσκεφτεί, μια τηλεόραση 16:9 που έχει 4κ ανάλυση, όταν παίζει 235:1 με 4κ υλικό, βγάζει ~2κ ανάλυση.
Ομοίως ο προβολέας, εκτός κι αν έχει μπει αναμορφικός.
Επίσης ξέχασες να αναφέρεις το χρωματικό τρίγωνο που πρέπει να καλύπτει ο εκάστοτε προβολέας που δηλώνει ότι είναι 4κ.Αν δε το έχετε καλοσκεφτεί, μια τηλεόραση 16:9 που έχει 4κ ανάλυση, όταν παίζει 235:1 με 4κ υλικό, βγάζει ~2κ ανάλυση.
Ομοίως ο προβολέας, εκτός κι αν έχει μπει αναμορφικός.
Το ανάλογο ισχύει για 1080 υλικό βεβαίως βεβαίως.
Μετά είναι η απόσταση και η διαγώνιος της οθόνης, για να δεις ό,τι...βγαίνει τελικά από τον προβολέα.
Προσωπικά, όταν βλέπω πολύ μεγάλες οθόνες σε κάποια σπίτια φίλων, συνήθως είναι λίγο ...ξεπλυμενη η εικόνα, έχει ελαττωθεί το κοντραστ. Άμα κλείσει το μέγεθος, έρχεται με τη μία το πάντς στην εικόνα. Καλώς ή κακώς, δεν μπορεί οποιοσδήποτε προβολέας να δείξει αξιοπρεπή εικόνα σε οθόνη 150"...
Θέλει λεφτόδεντρο.
Όταν πας κ αγοράζεις καντήλι για προβολέα τι περιμένεις ;Κάτι ανάλογο γίνεται με τα ηχεία.
Δηλαδή, όπως όταν μειώνεις το μέγεθος της εικόνας στο πανί έρχεται το πάντς στην εικόνα και λες "πωωωω, σα τηλεόραση είναι τώρα", έτσι γίνεται κι όταν μειώνεις την απόσταση ακρόασης στο ηχείο, αποκτάει σθένος, πάντς, ατάκα.
Σε όλους μας, είναι ευχάριστη η μεγάλη εικόνα και η μεγάλη απόσταση ακρόασης και θέασης. Ε, εκεί είναι απαραίτητο το λεφτόδεντρο.
κατι μικρα , δεν κανουν, πουλα τα σε εμενα stathisεγινες επιτελους immersive sound μ@ρη !!! ...like
τζιμπιελια εβαλες καλε ;
μ@ρη ..γύρισες απ΄τα χειμερινά θαλάσσια σπόρ ή είχες πάει για κολύμπιεγινες επιτελους immersive sound μ@ρη !!! ...like
τζιμπιελια εβαλες καλε ;
Έχει διαφορετικό νερό;το χειμωνα ειναι καλη η θαλασσα