Focal 816 θα προτεινατε λαμπατο ενισχυτη για ματσαρισμα?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Μιας και η συζήτηση έχει σαν βάση τα focal, έρχομαι και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω αν αξίζει να ασχοληθώ με το :
https://www.focal.com/sites/www.foc...log/document/aria_926-specification_sheet.pdf

Ενισχυτικά Advance :
http://www.areadvd.de/tests/test-advance-acoustic-x-preamp-x-a160-vor-endstufenkombi/

και προέρχομαι από μανιώδης.... κλιψάκιας.

Τελικά τα αρια 926 τα γνωρίζει κανείς?

με την ευκαιρία θα ταιριάξουν με τα ενισχυτικά μου?

Reaction score
70
Φίλε Abarth
έχοντας αφετηρία αυτή σου την δήλωση

ερωτώ;
προς τι η αναζήτηση λάμπας?
τι νομίζεις ότι θα σου προσφέρει?
έως τώρα τι μηχανήματα έχεις αποκτήσει-ακούσει?
για να καταλάβουμε λίγο και τα ακούσματα σου....πες μας 2 λόγια + με τι πηγή θα τα συνδυάσεις?
Τα ακουσματα μου ηταν τραντζιστορατοι εποχης accupahase marantz kai kenwood με 2 κασετοφωνα nakamichi 480 kai dragon με πικαπ 2 χ sl 1600 με κεφαλες sumiko blue point special kai shure mx95xe το αλλο ηχεια spectrum sm1000 kondor και κατι clipsh που τα ειχε δανειστει θυμαμε ο πατερας μ. Περασαν τα χρονια μεινανε σε απραγια κ ειπα κ εγω αφου εχω τα δικα μου βινυλια να στησω το δικο μου συστημα εκανα βολτες ακουσα ηχεια οπως triangle spendor focal keef audio physic . Ειχα τσεπη 2κ να δωσω για ηχειο εψαχνα βαρια εως 130 150 watt. Κατεληξα στα focal 816v που για τα κλεισω τα ακουσα με τον δικο μου ενισχυτη με θησεας κ αιολος ουλτρα. Γτ λαμπα; γτ μ αρεσαν στην εκθεση πρωτος ερωτας απο εμφανιση μετα απο το ακουσμα που ειχε κατι το πολυ καθαρο σε συγκριση με αυτο που ακουγα τοσα χρονια. Τωρα αμα με ρωτησεις γτ ελληνικο λαμπατο; γτ μεχρι εκει ειναι η τσεπη μου. Κ δεν θα τα εδινα σε κινεζικη κατασκευη με τιποτα .
[DOUBLEPOST=1546538506][/DOUBLEPOST]Η μουσικη που ακουω ειναι rock metal disco alternative κρητικα κλαρινα house στην ουσια δεν ακουω hip hop k jazz οχι ομως οτι δεν βαζω για πλακα κ κανα τραγουδι απο εκει.( ξεχααα να το προσθεσω στο προηγουμενο ποστ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Τα ακουσματα μου ηταν τραντζιστορατοι εποχης accupahase marantz kai kenwood με 2 κασετοφωνα nakamichi 480 kai dragon με πικαπ 2 χ sl 1600 με κεφαλες sumiko blue point special kai shure mx95xe το αλλο ηχεια spectrum sm1000 kondor και κατι clipsh που τα ειχε δανειστει θυμαμε ο πατερας μ. Περασαν τα χρονια μεινανε σε απραγια κ ειπα κ εγω αφου εχω τα δικα μου βινυλια να στησω το δικο μου συστημα εκανα βολτες ακουσα ηχεια οπως triangle spendor focal keef audio physic . Ειχα τσεπη 2κ να δωσω για ηχειο εψαχνα βαρια εως 130 150 watt. Κατεληξα στα focal 816v που για τα κλεισω τα ακουσα με τον δικο μου ενισχυτη με θησεας κ αιολος ουλτρα. Γτ λαμπα; γτ μ αρεσαν στην εκθεση πρωτος ερωτας απο εμφανιση μετα απο το ακουσμα που ειχε κατι το πολυ καθαρο σε συγκριση με αυτο που ακουγα τοσα χρονια. Τωρα αμα με ρωτησεις γτ ελληνικο λαμπατο; γτ μεχρι εκει ειναι η τσεπη μου. Κ δεν θα τα εδινα σε κινεζικη κατασκευη με τιποτα .
[DOUBLEPOST=1546538506][/DOUBLEPOST]Η μουσικη που ακουω ειναι rock metal disco alternative κρητικα κλαρινα house στην ουσια δεν ακουω hip hop k jazz οχι ομως οτι δεν βαζω για πλακα κ κανα τραγουδι απο εκει.( ξεχααα να το προσθεσω στο προηγουμενο ποστ
Ίσως ν'άξιζε να διερευνήσεις κανέναν μεταχειρισμένο Luxman σε τάξη ΑΒ με ωφέλιμη ισχύ άνω των 100 Watt στα 8 Ωμ.
Ενδεχομένως να μη σε έπιανε τότε σύνδρομο...λαμπάτης στέρησης.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τα φοκαλια, επειδη θελουν αμπερια οπως ειπε ο ντοκτορ Ιαρ απο την αρχη, οταν παιζουν με τρανζιστορ που δεν εχουν αυτην την δυνατοτητα, συμπιεζουν και δεν αρεσουν λογω ανεπαρκους οδηγησης. Ερχεται η λαμπα, ζμπρωχνει λιγο αγαρμπα, μπουμαρει το χαμηλο, γεμιζει ο ηχος. Αρεσει στην αρχη, κουραζει μετα απο 1 μηνα. Κλιπς με μεγαλη λαμπα ναι, Φοκαλ με λαμπα, ποτέ.

Reaction score
70
Στο τελευταιο ερωτημα . "Με τι πηγη θα τα τρεξεις" αυτη ειναι κ η ερωτηση/απορια μου. Και οποιαδηποτε προταση εχει καποιος για να μου πει
Ίσως ν'άξιζε να διερευνήσεις κανέναν μεταχειρισμένο Luxman.Ενδεχομένως να μη σε έπιανε σύνδρομο...λαμπάτης στέρησης.
Δεν σκεφτομαι τοσο μεταχειρισμενο γτ δεν ξερω ποσο σεβεται ο καθενας τα μηχανηματα του. Εχω σκαλωμα μεχρι κ με τις δαχτυλιες θελω να ειναι εκκλησια κατι που θα επερνα μεταχειρισμενο περιεργος ναι γτ υπαρχουν κ πονηροι κ σημερα δεν τα βγαζουμε κ ευκολα τα ριμαδια

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Στο τελευταιο ερωτημα . "Με τι πηγη θα τα τρεξεις" αυτη ειναι κ η ερωτηση/απορια μου. Και οποιαδηποτε προταση εχει καποιος για να μου πει

Δεν σκεφτομαι τοσο μεταχειρισμενο γτ δεν ξερω ποσο σεβεται ο καθενας τα μηχανηματα του. Εχω σκαλωμα μεχρι κ με τις δαχτυλιες θελω να ειναι εκκλησια κατι που θα επερνα μεταχειρισμενο περιεργος ναι γτ υπαρχουν κ πονηροι κ σημερα δεν τα βγαζουμε κ ευκολα τα ριμαδια
Γι αυτό και γενικώς οφείλουμε να τα δίνουμε μονάχα όταν θα μας...περίσσευαν και ύστερα από πολλή σκέψη,αφού δεν γυρνάνε πίσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut