Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
0
αυριο εφόσον καταφέρω και σηκωθώ πιο νωρίς θα τον πάω τελικά στην αντιπροσωπία γιατί τόσες μέρες δεν πρόλαβα καθόλου...
οριστικό και αμετάκλητο το θέμα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα....ακόμα και χτες είπα να τον δοκιμάσω να δώ τι γίνετε τελευταία φορά αφού ήταν για μέρες βγαλμένος και απο την πρίζα...και ως δια μαγείας να σου πάλι οκ...ανοιξε και εβαλα ραδιο να πέζει στα χαλαρά....επαιξε για καμια ώρα και μετά αρχισε πάλι τα ίδια...γιαυτό λοιπόν και αύριο οποσδήποτε στο service να δούμε τι γίνετε γιατί αρχίζω και παθαίνω υστερία...και είχα στιβάξει αρκετές ταινίες σε 1080p για να δω αλλά και μουσική να ακούσω.

Reaction score
0
1 ολοκληρη εβδομάδα στην αντιπροσωπία ο ενισχυτής και θα με βγάλει τρελό....δεν έκανε στους ανθρώπους εκεί ούτε τσαφ, χορτάσανε να ακούνε ράδιο....αυριο θα τον παραλάβω και θα επανασυνδεθεί και θα τσεκαριστεί και σπίτι μαζί με όλα τα παρελκόμενα....αλλά και χωρίς αυτά (μόνο με ράδιο, ακόμα και ασύνδετα τα πάντα έπεφτε σε safe mode).

ηλικρινά αν το ξανακάνει θα τα ξυλώσω όλα μαζί, ηχεία,media players, dvd και τα σχετικά και θα τους τα πάω ή θα φωνάξω κανέναν στο σπίτι....
σημείωση πως δεν παίζει να φταίνε και τα ηχεία γιατί τα τσέκαρα σε 2καναλο HARMAN KARDON 3490 (2x120w) για αρκετή ώρα και έπεζαν μια χαρά χωρίς να του κάνουν τίποτα.

το μόνο που με χάλασε όπως μου το είπαν είναι ότι λέει τα ηχεία μου ίσως είναι μεγάλα για τον ενισχυτή....και τον πιέζουν....ρε παιδιά δουλευόμαστε μεταξύ μας? 1 χρόνο πέζουν μια χαρά και τώρα είναι μεγάλα γι αυτόν?
τα ηχεία είναι τα 2x KEF C5, 3x KEF C6LCR, 1x C4 Subwoofer.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Να σου πω λίγο ,επειδή είναι και λίγο μεγάλο το thread , αν θυμάμαι καλά , ο harman , κλείνει μετά απο λίγο? μόνος του?
Αν είναι ετσι , ζεσταίνεται? Αν ζεσταίνεται μπορεί και να του πέφτουν χαμηλές οι αντιστάσεις των ηχείων. Μπας και εχεις κάψει κανά μεγάφωνο και δεν το πήρες χαμπάρι , και σου κατεβάζει πολύ την σύνθετη αντίσταση που βλέπει ο harman στην έξοδό του?
Οκ άκυρο το ποστ είδα τι σου κάνει στην προηγούμενη σελίδα.
Εχεις πρόβλημα περιοδικής βλάβης.Οτι χειρότερο.Η μόνη λύση να έρθει κάποιος απο το service στο σπίτι σου επι πληρωμή εννοείται και να τον δει την ώρα που το κάνει.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439

Οι περιοδικές βλάβες είναι οτι χειρότερο υπάρχει γιατί δεν μπορεί πάντα το service να τις αναπαράγει .Κάποτε είχα και εγω μια που με ταλαιπώρησε πολύ , όπως και τους τεχνικούς , ακι καθαρά απο τύχη την βρήκαμε , επειδή μου , είπαν να εχω το μηχάνημα μόνιμα ανοιχτό και να μετράω τάσεις ανα 3 λεπτά .Μετά απο 60 μετρήσεις , δλδ 3 ώρες η γ@μενη τάση έδειξε 0,8 βολτ παραπάνω.Στο επόμενο πεντάλεπτο ο ενισχυτής άρχισε τους καρσιλαμάδες. Αλλαζε μόνος του εισόδους , αυξομείωνε το volume , έριχνε protector , έκανε οτιδήποτε ήθελε , εκτός απο αυτό που ήθελα εγω.Ενα γ@μημένο ολοκληρωμένο ελέγχου έκανε τον ενισχυτή να συμπεριφέρεται σαν σπαστικό σε κρίση.Κόστος ολοκληρωμένου? 7e, και 30 e εργασία γιατί ήθελε λύσιμο όλος ο ενισχυτής και μετά και η πρώτη πρόσοψη αλλά και η δεύτερη γιατί ήταν μέσα στο υποσασσί για θωράκιση απο παρεμβολές.Σενάρια που ούτε ο lucas θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Οι περιοδικές βλάβες είναι οτι χειρότερο υπάρχει γιατί δεν μπορεί πάντα το service να τις αναπαράγει .Κάποτε είχα και εγω μια που με ταλαιπώρησε πολύ , όπως και τους τεχνικούς , ακι καθαρά απο τύχη την βρήκαμε , επειδή μου , είπαν να εχω το μηχάνημα μόνιμα ανοιχτό και να μετράω τάσεις ανα 3 λεπτά .Μετά απο 60 μετρήσεις , δλδ 3 ώρες η γ@μενη τάση έδειξε 0,8 βολτ παραπάνω.Στο επόμενο πεντάλεπτο ο ενισχυτής άρχισε τους καρσιλαμάδες. Αλλαζε μόνος του εισόδους , αυξομείωνε το volume , έριχνε protector , έκανε οτιδήποτε ήθελε , εκτός απο αυτό που ήθελα εγω.Ενα γ@μημένο ολοκληρωμένο ελέγχου έκανε τον ενισχυτή να συμπεριφέρεται σαν σπαστικό σε κρίση.Κόστος ολοκληρωμένου? 7e, και 30 e εργασία γιατί ήθελε λύσιμο όλος ο ενισχυτής και μετά και η πρώτη πρόσοψη αλλά και η δεύτερη γιατί ήταν μέσα στο υποσασσί για θωράκιση απο παρεμβολές.Σενάρια που ούτε ο lucas θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει.
ας ελπισουμε στην πορεία να μην είναι τοσο τραγικά τα πράγματα...

χτες λοιπόν τον πήρα και σήμερα είχα όλο τον χρόνο και τα ξανασύνδεσα όλα όπως πριν... κάνοντας προσεκτικές κινήσεις και συνδέσεις και ξανασετάρισα τον ενισχυτή από την αρχή γιατί το μόνο που κάνανε προληπτικά τα παιδιά στην αντιπροσωπία, αφού δεν τους έκανε κανενα πρόβλημα, ήταν update στο firmware....
και μετά τον έβαλα και έπαιξε ραδιο για περίπου 1,5 ώρα στο 55% της έντασης και δεν έκανε κάτι περίεργο...τον αφησα καπου 2 ώρες κλειστό μετά μιας και είχα κάτι δουλειές να κάνω και το απογευματάκι έβαλα και είδα και ταινία σε 1080p από το WD TV χωρίς κανένα πρόβλημα....
το παλεύουμε με ελέγχους,ακροάσεις και θεάσεις το επόμενο διαστημα ευχόμενοι να μην ξανακάνει κάτι....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439

Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο , οχι τίποτα άλλο , αλλά για τα νεύρα σου , που θα εχουν γίνει σαν χορδές κιθάρας.............

Reaction score
81

Eυχομαι και εγω το καλυτερο γιατι ειναι η απολυτη παρανοια αυτα τα προβληματα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

ας ελπισουμε στην πορεία να μην είναι τοσο τραγικά τα πράγματα...

χτες λοιπόν τον πήρα και σήμερα είχα όλο τον χρόνο και τα ξανασύνδεσα όλα όπως πριν... κάνοντας προσεκτικές κινήσεις και συνδέσεις και ξανασετάρισα τον ενισχυτή από την αρχή γιατί το μόνο που κάνανε προληπτικά τα παιδιά στην αντιπροσωπία, αφού δεν τους έκανε κανενα πρόβλημα, ήταν update στο firmware....
ι....
Φίλε μου, εύχομαι να μη σου ξαναβγάλει προβλήματα και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου.
Επειδή γράφεις ότι η αντιπτοσωπεία έκανε update στο firmware δες και πες μου ποιό firmware σου έβαλε.Αν έβαλαν το 97.2.2 έλεγξε αν δουλεύει το lip-sync γιατί τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουμε διαπιστώσει ότι η λειτουργία αυτή δεν .....δουλεύει και στην πράξη είναι άχρηστη, ενώ στην έκδοση 96.1.1 δουλεύει άψογα.

Reaction score
0
καλησπέρα...ο ενισχυτής μέχρι τώρα χαίρει ακρας υγείας μετα από την αναβάθμιση που του κάνανε στην αντιπροσωπία...τι να πω ας ήταν μόνο αυτό και τίποτα άλλο....
η εκδοση του firmware που περάσανε τα παιδιά είναι η 96.1.1 και δουλεύει μια χαρά...για μια στιγμή με τρόμαξε λίγό στην πρώτη ταινία που έβαλα να παίξει το wdtv γιατί έκανε κάτι σπασίματα για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα χρήση του αλλά δοκιμάζωντας 5-6 διαφορετικές ταινίες όλα ήταν εντάξει...ξερετε...πήγε το μυαλό μου σε σκέψη...λες τώρα με αυτό το firmware να μην συνεργαζεται σωστά με το wdtv??? αλλά ευτυχώς όλα καλάαααααα

Reaction score
0
καλησπέρα...ο ενισχυτής μέχρι τώρα χαίρει ακρας υγείας μετα από την αναβάθμιση που του κάνανε στην αντιπροσωπία...τι να πω ας ήταν μόνο αυτό και τίποτα άλλο....
η εκδοση του firmware που περάσανε τα παιδιά είναι η 96.1.1 και δουλεύει μια χαρά...για μια στιγμή με τρόμαξε λίγό στην πρώτη ταινία που έβαλα να παίξει το wdtv γιατί έκανε κάτι σπασίματα για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα χρήση του αλλά δοκιμάζωντας 5-6 διαφορετικές ταινίες όλα ήταν εντάξει...ξερετε...πήγε το μυαλό μου σε σκέψη...λες τώρα με αυτό το firmware να μην συνεργαζεται σωστά με το wdtv??? αλλά ευτυχώς όλα καλάαααααα

Σωστή η επιλογή της αντιπροσωπείας. Είναι το μόνο firmware που δουλεύει σωστά αν και έχει κάποιες ελλείψεις. Και πάλι ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση και καλές θεάσεις - ακροάσεις.

Reaction score
0
Νά μαστε πάλιιιιι !!!!!!
ρε παιδιά ημερολόγιο έχει ο ενισχυτής????? θα τρελαθώ
σήμερα αρχισε πάλι τα ίδια.... ακριβώς ένα μήνα μετά από τον έλεγχο του και την αναβάθμιση του...
αυριο θα πάρω τηλεφωνο αντιπροσωπία και θα τους τον πάω μάλλον μεθαύριο....εγώ βάλε-βγάλε πάλι καλώδια 100 φορές δεν ξανακάνω
αμα θέλουνε τους τα κουβαλάω και όλα εκεί πέρα να τα τεστάρουν...ηχεια,ενισχυτή,dvd,media player κ.τ.λ. ... αμάν πια...
με πουλάει όταν έχω κόσμο για να δούμε ταινία...σπασ...@...κο έχει γίνει πια...

Reaction score
0

Καλο κουραγιο !!! Σε καταλαβαινω οταν λες οτι σε πουλαει ειδικα οταν εχεις κοσμο.
Μου εχει συμβει οχι με τον ενισχυτη αλλα με την TV. Αστα ...

Reaction score
0
...και κλασικά όπως την προηγούμενη φορά ακόμα δεν τους έχει κάνει τίποτα εκεί ο ενισχυτής μια βδομάδα τώρα τουλάχιστον...εκεί θα τον παρατήσω μέχρι να το κάνει.........δεν την παλεύω άλλο

Reaction score
0
προχτές λοιπόν παρέλαβα πάλι από το σερβις τον ενισχυτή, χτες τον σύνδεσα και επιτόπου έβαλα μια ταινία και την απόλαυσα χωρίς διακοπές...

φυσικά ενοείτε πως ο ενισχυτής δεν παρουσίασε καμία βλάβη στο σερβις τις περίπου 20 μέρες που τον αφησα εκεί μιας και έλειπα συνέχεια αυτό το διαστημα. μου είπαν πως το μόνο που παρατήρησαν ήταν οτι το πλήκτρο power που έχει ο ενισχυτής ήταν πολύ χαλαρό και έκλεινε πολύ εύκολα με το παραμικρό...π.χ. πάνω στον πάγκο χτυπούσαν τον πάγκο και έσβηνε ή ένα πολύ ελαφρύ χτύπημα του ενισχυτή από πάνω πάλι έκλεινε...
αλλάχτηκε λοιπόν όλη η μπροστινή πλακέτα των πλήκτρων και το πλήκτρο power και ευελπιστούμε το πρόβλημα να σταματήσει εκεί...
ας ελπίσουμε επίσης ότι σε λίγες μέρες που θα έχω την γιορτή μου και θα ακούμε μουσική δεν θα με πουλήσει πάλι γιατί τότε θα φύγει από το μπαλκόνι έτσι όπως είναι και δεν θα με νιάξουν ούτε τα λεφτά που έδωσα ούτε τίποτα. :) :)

Reaction score
8
τελικά εμείς οι KARDON FUNS γράφουμε μισοί εδώ και οι άλοι μισοί στο sticky!!
τέλος πάντων...Το "καμάρι" μου είναι στο servise λόγω βλάβης στο HDMI.Διαβάστε στο sticky να μου πέιτε τη γνώμη σας γιατί έχω την εντύπωση ότι φταίει η 97.2.2 και όχι η κάρτα των HDMI που μου είπαν...

Reaction score
8
τον παρέλαβα απο το service με το 97.2.2. φορτωμένο.Υπήρχαν κάποια προβλήματα με τη συνεργασία κάρτας γραφικών του pc.Κατά τα αλλα οκ.Οταν προσπαθησα να βάλω την 96.1.1 δεν τα κατάφερα.Όταν έφτανε στο video upgrate κόλαγε ,μου έλεγε να ελεγξω την serial και να γυρίσω πισω να επαναλάβω.Δυστυχώς όσες φορες και να ξαναέκανα τη διαδικασία δεν γινόταν.Ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω:101::118:

Reaction score
0

Γεια σε ολους ..αν μπορει καποιος ας δωσει μια βοηθεια ρε παιδια... εχω ενα harman kardon avr 4500 αγορασμενο απο γερμανια το 2003, τον δουλεψα μεχρι το 2007 και μετα απο μετακομιση εμεινε για 2.5 χρονια σβηστος ..τωρα που τον ξαναεστησα ενω ανοιγει κανονικα δεν μεταφερει το οsd στην τηλεοραση και δεν εχω ουτε σημα (εικονα) ουτε ηχο ...επισης δεν αναβουν τα led που δειχνουν την πηγη (dvd,vcr..e.t.c ) και το συστημα ηχου ( dolby digital stereo e.t.c ) .Εκανε reset με το τονε αλλα και παλι τιποτε...ειμαι απο θεσ/νικη και αντιπροσωπεια εχει αθηνα απο οτι ξερω..2 μαλιστα,αν θελει καποιος ας ριξει καμμια ιδεα και προταση τι να κανω και ποια αντιπροσωπεια να διαλεξω.....ευχαριστω εκ των προτερων ... ΣΤΑΘΗΣ !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Γεια σε ολους ..αν μπορει καποιος ας δωσει μια βοηθεια ρε παιδια... εχω ενα harman kardon avr 4500 αγορασμενο απο γερμανια το 2003, τον δουλεψα μεχρι το 2007 και μετα απο μετακομιση εμεινε για 2.5 χρονια σβηστος ..τωρα που τον ξαναεστησα ενω ανοιγει κανονικα δεν μεταφερει το οsd στην τηλεοραση και δεν εχω ουτε σημα (εικονα) ουτε ηχο ...επισης δεν αναβουν τα led που δειχνουν την πηγη (dvd,vcr..e.t.c ) και το συστημα ηχου ( dolby digital stereo e.t.c ) .Εκανε reset με το τονε αλλα και παλι τιποτε...ειμαι απο θεσ/νικη και αντιπροσωπεια εχει αθηνα απο οτι ξερω..2 μαλιστα,αν θελει καποιος ας ριξει καμμια ιδεα και προταση τι να κανω και ποια αντιπροσωπεια να διαλεξω.....ευχαριστω εκ των προτερων ... ΣΤΑΘΗΣ !
Καλώς ήρθες στο AVSITE.GR

Πρεπει, δυστυχώς, να τον στείλεις στο service της αντ/πειας.

AUDIO & VISION
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29
ΑΘΗΝΑ
ΤΚ 11524
210 6919931
http://www.audiovision.gr/greek/

Reaction score
0

γεια χαρα,θελω να μου πει καποιος,ποσο θα μπορουσε να πουληθει ενας μεταχειρησμενος Harman Kardon AVR 7000.ευχαριστω εκ των προτερων!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.368
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat