- Reaction score
- 1.614
Θα δείξει! ΧαχαΣ' αρέσει καλύτερα;
Θα δείξει! ΧαχαΣ' αρέσει καλύτερα;
Εδώ η harman είναι πιο «αληθινή» !Ψάχνω εδώ και 7 λεπτά το διάγραμμα με την original Harman και τη revised Harman . Η revised θα σου αρέσει.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το paper:Εδώ η harman είναι πιο «αληθινή» !
Και τρεις μη σου πω.μια χαρά και δυό τρομάρες
Η B&K που έχω είναι - 12 slope( κόκκινη γραμμή) αλλά στη πράξη επειδή αυτή η κίτρινη παχιά γραμμή είναι ένα επιτρεπτό πλάτος στις διακυμάνσεις της απόκρισης +/- 3db ,η γαλάζια γραμμή είναι μέσα στα πλαίσια αυτής ,στην δίκη μου περίπτωση έχει εύρος [ 3-(-14) ]=17db σε όλο το εύρος ( μέγιστο μείον ελάχιστο σημείο γαλάζιας καμπύλης) .
Αν αυτά που έπαιζαν στην έκθεση μετρούσαν έτσι, δεν απορώ που (μου) άρεσαν.Harbeth και 805 μια χαρά τα βλέπω.
Ναι, είναι επαγγελματίες λέμε.Αν αυτά που έπαιζαν στην έκθεση μετρούσαν έτσι, δεν απορώ που (μου) άρεσαν.
Το καταλάβαμε σε συνδυασμό με την από κάτω δημοσίευση, αποκλείεται να έλεγε ο Κώστας καλή κουβέντα για B&W.Στα Harbeth αναφέρομαι, βλέπω δεν το έγραψα πριν.
Με πλήγωσες με το atc…Χαρμπεθ, γερή κατηφόρα, είναι επαγγελματίες χρεπάδες οι άνθρωποι ρε, όχι σα τους καραάσχετους στο ψιλικατζίδικο..
View attachment 313366
Χρέπι από τα λιντλ.
View attachment 313367
Χρέπι απ'το ψιλικατζίδικο
View attachment 313368
Χρέπι Αγγλίδα.
View attachment 313369
Χρέπι ακριβότερο του άλλου χρεπίου απ'το ψιλικατζίδικο
View attachment 313370
Χρεπάρα ολκής
View attachment 313371
Σοβαρό ηχείο, επιτέλους, να ηρεμήσουν τα ματάκια μας
View attachment 313372
Σπρώξ' τα κοψοχρονιά όσο προλαβαίνεις..Με πλήγωσες με το atc…
Να έρθω να στο "φέρω" με καλώδια;Με πλήγωσες με το atc…
Εγώ πάντως όχι, δεν θα το σκεφτόμουν καν.. (μόνο αν είχα κακή εμπειρία - αμφιβολίες πριν δω τα πινακάκια..Διαβάζει κανείς εδώ «πουλήστε ακριβά όσο προλαβαίνετε» ;