- Reaction score
- 6.206
3 χιλιαδες ευρω ακομα για να μην εχεις δυο καναλια σε rca;Θα δούμε. Απόφαση μετά τις 10 Μαΐου.
- Η αίσθηση του καινούργιου
- Τα κανάλια ύψους θα είναι σε RCA δυστυχώς, και υπάρχει νόμος: μόνο XLR.
3 χιλιαδες ευρω ακομα για να μην εχεις δυο καναλια σε rca;Θα δούμε. Απόφαση μετά τις 10 Μαΐου.
- Η αίσθηση του καινούργιου
- Τα κανάλια ύψους θα είναι σε RCA δυστυχώς, και υπάρχει νόμος: μόνο XLR.
4 κανάλια. 4000€.3 χιλιαδες ευρω ακομα για να μην εχεις δυο καναλια σε rca;
Κανάλι και χιλιάρικο
Παρτε μετρικ
Την παίρνεις πακέτο μαζί με τον Ear για να στην ρυθμίζει,τον παντρεύεσαι κι αυτόν.Εκεί να δεις ευχρησία.
Καλώς ή κακώς, η μέτρικ δουλεύει.Την παίρνεις πακέτο μαζί με τον Ear για να στην ρυθμίζει,τον παντρεύεσαι κι αυτόν.
Ναι, στα μισά λεφτά έρχεται εμοτιβα μαζί με μίνι ντιεσπί.Ξαφνικά ο Emotiva ή ένα miniDSP φαντάζει κελεπούρι!
Μα δεν φτάνει ο Εμοτίβα? (όταν δουλέψει τεσπα) Γιατί θέλουμε και μίνι ντιεσπι?δε δουλεύει ακόμα ο εμοτιβα, και το μίνι ντιεσπι θα κάνει ψηφιακό το αναλογικό σήμα εξόδου του εμοτιβα
Εντάξει, είμαι πολύ αυστηρός κριτής...Το ξέρεις ότι ο ΓΤΠΚ είναι Γιαπωνέζος γαμίκουλας έτσι;
Η τιμολόγηση των prepro κατά την γνώμη μου ειναι τίμια, ο,τι πληρώσεις παίρνεις.Ο Καναδός τι λέει?
Συγνώμη για το οφ τόπικ, αν νομίζετε ότι πρέπει, ας μεταφερθεί.
Θα το προχωρήσω ένα βήμα ακόμα:Εντάξει, είμαι πολύ αυστηρός κριτής...
Δυστυχώς όμως, η ισοσταθμιση του εξαιρετικού γιαμι υπολείπεται σημαντικά του ντιράκ.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ο γιαμι είναι σε πολύ πιο προσιτό κοστολόγιο και αποτελεί μια εξαιρετική συνολικά υλοποίηση.
To 1 ή το 3