christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.171
Το ιδιο επαθα κι εγω Σταυρο αλλα τα ατιμα εχουν πολλα προβληματα οταν τα αγορασα δεν ταξεραQuad και έπαθα πλάκα.
Το ιδιο επαθα κι εγω Σταυρο αλλα τα ατιμα εχουν πολλα προβληματα οταν τα αγορασα δεν ταξεραQuad και έπαθα πλάκα.
Δε μας τα λες καλά.Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι οπαδός της ''στενής σωλήνας''
IMHO καλύτερα Herbeth, αντί για Spendor.Αν προτιμάς σκοτεινό ή κουλτουριάρικο σινεμά παίρνεις Spendor τέλος..
Αν είσαι φίλος των ρομαντικών κομεντί ή του John Wick μακριά..
Αυτός ξετρελάθηκε με τα Spendor, ....Πολύ καλά μού ακούγονταν κι αυτά, λιγάκι «σκοτεινά», δεν θα το έλεγα θολούρα..
Εφόσον έχεις μάθει σε Spendor όλα τα υπόλοιπα δεν...
IMHO καλύτερα Herbeth, αντί για Spendor.
Sub, αναλόγως αναγκών, ένα second hand της infinity ή καλύτερο
Αυτά τα είχα κι εγώ, είναι ελαφρώς πιο ''σκοτεινά'' απ' τα SP1. (σύγκριση με τα ίδια σύνοδα στον ίδιο χώρο)Τα SP 2/2 που τυχαινει να γνωριζω καλα,
Δεν μπορω να ξερω τι ακριβως εννοειται εδω αλλα..
...
Διαλεγεις και παιρνεις..
Πολύ πετυχημένο..
Ε, φαγώθηκαν φαίνεται οι audio people στα διεθνή και τοπικά φόρουμς και ριβιούερς , σκοτεινά, σκοτεινά, μουντά, μουντά ... είπαν και αυτοί να τα κάνουν λίγο πιο Χάι Φάι γιατί πέσανε οι πωλήσεις τους ; Τι να κάνουν οι άνθρωποι ; Τολμά κανείς να πάει κόντρα στο common wisdom ;
Περίιι.. κολοκυθόπιτα
Αυτά τα είχα κι εγώ, είναι ελαφρώς πιο ''σκοτεινά'' απ' τα SP1. (σύγκριση με τα ίδια σύνοδα στον ίδιο χώρο)
Όχι, είναι..Ε, φαγώθηκαν φαίνεται οι audio people στα διεθνή και τοπικά φόρουμς και ριβιούερς , σκοτεινά, σκοτεινά, μουντά, μουντά ... είπαν και αυτοί να τα κάνυν λίγο πιο Χάι Φάι γιατί πέσανε οι πωλήσεις τους ; Τι να κάνουν οι άνθρωποι ; Τολμά κανείς να πάει κόντρα στο common wisdom ;
Ανοιχτό παράθυρο ...να φεύγει και το χαμηλό έξω.Πολύ πετυχημένο..
(thva έχεις ανοίξει μεγάλο παράθυρο για χτυπήματα,.. )
Spendor έχεις έτσι ? Τόσο καιρό που διαβάζω αυτό περιμένω να αποκαλυφθεί .Εκεί είναι η ουσία...Δεν γνωρίζω και δεν έχω ακούσει ποτέ Spendor αλλά για να βοηθήσω , να πω, ότι δεν ξέρω τι είδους μουντάδα είναι αλλά η ζωντανή μουσική είναι πιο ¨μουντή¨ απο τα περισσότερα ηχεία και συστήματα αναπαραγωγής που ακούει κάποιος. Γνωρίζω που οφείλεται αυτή η διαφορά .... αλλά δεν λέω.
Και το ανακάλυψαν μετά απο τόσες δεκαετίες που το βγάζουνε ;Όχι, είναι..
Πως να το κάνουμε, δεν είναι κουφοί..
Ειδικά αν κάνεις συγκρίσεις συνέχεια με πολλά ηχεία (που τα περισσότερα είναι πιο ζωηρά) σίγουρα θα γίνεται πολύ πιο αισθητή η αντίθεση..
Όχι. Αφού συμφώνησαν όλοι ότι έχω Proac. Απλώς υποστηρίζω τον (και στηρίζω την επιλογή του) Δημήτρη 777.Spendor έχεις έτσι ? Τόσο καιρό που διαβάζω αυτό περιμένω να αποκαλυφθεί .Εκεί είναι η ουσία...
Τώρα το είδα..Ο Ear έκανε ωραίο αστείο με τις "τρύπες" παραπάνω... το είδες ; Δε έβαλες γελάκι.
Αυτος ο χωρος ειναι δικος σου? Γιατι αυτο που γραφεις "το συνηθες για τους περισσοτερους ...ισως λιγο μεγαλυτερος" δινεις την εντυπωση οτι, οι περισσοτεροι εχουν τοσο μεγαλο χωρο πραγμα, πραγμα που δεν ευσταθει. Ο συγκεκριμενος χωρος ειναι υπερβολικα μεγαλος και φυσικα απαιτητικος. Πως να τον γεμισεις ηχητικα? Δηλαδη τον γεμιζεις αλλα....για καλο συστημα χρειαζονται πολλα χρηματα.Ο χωρος συνηθως ειναι απο 40-60 τμ …το συνηθες για τους περισσοτερους … ισως λιγο μεγαλυτερος.
Ερωτηση, ποσες μπομπινες εχεις? Στο περιπου.Στο μπομπινοφωνο ακούγεται μόνο η μουσική , ξεχνάς τα τεχνικά θέματα και τα προφυλακτικά της Durex και απλά μπαίνεις μέσα ... στη συναυλία
Δεν έχω ζήσει με αυτά (ούτε καν έχω ακούσει κάποιο) αλλά τα φρέσκα μοντέλα της εταιρίας λογικά θα είναι λίγο πιο σπιρτόζικα και με καλύτερη απόκριση χαμηλά ακολουθώντας και την εποχή..Και το ανακάλυψαν μετά απο τόσες δεκαετίες που το βγάζουνε ;
Αυτό πάλι, γιατί το νομίζουν και το θεωρούν πολλοί audio people ως κακό (και ορθό) ; Έτσι μπορείς να καταλάβεις και να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν ενδεχόμενα πιο πολλά προτερήματα (ή και ελαττώματα) στον ήχο τους απο αυτά που είχες παρατηρήσει με σχετικά μικρή συγκρτικά χρονικά διάρκεια και περιορισμένο κιόλας αριθμό εγγραφών που είχες μαζί σου κατά την ακρόαση αγοράς.Όλα τα ηχεία όταν μένουν κάποιο διάστημα μαζί μας τα συνηθίζουμε και ακούμε λίγο διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη εντύπωση..
Ο χωρος ειναι 50τμ. Θεωρω οτι εκει ειναι οι περισσοτεροι γι αυτο εβαλα 10 πανω κατω.Αυτος ο χωρος ειναι δικος σου? Γιατι αυτο που γραφεις "το συνηθες για τους περισσοτερους ...ισως λιγο μεγαλυτερος" δινεις την εντυπωση οτι, οι περισσοτεροι εχουν τοσο μεγαλο χωρο πραγμα, πραγμα που δεν ευσταθει. Ο συγκεκριμενος χωρος ειναι υπερβολικα μεγαλος και φυσικα απαιτητικος. Πως να τον γεμισεις ηχητικα? Δηλαδη τον γεμιζεις αλλα....για καλο συστημα χρειαζονται πολλα
Δεν νομίζω πως το θεωρεί κάποιος κακό καθώς συμβαίνει θέλουμε δεν θέλουμε..Αυτό πάλι, γιατί το νομίζουν και το θεωρούν πολλοί audio people ως κακό ;