FIIO s15

Reaction score
600
Έχουμε κάνα νεότερο για το S15?
Με τρώει η τσέπα :biggrin:
15 Ιανουαρίου παραλαμβάνει ο επίσημος εισαγωγέας . Αν το θες πάρε τηλ να κλείσεις γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και τα κομμάτια που θα έρθουν λίγα
Εγώ ήδη το έχω κλείσει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.201
Γρούνι στο σακί δεν παίρνω, περιμένω όταν με το καλό παραλάβεις να μας πεις εντυπώσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.201
Εικοσάρικο μόνο?
Φθηνός είσαι
Εμείς εδώ συνήθως παίρνουμε πενηντάρικο :lolsign:

Reaction score
0
Παιδια Καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω ,You-tube ,You -tube music, μπορεί να κατεβάσει την app, η μπορεί να αναπαράγει μόνο μέσω Bluetooth ,η με ποιον άλλο τρόπο.??

Reaction score
600
λειπω εξωτερικο και επιστρεφω δευτερα και θα με περιμενει στην κουριερ το εργαλειο
Οποτε απο δευτερα βραδυ εντυπωσεις και φωτος

Reaction score
600
παρελαβα την κυριακη με το που γυρισα απο εξωτερικο
Λοιπον πρωτες εντυπωσεις
Στιβαρο μηχανημα με καλη κατασκευη
Στηθηκε λοιπον ,ενωσα μεσω coaxial το cd player και μετα με analog to fiio στον yamaha
Γινονται τα πρωτα ακουσματα. Δεν εχω κανει συγκριτικο ακομα το dac akm του fiio με το ess του yamaha
Στα θετικα ...στελνω μεσω mackbook ασυρματα στο fiio και στελνει κανονικα το sample οσο ειναι δλδ 96khz 192 khz κλπ κλπ ....Στον yamaha μεσω airplay εκανε downsize sta 44 και επρεπε να στελνεις μεσω usb καλωδιου για να παρεις τα 96 η 192
Η touch οθονη λειτουργει απροβληματιστα
Μειον θα ελεγα ειναι το τηλεκοντρολ το οποιο ειναι bluetooth και εχει αρκετο lag στις εντολες.
Εχει παρα πολλες ρθυμισεις στο equalizer με τις οποιες δεν εχω ασχοληθει μιας και δεν σκαμπαζω και πολλα
Το αστειο ειναι οτι στο roon στον υπολογιστη το αναγνωριζει ως fiio R7 και οχι S15 :lolsign:

Eχει μια ρυθμιση στα settings που λεει all to dsd ,αν το βαλεις στο ον σου πεταει ενα μνμ
when all to dsd is enabled audio will be converted to dsd and the heat of the machine will be increased.please confirm to enable it

Τελος η τιμη ...στα 1200 ευρω θα μπορουσε να συγκριθει με το eversolo A8 το οποιο ομως κοστιζει 2100 ευρω

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.299
Members
38.294
Νεότερο μέλος