15 Ιανουαρίου παραλαμβάνει ο επίσημος εισαγωγέας . Αν το θες πάρε τηλ να κλείσεις γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και τα κομμάτια που θα έρθουν λίγαΈχουμε κάνα νεότερο για το S15?
Με τρώει η τσέπα![]()
Εγώ ήδη το έχω κλείσει
15 Ιανουαρίου παραλαμβάνει ο επίσημος εισαγωγέας . Αν το θες πάρε τηλ να κλείσεις γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και τα κομμάτια που θα έρθουν λίγαΈχουμε κάνα νεότερο για το S15?
Με τρώει η τσέπα![]()
Χαχαχα σωστός με ένα 20ρικακι θα γράψω ριβιουΓρούνι στο σακί δεν παίρνω, περιμένω όταν με το καλό παραλάβεις να μας πεις εντυπώσεις.
Με 50ρικο θα έχει και βίντεο unboxing στήσιμο σύνδεση και όλα τα καλάΕικοσάρικο μόνο?
Φθηνός είσαι
Εμείς εδώ συνήθως παίρνουμε πενηντάρικο![]()
ναιΕσωτερική κι εξωτερική γείωση με διακόπτη εννοείς?
Ωραία, τί άλλη επεξήγηση χρειάζεται?
e για αυτο ρωτησα διοτι δεν γνωριζα τι ειναιΩραία, τί άλλη επεξήγηση χρειάζεται?
Αν έχεις buzzing sound, αυτός ο διακόπτης συνήθως είναι υπεύθυνος για να κάνει γή η άλλη συσκευή που έχεις βιδωμένο το ground καλώδιό της στο σασσί του Fiio ή όχι.
Lift = ¨Οχι.
Γενικά πλέον εγώ σταματάω να πληρώνω παπατζιλίκια premium σε εταιρίες που δε κατέχουν γρι σε ψηφιακές εφαρμογές κλπ.Συμπληρωνω σημερα 1 μηνα ακριβως που εχω στην κατοχη μου το fiio s15
Eξαρχης ειχα πει οτι ειναι καθαρα αγορα καταναλωτισμου μιας και ο ενισχυτης μου yamaha rn-2000α ειναι και streamer kai dac
Απλα εχω μια αγαπη στη fiio και μιας και εβγαλε αυτο το streamer σε λογικη τιμη και με τα τελευταια τσιπ της ΑΚΜ ειπα δεν παει στο καλο ας το παρω.
Ολα πλεον (τι ολα δλδ ...το cd player ) και τα stream μεσω roon παιζουν μεσω του fiio
Οι διαφορες με τον yamaha ως προς τον ηχο ειναι οτι ειναι γενικα πιο γλυκος και δεν κουραζει μιας και ακουω με τις ωρες οταν δουλευω. Εχει παρει ηδη firmaware update και περιμενω με τα επομενα να λυθουν μικροκοληματα στο λογισμικο
Δεν εχω αντιμετωπισει ακομα καποιο θεμα που να με χαλαει παρα πολυ.
Η ασημη αφεντια μου λοιπον το προτεινει ανεπιφυλακτα για οποιον βρισκεται σε αναζητηση ενος ποιοτικου στριμερ
ΥΓ αν το συγκρινω με το προηγουμενο coctail audio x45 που ειχα στη διπλη τιμη μπορω να πω οτι το Χ45 ειχε επιπλεον καποια συν οπως ηταν και cd player και ειχε και εξοδο ακουστικων αλλα απο υποστηριξη μηδεν με μια εφαρμογη της πλακας κυριολεκτικα .
για το τελευταιο δεν εχω δει κανενα κολημα και μιλαμε πιανω λογο απομακρυσμενης περιοχης μονο 20 mbΓενικά πλέον εγώ σταματάω να πληρώνω παπατζιλίκια premium σε εταιρίες που δε κατέχουν γρι σε ψηφιακές εφαρμογές κλπ.
Αυτή τη στιγμή είτε θα επιλέξεις εταιρία commercial τύπου Denon/Marantz/Yamaha/Pioneer/Onkyο/Integra που θα βάλει σοβαρούς developers και θα φτιάξει σοβαρή εφαρμογή με υποστήριξη κλπ, ή θα καταφύγεις σε καλό Κινέζο που θα σκοτώνει για το κόστος που ζητάει και που δε θα σε νοιάξει να αναβαθμίσεις όταν γίνει obsolete.
Λύσεις boutique κλπ αποτελούν πλήγμα και σπατάλη χρημάτων κατ'εμέ, κυρίως για το κομμάτι της υποστήριξης.
----
Επίσης ένα ψεγάδι που προσωπικά θεωρώ σοβαρό σε ένα streamer:
Το fiio έχει 100Mbps Ethernet.
Εποχή 2024+ και είναι απαράδεκτο λύσεις Ethernet 100 kai Wifi λιγότερου από AC να υπάρχουν στην αγορά.
Πόσο μάλλον σε streamers, TVs κλπ που αντλούν δεδομένα μέσω του δικτύου...
Big fail για μένα, θα βελάξει σε μεγάλα αρχεία το σύστημα.