Κλέψαμε το τα τα πα τα τα, δεν κλέβαμε και το ρυθμό τουλάχιστον;
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κλέψαμε το τα τα πα τα τα, δεν κλέβαμε και το ρυθμό τουλάχιστον;
Θα γνωρίζεις ότι απέκτησαν κανονικά δική τους γραφή μόλις το ...1908!ΥΓ. Τώρα τελευταία βλέπω ότι ερμηνεύουν και λατινικές γραφές, ως αλβανικές! Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο!
Λίγα με Ρακιτζή!!! Το πιο προχω κομμάτι που έχει παίξει ever! Και αρέσει και σήμερα σε όλους, έχει γίνει classicΕίναι στα τοπ χειρότερα. Χειρότερο και από του Ρακιντζη. Χειρότερο και από το κλόουν,δεκαετια 80 αν θυμάμαι.
Δεν ασχολήθκα ποτέ σοβαρά με τη ελληνική μουσική, ο δε Νταλάρας κάθε φορά που τον ακούω μου βγάζει ένα αποκρουστικό φάλτσο, μελωδικά και φωνητικά.
Δεν έχω σχηματίσω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος παίρνει τόσο στα σοβαρά τον εαυτό του όσο αφήνεις να εννοηθεί πάντως..Ποσο για τον φουτσο αναλυση.
Δηθεν ψαγμενος.
Κουλτουριαρηδες του κωλου.
Δεν έχω σχηματίσω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος παίρνει τόσο στα σοβαρά τον εαυτό του όσο αφήνεις να εννοηθεί πάντως..
Μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι όλα αυτά, δεν ξέρω γιατί συγχύστηκες τόσο, δες το σαν μία διανοητική άσκηση.
Οι χαρακτηρισμοί που απευθύνεις πιο πολύ σε λούμπεν μου κάνουν, αυτοί λένε κάτι τέτοια, "θολοκουλτουριάρηδες" και λοιπά.
¨Εγινε ο διαγωνισμός ; Ποιός κέρδισε τελικά ;Εμένα πάντως αρχίζει να μου αρέσ... ωχχχχ, μη όχι άλλο...