Eξαπατηθηκα απο Αγγελια μελους..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.944
Απολαύστε διάλογο και θα καταλάβετε πολλά πράγματα. Απολαύστε:
  • Τα ηχεία δεν παίζουν.
  • Πώς? Ποιό ηχείο?
  • Όχι ΤΟ ηχείο. ΤΑ ηχεία. Και τα δύο.
  • Και τα δύο?? Τι εννοείς δεν παίζουν? αφού τα ακούσαμε μαζί και παίζουν. Καλά ξαφνικά χάλασαν και τα δύο?
  • Ναι, όχι δεν παίζουν ακριβώς. Παίζουν αλλά όταν παίζουν δυνατά. Δεν παίζουν όταν η ένταση είναι χαμηλή. [ Σημείωση δική μου: κατά την πώληση ακούγαμε σε χαμηλή ένταση. ] Και στα έλεγα εγώ, τα έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι έχουν προβληματικά ρελέ και ειδικά τα γράφουν για το ΒΜ6. Να μπεις στο ιντερνετ και να τα διαβάσεις.
  • Φίλε μου τα ηχεία που αγόρασες είναι τα ΒΜ15Α και όχι τα ΒΜ6. Καμία σχέση.
  • Τέλος πάντων. Κι εγώ τώρα τι κάνω? Την πάτησα?
  • Τι εννοείς την πάτησες? Φυσικά και ΔΕΝ την πάτησες. Τα ηχεία είναι άριστα, τα ακούσαμε και μαζί, αλλά εσύ ήρθες προκατειλημμένος από όσα έχεις διαβάσει οτι τα ηχεία, σώνει και καλά και ντε, θα έχουν πρόβλημα στα τουίτερ. Και στο τέλος τέλος γιατί ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΔΥΟ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ?
  • Το ήξερες οτι έχουν πρόβλημα και δεν μου το είπες.
  • Φίλε μου δεν σε κορόιδεψε κανείς. Με ρώτησες από την αρχή και σου απάντησα οτι δεν γνωρίζω καν την ύπαρξη του ρελέ που αναφέρεις. Και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Σου μιλώ με απόλυτη ειλικρίνεια. Και με αυτά που μου λες με αποκαλείς ψεύτη. Εσύ λοιπόν που τα γνώριζες όλα αυτά γιατί ήρθες και τα αγόρασες??
  • Δηλαδή εγώ την πάτησα τώρα, αυτό μου λες?
  • Σε παρακαλώ ηρέμησε διότι από όλα αυτά που έχεις διαβάσει έχεις επηρεαστεί και δεν κρίνεις σωστά. Τα ηχεία παίζανε και τα ακούσαμε και οι δύο. Εγώ σου προτείνω να τα δει ένας τεχνικός στην BON STUDIO από εκεί που τα αγόρασα. Θα σου πει αν υπάρχει πρόβλημα και θα ησυχάσεις. Και στην τελική αν έχει πρόβλημα κάποιο ρελέ, το αλλάζεις.
  • Και θα πληρώσω εγώ 500 ευρώ??
  • Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει 500 ευρώ ένα ρελέ. Σε παρακαλώ πολύ πήγαινε να κάνεις πρώτα έναν έλεγχο. Στην BON STUDIO τα δουλεύουν χρόνια αυτά τα εργαλεία και τα ξερουν. Πήγαινε να δούμε πρώτα αν έχουν πρόβλημα. Πώς να σε βοηθήσω? Θες να αναλάβω να σου κλείσω εγώ ένα ραντεβού με έναν τεχνικό?
  • Όχι δεν θέλω. Και δηλαδή εγώ την πάτησα τώρα. Και τι έχω κάνει λάθος δηλαδή?
  • Μα συγνώμη, αλλά όλα λάθος τα έχεις κάνει.
  • Δηλαδή?
  • Δηλαδή πρώτα έκατσες και διάβαζες ένα σωρό προβληματικά στο ιντερνετ για τα συγκεκριμένα ηχεία με το ρελέ και τα τουίτερ και διάφορα. Και παρόλα αυτά ψάχτηκες να αγοράσεις τα συγκεκριμένα. Και έρχεσαι στο σπίτι μου και τα ακούς για λίγο και τα αγοράζεις άμεσα. Και τώρα διαπιστώνεις εκ των υστέρων (χωρίς να το έχεις τσεκάρει ακόμη) οτι τα ηχεία έχουν πρόβλημα. Και μου μιλάς με αυτό το ύφος και με αποκαλείς ψεύτη. Σαν να φταίω εγώ για τις δικές σου επιλογές. Συγνώμη αλλά όλα λάθος τα έκανες. Σου ξαναλέω όμως: Κάνε έναν έλεγχο να δούμε τι γίνεται πρώτα και πες μου.
Ακολουθεί κάποια μουρμούρα που δεν καταλαβαίνω, “ώστε είσαι αρνητικός” κάτι τέτοιο, και “καλά θα τα πούμε”, και μου έκλεισε το τηλέφωνο.
.
Πέρα από οποιαδήποτε παθήματα ιδιωτών,σημειώνεται ότι ο διαμειφθείς διάλογος-έστω και αν έχει μεταφερθεί με αμελητέες παραλλαγές- θυμίζει επεισόδιο από το "Ιπτάμενο Τσίρκο" των Monty Python και αξίζει να μείνει ως διδακτικό μνημείο.
Τέτοια αναγνώσματα προσδίδουν στην κάθε ημέρα τη...(γ)λαφυρότητα που της λείπει.;)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Ενημερωτικά: Τα προσωπικά μηνύματα δεν "ξεκλειδώνουν" ούτε μπορούμε φυσικά να τα δούμε.
Δεν θέτε, όχι δεν μπορείτε... :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.336
Δεν θέτε, όχι δεν μπορείτε... :p
Ανεξαρτήτως αν δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε, εσύ τί είδους διαχειριστή προτιμάς; Αυτόν που σου απαντά ευσχήμως - αφούδεν θέλει, διότι έτσι πρέπει, ή εκείνον που θέλει και το κάνει κρυφά;

Last edited:

Gojakla

Reaction score
7.491
Ξεκολλάτε ρε... Ζιζίκο δεν υποννοώ κάτι άσχημο. Κακώς πήγε ο μυαλός σου εκεί που πήγε, από το λίγο που με ξέρεις.
Αυτό που έγραψα είναι ότι η πλατφόρμα, σαν πλατφόρμα, προφανώς και επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του forum.
Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι δεν θέτε να πράξετε έτσι. Και το έγραψα τιμητικά.

Απαντώντας λοιπόν και στον κ. Κόγια, προφανώς και μου αρέσει το φανερό "δεν θέλω".

Δατ΄ς ολ... :drinks:

I

iason

Guest
Αγαπητέ φίλε man το γεγονός ότι πήρες θέση (εστω και αργά)σε τιμά.
Από κει και πέρα το ολο θέμα μονο λυπηρό και ατυχες μπορει να χαρακτηρειστή.

Reaction score
26.385
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ....) ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ....:laugh:

ΤΟ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ....:whistling:

ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ "ΠΙΠΕΡΑΤΑ"......:eek:

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ....:rolleyes:

ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΛΑΨΑ....:headbang:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..:D

ΚΛΑΨ....:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.512
Ξεκολλάτε ρε... Ζιζίκο δεν υποννοώ κάτι άσχημο. Κακώς πήγε ο μυαλός σου εκεί που πήγε, από το λίγο που με ξέρεις.
Αυτό που έγραψα είναι ότι η πλατφόρμα, σαν πλατφόρμα, προφανώς και επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του forum.
Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι δεν θέτε να πράξετε έτσι. Και το έγραψα τιμητικά.

Απαντώντας λοιπόν και στον κ. Κόγια, προφανώς και μου αρέσει το φανερό "δεν θέλω".

Δατ΄ς ολ... :drinks:
Και επιμένεις... Μήπως δεν ήμουν σαφής στο προηγούμενο post μου;

Gojakla

Reaction score
7.491
ΟΚ Ζιζίκο μου... εγώ δεν αντιλαμβάνομαι σωστά... αλλά οκ... δεν θα το "κουράσω" άλλο.
Πάντως κανένας υπαινιγμός από μέρους μου.
Όπως προείπα, προς τιμήν σας είναι να μην θέτε και να μην βλέπετε ΠΜς.

Reaction score
620
Παντως ειμαστε παλικαρια απο τα λιγα οι Ελληνες..το θεμα technics is back πχ ας πουμε, το οποιο αφορα την επιστροφη μιας εταιρειας με μεγαλη ιστορια στον χωρο του hi-fi, εχει διαβαστει απο 60% - 70% λιγοτερα ατομα σε σχεση με αυτο. Ψοφαμε για μανουρα τελικα μου φαινεται :D:p

Reaction score
153
Λοιπον,
Χαιρομαι παρα πολυ που απαντησε ο κυριος "man" για να μην εχουμε μονολογο...

Για να μην Απαντησω σε καθε προταση του κυριου και Φαμε 5 ακομα σελιδες θα σταθω στα καιρια θεματα..
Και δεν θα μπω στα μου ειπε του ειπα κτλπ..

1, Για εμενα οποιος πουλαει ελατωματικο προιον εις γνωση του (και μετα κανει την "παπια") ειναι απατεωνας.-

2, Εδω τωρα, ουτε εγω ουτε ο εν λογω κυριος μπορουμε να αποδειξουμε κατι,δεν ειναι δικαστηριο εδω.
Μπορουμε να παραθεσουμε λογικα επειχηριματα τα οποια οδηγουν σε καποιοα συμπερασματα απο τους αναγνωστες Αυτων.
Αρα εκφρασεις οπως "μιλώ απολύτως ειλικρινά" και "ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ" ειναι απλα αχρηστες.

3, Μπορει ο κυριος με καποιο λογικο επειχηριμα να μας ενδειξει οτι, κατι το οποιο η ιδια η dynaudio θεωρει φυσιολογικη φθορα μετα απο πολυετη χρηση, και ειναι παντου στο internet παραδειγματα απο χρηστες που εχουν το ιδιο προβλημα δεν το γνωριζε?

4, Ενοειται οτι πρωτα εποικοινονισαμε με τον κυριο για να του αναφερουμε το προβλημα. και αφου εκανε την "παπια" αποφασισα εγω προσοπικα να ανοιξω αυτο το post.
Διοτι εγω μεσολάβησα και προτεινα στον stelios1983 (αγοραστης) να αγορασει μεσα απο το Forum.
Αν ητανε τοσο "κυριος" ο man θα καθομουνα εδω με της ωρες να γραφω και να σπαταλαω χρονο απο την ζωη μου?
Θα τα πηγαινα στον naka θα τα εφτιαχνε και θα του εστελνα τον λογαριασμο και τελος.
ποιος ο λογος να χανω χρονο και να γραφω αρνητικα σχολεια.

Εγω απο αυτο το forum το εχω ψηλα.
Μεσα απο αυτο εχω μαθει αμετρητα πραγματα απο ανθρωπους πολυ αξιολογους,με εχουνε καλεσει σπιτι τους για να ακροασεις και για να μου μαθουνε πραγματα.
Εχω πουλησει και εχω αγορασει με αριστες συνθηκες και μετα την πωληση.
Αυτα ολα για εμενα εχουνε τρομερη Αξια..

Και οταν καλω εναν φιλο να αγορασει απο εδω γινεται αυτο το πραγμα,να το αφησω ετσι?

ΟΧΙ

Αρα συνοψιζοντας,

Α : Ειμαι Τρελος
B : Ο man ειναι απατεωνας
Γ : God moves in a mysterious way

Τα Συμπερασματα Δικα σας

C

chrispo

Guest
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, κείμενο mr. man....(δεν κρίνω κανέναν και τίποτα)...αλλά η κρίση , αξιολόγηση και τρόπος παράθεσης των επιχειρημάτων σου, είναι ¨bull's eye¨....bravo man!:thumbsup:

Last edited by a moderator:

Reaction score
657
Παντως ειμαστε παλικαρια απο τα λιγα οι Ελληνες..το θεμα technics is back πχ ας πουμε, το οποιο αφορα την επιστροφη μιας εταιρειας με μεγαλη ιστορια στον χωρο του hi-fi, εχει διαβαστει απο 60% - 70% λιγοτερα ατομα σε σχεση με αυτο. Ψοφαμε για μανουρα τελικα μου φαινεται :D:p

Διαφωνώ με την τοποθέτησή σου. Οι άνθρωποι αξίζουν πολύ περισσότερο από τα μηχανήματα και πρέπει να μας απασχολούν πολύ περισσότερο οι ανθρώπινες σχέσεις από τα άψυχα κουτιά.

Reaction score
13
Διαφωνώ με την τοποθέτησή σου. Οι άνθρωποι αξίζουν πολύ περισσότερο από τα μηχανήματα και πρέπει να μας απασχολούν πολύ περισσότερο οι ανθρώπινες σχέσεις από τα άψυχα κουτιά.

Ετσι που το πατε θα μου πειτε πως εγω εκμεταλευομαι καταστασεις... :p

Χωρις πλακα... τελοιωστε το ρε παιδια δε βγαινει τιποτα!

Κ σβηστε κ το μηνυματακι με την αγγελια (μετα απο κανα 2 ωριτσες ομως εεε? :) )

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.383
3, Μπορει ο κυριος με καποιο λογικο επειχηριμα να μας ενδειξει οτι, κατι το οποιο η ιδια η dynaudio θεωρει φυσιολογικη φθορα μετα απο πολυετη χρηση, και ειναι παντου στο internet παραδειγματα απο χρηστες που εχουν το ιδιο προβλημα δεν το γνωριζε?
Εσυ που το γνωριζες (αφου ειναι παντου στο internet) γιατι δεν το ελαβες υποψη και προτεινες την συγκεκριμενη αγορα?
Αυτος που αγοραζει οφειλει να ερευνα πριν την αγορα κι οχι ο κατοχος (αυτος εχει ιδία αποψη).
Κι αν το προβλημα εμφανιζοταν μετα 6μηνο ή χρονο, ποιος θα εφταιγε?

Υ.Γ.: Δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη, μου ειναι αγνωστος.

Reaction score
153
Εσυ που το γνωριζες (αφου ειναι παντου στο internet) γιατι δεν το ελαβες υποψη και προτεινες την συγκεκριμενη αγορα?
Αυτος που αγοραζει οφειλει να ερευνα πριν την αγορα κι οχι ο κατοχος (αυτος εχει ιδία αποψη).
Κι αν το προβλημα εμφανιζοταν μετα 6μηνο ή χρονο, ποιος θα εφταιγε?

Υ.Γ.: Δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη, μου ειναι αγνωστος.
Αν το προβλημα εμφανιζοτανε μετα απο 2-3-12 μηνες Αυτο θα σημαινε οτι ο πωλητης πουλησε ενα αριστο προιον το οποιο κατι επαθε μετα απο την αγορα,δεν ζητησα εγγυηση.
Το οτι το προβλημα εμφανιζεται αμεσως υποδεικνύει οτι προυπηρχε.
Και εκει στηρηζεται ολο το θεμα,μαλλον δεν εχεις διαβασει καλα το post.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.060
την περίπτωση να προϋπήρχε το πρόβλημα και να μην το είχε καταλάβει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γιατί την αποκλείουμε κατηγορηματικά;

Reaction score
153
την περίπτωση να προϋπήρχε το πρόβλημα και να μην το είχε καταλάβει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γιατί την αποκλείουμε κατηγορηματικά;
Να μην ειχε καταλαβει οτι τα tweeter που και που σταματανε να παιζουνε?
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.867
Members
38.382
Νεότερο μέλος
panosmou