Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.485
4 διάσπαρτα και ατημέλητα..εσύ σαμπ έχεις?
4 διάσπαρτα και ατημέλητα..εσύ σαμπ έχεις?
Ίσως να μην κατάλαβες ολότελα... Στο έβαλε για τον μουντό τόνο ομιλίας που είχε ο Christian Bale υποδυόμενος τον Batman...E ναι..
Σκοτεινοί cool τύποι, εκδικητές της νύχτας κλπ..
Εσείς φάτε κάνα brunch..
Υ.Γ.
Δεν τα δίνω πες του..
Εγώ κατάλαβα ότι το έβαλε γιατί είπε ότι τα Σπέντορ για πολυκάναλο, τι άλλο θα ακούσει ... ανέφερε κάτι και για εσένα εάν θα το εγκρίνεις (δε θυμάμαι , βαριέμαι να σκρόλ μια σελίδα για να δώ ).Ίσως να μην κατάλαβες ολότελα... Στο έβαλε για τον βραχνό τόνο ομιλίας που είχε ο Christian Bale υποδυόμενος τον Batman...
Είμαι βολικότερος και από την ΄΄Επερεσία΄΄, μπορώ να εγκρίνω οτιδήποτε έστω και χωρίς να το είχα εξετάσει (στα σοβαρά).Εγώ κατάλαβα ότι το έβαλε γιατί είπε ότι τα Σπέντορ για πολυκάναλο, τι άλλο θα ακούσει ... ανέφερε κάτι και για εσένα εάν θα το εγκρίνεις (δε θυμάμαι , βαριέμαι να σκρόλ μια σελίδα για να δώ ).
Είσαι άπειρος ακόμη για αυτό ... εμείς στην Επερεσία έχουμε αναπτύξει δυνατότητες (Set of skills) που δεν μπορείς να τις φανταστείς σαν τον Λίαμ Νήσον.Είμαι βολικότερος και από την ΄΄Επερεσία΄΄, μπορώ να εγκρίνω οτιδήποτε έστω και χωρίς να το είχα εξετάσει.
Ναι και θέλει τα ηχείαμ' γιατί παίζνε στο ίδιο mood με τον ίδιο...Ίσως να μην κατάλαβες ολότελα... Στο έβαλε για τον μουντό τόνο ομιλίας που είχε ο Christian Bale υποδυόμενος τον Batman...
Πες μου τη διάμετρο του midrange σου να σου πώ εαν παίζει καλύτερα τις ανδρικές ή τις γυναικείες φωνές.Ναι και θέλει τα ηχείαμ' γιατί παίζνε στο ίδιο mood με τον ίδιο...
COOL
Τι πιο παυλερό απ' το να ακούγεται και η Βέμπο σαν τον Κρίστιαν?
(δεν είναι τόσο σκοτεινά, οι φωνές είναι super)
BATMAN RULES
Ναπαναδειστασπεκσ απαξιώ..Πες μου τη διάμετρο του midrange σου να σου πώ εαν παίζει καλύτερα τις ανδρικές ή τις γυναικείες φωνές.
But you can't ever find and get me like only Liam might have found and got me...Είσαι άπειρος ακόμη για αυτό ... εμείς στην Επερεσία έχουμε αναπτύξει δυνατότητες (Set of skills) που δεν μπορείς να τις φανταστείς σαν τον Λίαμ Νήσον.
Εντάξει, το είδα..... τις ανδρικές παίζει καλά ... του Ν.Κ. δεν ξέρω αλλά για να τις βρίσκει μουντές τις δικές σου αυτός θα έχει κανα πενταράκι.Ναπαναδειστασπεκσ απαξιώ..
Του Τέως είναι 12άρι πάντως.Πες μου τη διάμετρο του midrange σου να σου πώ εαν παίζει καλύτερα τις ανδρικές ή τις γυναικείες φωνές.
Το καινούργιο μικρότερο .. για αυτό πιο "καθαρό"Του Τέως είναι 12άρι πάντως.
Ποιο καινούργιο;Το καινούργιο μικρότερο .. για αυτό πιο "καθαρό"
Δεν τα θέλει ψυχή ζώσα.Δεν τα δίνω πες του.
Αυτά να τα πεις στον Κρίστιαν που ψάχνεται..Δεν τα θέλει ψυχή ζώσα.
'Ο,τι και να λες, σε συμφωνική μουσική ήταν μαγικά. Καλύτερα από τα JBL L65 που είχε πάρει ο πατέρας μου και πιο φτηνά μάλιστα.Φόλες επιπέδου σπέντορ.
Για τα τσαίρια, κατιμάς, σκέτη μπουγάτσα δηλαδή ;Δεν τα θέλει ψυχή ζώσα.
Έρχεσαι τα τσιμπάς, σου δίνω και 20 ευρώ για τον κόποσ' να πιείς μια σόδα..Για τα τσαίρια, κατιμάς, σκέτη μπουγάτσα δηλαδή ;