Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Τελικά παιδιά παίζουν usb σε serial αντάπτορες εδώ ελλάδα που να είναι συμβατοί με τον ΗΚ255 για να τον αναβαθμίσω?
εγω πηρα ενα απο saturn. Ονομα δε θυμαμαι (αγνωστη μαρκα μου ηταν). 15 ευρα εκανε περιπου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Τελικά παιδιά παίζουν usb σε serial αντάπτορες εδώ ελλάδα που να είναι συμβατοί με τον ΗΚ255 για να τον αναβαθμίσω?
εγω πηρα ενα απο πλαισιο

Reaction score
0
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Σας ευχαριστώ πολύ!
Ρώτησα γιατί πριν μήνες συζήταγαν εδώ πως κάποια συγκεκριμένα καλώδια usb->serial ήταν συμβατά με τον 255 που μόνο εξωτερικό μπορούσες να τα βρεις.
Οπότε το παλιό pc που έχει seria πάει άφοβα για ανακύκλωση...

Reaction score
0
Τον δοκίμασα και εγώ με τα Klipsch Rf-52, μέχρι στιγμής (μόνο μουσική) έχω θετικότατες εντυπώσεις...αυτά τα ηχεία πραγματικά κατεβαίνουν χαμηλά.

Reaction score
784

Μια γρηγορη ερωτηση, ο 355 παιζει πουθενα κατω απο τα 900ε?
Ρωταω γιατι ενω ο 255 επεσε απο την αρχικη του τιμη , ο 355 εμεινε εκει ψηλα.Στο εξωτερικο πωλειται αρκετα φθηνοτερα σε αντιθεση με τον 255 που ειναι στο ιδιο επιπεδο με την εδω τιμη.
Αν δεν θελετε να κανετε διαφημιση, εστω πειτε μου με πμ γιατι ενδιαφερομαι για την αγορα ενος (355).

Reaction score
0
θελει να αγορασει τον 255 ενας φιλος και θελω την βοηθεια σας
ειναι επιτελους bag free? (δεν τα παει καλα με upatates και τα λοιπα θελει να αγορασει εναν ενισχυτη που να παιξει αμεσως και καλα)
εχει καλα dacs ?( θα τον συνδεσει με ενα mac book pro με οπτικι για να ακουει mp3 και apple loosless)

ευχαριστω!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442

Εχω ενα προβλημα με τον 255, μετα το περασμα του καινουργιου firmwear.
Eιχα συνδεμενο το PS3 και εβλεπα κανονικα.
Μετα το περασμα του καινουργιου firmwear, ολες οι αλλες πηγες επαιζαν κανονικα εκτος απο το ΠΣ3. Μαυρη οθονη.
Συνδεμενο στην hdmi 1, αλλαζω πηγη και συνδεω το dvd στην εισοδο του ΠΣ3. παιζει κανονικα.
Ξανασυνδεω το ΠΣ3, μαυρη οθονη.
Λεω, το καλωδιο θα ειναι. Αλλαζω καλωδιο, τιποτα. μαυρη παλι οθονη.
Βαζω το ΠΣ3 κατευθειαν στον προτζεκτορα και παιζει μια χαρα.
Το ξανασυνδεω μεσω του 255, και παλι μαυρη οθονη.

Τι γινεται ρε παιδια???
Να παιζει κατ΄ευθειαν στον προτζεκτορα το ΠΣ3, και οχι μεσω του 255?
Ενω στην ιδια εισοδο ολα τα υπολοιπα να παιζουν κανονικα???
Του εχει συμβει και καποιου αλλου αυτο?
Ξερετε τι μπορει να ειναι?

Reaction score
784

ξαναπερασε το firmware και δοκιμασε καποια απλη αναλυση απο το πς3.720π

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442

Εχω δοκιμαση και αλλες αναλυσεις και τιποτα.
Συνδεθηκε (το ΠΣ3) και σε τηλεοραση lcd kai παλι αλλαχθυκαν οι αναλυσεις αλλα στον 255 παλι μαυρη οθονη.

Ξεχασα να πω, οτι μια φορα επαιξε το πσ3 με τον 255, αλλα οταν το εσβησα και το ξαναναψα, παλι μαυρη οθονη.

Reaction score
0
Καλησπερα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
θέλω την βοηθειά σας...
SOS χτες το βραδυ εβλεπα μια ταινια και εκεί που είχε περάσει καμια ώρα "τσακ" κλείνει ο ενισχυτής (ΗΚ 255)...τι εγινε λέω τον ξαναανοιγω συνεχίζει 1 λεπτό "τσακ" κλείνει ξανα...λέω μπας και ζεσταθηκε? κοιταζω νορμαλ φυσιολογική ζέστη....σημείωση πως την ενταση την είχα στην μέση....δεν δικαιολογούσε να ζεσταθεί....εχει πέξει ώρες και ώρες συνεχόμενες στο 70+ πανω, όχι τώρα μια ώρα στο 50-55...τεσπα προσπαθειες 1-2 ακομα φορές πειραξα λίγο πανω κατω στο τηλεχειριστηριο την ενταση επαιξε και τελιωσε η ταινία και δεν εψαξα παραπανω.
πριν λίγο πήγα να δω μια ταινία ανοιγω τον ενισχυτή ανοιγω και το wdtv βλέπω τα μενoυ παω να πατησω το play πριν προλαβω "τσακ" κλείνει πάλι πριν καν περασει 1 λεπτό...εντελώς παγωμένος ο ενισχυτής...2-3 προσπάθειες ακόμα τίποτα σημείωση σε μια προσπάθεια κόλησε και ενώ αναψε το ασπρο λαμπάκι δεν εδειχνε τιποτα στο display του και δεν μπορούσα να τον κλείσω...τον έβγαλα από την πρίζα....ο ενισχυτής πέζει 8-9 μήνες απροβληματιστα με το πρώτο firmware που είχε βγάλει για αναβάθμιση η HK τότε που τον πήρα και δεν έχουν γίνει τίποτα αλλαγές από τότε...ουτε αλάχτικε η συνέβηκε κατί το τελευταίο διαστημα γιατί ο ενισχυτής έχει να παίξει κανα μήνα τώρα...ακόμα και ενα 15νθήμερο που έλειπα τον είχα βγάλει από την πρίζα...τι να κανω? σκέφτηκα να βάλω το τελευταίο firmware αλλα δεν θέλω γιατί μέχρι τώρα έπαιζε τέλεια τα πάντα και με το τελευταίο έχω ακούσει πολλούς που παραπονιούνται.

Reaction score
0
τελικά μάλλον θα έπρεπε να ψάξω πολύ περισότερο πριν postαρω....ακυρος ο συναγερμός....

με το πείσμα που με διακρίνει και ψάχνοντας διάφορα τελικά έπαιξε κανονικά.....πως????

αποσύνδεσα όλα τα καλώδια hdmi,οπτικές, αναλογικά και στην πλευρά του ενισχυτή και στα περιφεριακά: dvd,wdtv,tv και ο ενισχυτής πήρε μπρός πράγμα που σημαίνει πως σε κάποια επαφή κάποιο βύσμα δεν ακούμπαγε καλά ή είχε στατικό ηλεκτρισμό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και επεφτε ο ενισχυτής σε safe mode.... τέλος καλά όλα καλά λοιπόν...

Reaction score
0
αντε πάλι τα ίδια...παλι τσαφ και κλείνει....αποσύνδεσα τα πάντα...αφησα μόνο τα καλώδια των ηχείων..αφου έλεγξα να μην κάνουν πουθενα καμια περιεργη επαφή και ξαναδοκίμασα...στην καλύτερη των περιπτώσεων ακουγόταν για κανα 3λεπτο RADIO και μετά πάλι έκλεινε....σημείωση πως επίσεις χρησιμοποιούσα το τηλεχειριστίριο να αλλάξω σταθμό και δεν έκανε τίποτα αλλά πάταγες αυξομείωση του ήχου και αυξανε ή μειωνε κανονικά...και ο σταθμός αλλαζε μόνο από τα πλήκτρα του ενισχυτή και μετά ειπαμε πάλι τσαφ και κλείσιμο...

προς ενημέρωση ξανά μια φορά έχει γίνει μόνο update όταν αγοράστηκε με το AFW V.0.93.1.1 (7-10-08)03
με το οποίο έπεζε από τότε τέλεια.
δεν δοκιμάζω update γιατί όπως είπα σβήνει αμέσως...με το ζόρι κατάφερα να δω την έκδοση που είχα βάλει...πατώντας (AVR-1-2-3-4-OK) καμιά 10 φορές αλλά τελικά έπεξε με 1-2-3-0-ΟΚ

θα ψάξω να δω τι γίνετε με την αντιπροσωπία...γιατί αυτή τη φορά δεν ξαναεπανηλθε όπως την προηγούμενη και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

θα ψάξω να δω τι γίνετε με την αντιπροσωπία...γιατί αυτή τη φορά δεν ξαναεπανηλθε όπως την προηγούμενη και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Κανε ενα soft reset βγαζοντας τον απ την πριζα για κανα μισαωρο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent