East Electronics για γελια η για κλαμματα…

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.861
Εδώ που είναι βγάζουμε μίσος για τον Σάκη και την East Electronics; ΟΚ, η σειρά μου τώρα!

Λοιπόν, έστειλα πριν χρόνια (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, πρέπει να βρω τα posts) στον Σάκη, δύο δικά μου μηχανήματα - ένα CD player TEAC κι ένα κασσετόφωνο TEAC - τα οποία ήξερα ότι δούλευαν, την τελευταία φορά που τα λειτούργησα - κι είχε περάσει πολύς καιρός από εκείνη τη στιγμή μέχρι το χρονικό σημείο που έφτασαν στα χέρια του Σάκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον ίδιο (οπότε όταν λέει "πάρτε με τηλέφωνο", το εννοεί), τον ενημέρωσα για την πιο πάνω κατάσταση, τον ενημέρωσα για το είδος των μηχανημάτων, του ζήτησα να διεξάγει έλεγχο καλής λειτουργίας και σε περίπτωση που βρεθεί κάτι που χρήζει αντικατάστασης, να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Μου έδωσε εκτιμώμενο χρονικό διάστημα παράδοσης. Την ημέρα που έληγε το χρονικό διάστημα, επικοινώνησε ο άνθρωπος που είχε παραδόσει τα μηχανήματα στον Σάκη, ενημερώθηκε ότι ήταν έτοιμα, πήγε από εκεί, τα πήρε (ειλικρινά, δεν θυμάμαι εάν τέθηκαν σε λειτουργία προς πιστοποίηση της κατάστασής τους), πλήρωσε - με απόδειξη! - κι έφυγε.

Τα δύο μηχανήματα τα χάρισα σε μέλη του forum τα οποία επιβεβαίωσαν την καλή λειτουργία τους κι αν δεν απατώμαι, τα απολαμβάνουν μέχρι σήμερα.

Εντάξει τώρα;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.202
Μα και αυτός ο Σάκης ! με τον PASS πήγε να τα βάλει ?
Την ιερή αγελάδα του AUDIO ?
Πρώτα θα μάθεις να σχεδιάζεις μια προενισχυτική βαθμίδα με ένα μόνο τρανζίστορ και μετά θα μας πεις για τον Pass :p

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.656
Σου ξεφυγε μονο οτι τα εβαλα με τον Pass και κερδισα .....
Συνεχισε ομως απολαμβανω
Ο PAss το μονο project που ανεβασε και δεν πηγε μια δεν το εφιαξε παρα ελαχιστοι η κανενας ειναι ο ενισχυτης σε ταξη ΑΒ
Το οποιο σταματησε επειδη το ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ
και το ιδιο το forum απολυτα δημοκρατικα αφησε στο νημα ολα τα καντηλια που εσουρα στο βαψομαλια γιατι πολυ απλα ειχα ΔΙΚΙΟ σε αυτα που εγραψα

Παραμενουν εκει μεχρι σημερα και πρακτικα το project εκτος ελαχιστων εχει εγκαταληφθει
Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει...
Εξαντλήθηκε το θέμα νομίζω.

Reaction score
406
Αφήστε τις γκρίνιες…
Ο Σάκης είναι το ΕΣΥ του Vintage audio της χώρας, με τις όποιες παθογένειες, τι να κάνουμε, όση λάσπη κι αν του πετάξουμε πάλι κάργα θα είναι στα….. επείγοντα.
Οποιος θέλει καλύτερες παροχές…. ας πάει σε ιδιωτική :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.504
Πρώτα θα μάθεις να σχεδιάζεις μια προενισχυτική βαθμίδα με ένα μόνο τρανζίστορ και μετά θα μας πεις για τον Pass :p
Δεν έχω τίποτα να σου πω.
Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα νομίζω.

Reaction score
40
Έχω την άποψη πως δεν έχει νόημα να συνεχιστεί τούτο νήμα.

Υπάρχει ένας δυσαρεστημένος πελάτης από αστοχία της East Electronics. Μπορεί να συμβεί, και λοιπόν αυτό σημαίνει ότι πετάμε την East Electronics στον Καιάδα; Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι:

Δεν έκοψε απόδειξη, κακώς: Αυτό τον κάνει λαμόγιο, Ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι.

Γιατί τέτοια κακεντρέχεια και τόσες ειρωνείες; Κάτι άλλο συμβαίνει και δεν το κατανοώ.
Αντιπαράδειγμα: Ο Σάκης έχει επιδιορθώσει πολλά μηχανήματά μου την τελευταία δεκαετία. Μπορεί να έχει επιμηκυνθεί, τελευταίως, ο χρόνος εξυπηρέτησης αλλά ποτέ δεν είχα παράπονο από την ποιότητα της δουλειάς του, οι χρεώσεις, δε, είναι αστείες σε σχέση με τι πληρώνει κανείς σε καλόπαιδα μέσα και έξω από ομάδες.

Ψυχραιμία !

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.504
Θάθελα να μου λέγανε μερικοί μερικοί , τι αποδείξεις τους κόβουν οι , υδραυλικοί τους , ηλεκτρολόγοι τους , κλπ.
Να μην μιλήσω για γιατρούς (εξαιρούνται οι παρόντες του φόρουμ ) , δικηγόρους , και τα ρέστα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.134
Θάθελα να μου λέγανε μερικοί μερικοί , τι αποδείξεις τους κόβουν οι , υδραυλικοί τους , ηλεκτρολόγοι τους , κλπ.
Να μην μιλήσω για γιατρούς (εξαιρούνται οι παρόντες του φόρουμ ) , δικηγόρους , και τα ρέστα.
από εμπειρία συνήθως αυτοί που κλαίγονται είναι οι τζαμπατζήδες συνένοχοι φοροφυγάδες
είναι αυτοί που ψάχνουν τέτοιου είδους επισκευές στρογγυλά των 50 ευρώ...γιατί όταν τους πεις για απόδειξη 85-90 σου αρχίζουν...τα έλα ρε μπρο...δεν θέλω....μεταξύ μας κλπ :biggrin:

για να μην μιλήσω κ για κάποιους που γράφουν ήδη στο νήμα και κάνουν μαύρες επισκευές....λίγο ώπα παιδάκια ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.441
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap