Hitech και ΑΜΟΙ: Μια θλιβερή ιστορία...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εχετε την εντυπωση οτι δεν τα διαβαζουν?
Και εγώ κάθησα και τα έγραψα τόσο αναλυτικά ακριβώς επειδή τα διαβάζουν...

Οι υπόλοιποι εδώ μέσα είτε έχουν δει την ΑΜΟΙ και την έχουν αγοράσει είτε έχουν διαβάσει τις κριτικές των μελών μας...

Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν να ξεχωρίζουν και να συγκρίνουν και δεν είναι το καταναλωτικό target group που πείθεται εύκολα... αν ήταν έτσι δεν θα ήταν στο avsite ή σε άλλο φόρουμ αντίστοιχο...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Γιωργος Ανδρεαδης said:

Οι υπόλοιποι εδώ μέσα είτε έχουν δει την ΑΜΟΙ και την έχουν αγοράσει είτε έχουν διαβάσει τις κριτικές των μελών μας...

Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν να ξεχωρίζουν και να συγκρίνουν και δεν είναι το καταναλωτικό target group που πείθεται εύκολα... αν ήταν έτσι δεν θα ήταν στο avsite ή σε άλλο φόρουμ αντίστοιχο...
Το κακό είναι ότι ο πολύς κόσμος δεν παίζει με το ίντερνετ κ τα φόρουμ, κ τα έντυπα αυτά διαμορφώνουν την άποψη τους... :(

Reaction score
164
Δεν θα ήσασταν περίεργοι για το πώς θα αντιδρούσαν σε μια ομαδική, ενυπόγραφη, διαμαρτυρία;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Επιμενω οτι μια επιστολη πρεπει να σταλει, κι ας μην εφησυχαζουμε απο το οτι αρκετοι διαβαζουν το avsite, γιατι ειναι λαθος.Εγω παρ΄ολο που κλεινω δεκαετια στο ίντερνετ, δεν ειχα ιδεα για εσας εδω παρ΄ολο που διαβαζω ΗΧΟ 30 σχεδον χρονια (ε, ναι ειμαι πιο μεγαλος απο...30!!!) και HITECH απο το πρωτο τευχος και ειναι λογικο να με εχουν επηρεασει σε ολες τις αγορες μου. Αρα απο που θα διαβασουν τον αντιλογο οι αλλοι; Θα μου πειτε πως πιθανα να μην το δημοσιευσουν, μα δεν νομιζω οτι θα το κανουν, γιατι για ολα υπαρχει αντιλογος στα μετρα του καθ΄ενος.. Προσωπικα θα υπεγραφα μια τετοια επιστολη αν ημουν κατοχος ΑΜΟΙ (ειδα για λιγη ωρα στον Spillegou), και ειχα αμεση αντιληψη διαρκειας γι΄αυτην, αλλα νομιζω οτι ολοι οι διαφωνουντες πρεπει να το κανετε. Και δεν περιαχει κανεναν ρισκο αυτο (σαν τι δηλαδη;). Ας μου ελεγαν οτι η Alfa μου δεν εχει κρατηματα και τους ελεγα τοτε τι ειδους ...πιασιματα εχουν οι ιδιοι!!! Μα τωρα; τι να πω μονον για τις μετρησεις και τα διαγραμματα;
Για να παισουμε ομως και την αλλη πλευρα: Παει ο απλος καταναλωτης και αγοραζει την ΑΜΟΙ, την βαζει στην πριζα και ...το κακο της το χαλι! Γιατι; Γιατι ειναι αρυθμιστη και οπως λετε και εσεις θελει τον "Λαμπρου" της τα μυστικα κινεζικα μενου και δεν συμμαζευεται: αρα δεν ειναι αποτυχημενη αγορα για τον ανηξερο (οχι ανιδεο) καταναλωτη;
Ειδατε που παντα υπαρχει αντιλογος;
Εσεις ομως που στηριζεστε σε μετρησεις και διαγραμματα...θαρσειν χρη !

Reaction score
164
Ούτε εγώ έχω ΑΜΟΙ και την έχω δει για πέντε λεπτά σον Ανδρέα. Το θέμα δεν είναι αν είναι καλή ή κακή η συγκεκριμένη τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και χειραγωγούν το αγοραστικό κοινό τεστάροντας ένα 1080p πάνελ με απλό τηλεοπτικό σήμα και μόνο. Έτσι, και η δική μου 28ρα crt των 350€ βγαίνει καλύτερη από τις περισσότερες LCD...
Επιπλέον, η γενική βαθμολογία δεν προκύπτει από τις επιμέρους βαθμολογίες που οι ίδιοι δίνουν. Δεν είναι κοροϊδία;
(Και το RAM χρειάζεται ένα κράξιμο, αλλά είναι εκτός θέματος. Ιδίως στις φωτογραφικές μηχανές γίνεται ΚΟΛΑΣΗ. Αχ, αυτός ο Γλυνός... Κλείνει η παρένθεση)
Δεν θα ένιωθες υποτιμημένος ως αναγνώστης να διαβάσεις τεστ της 911 turbo και να τη θάβουν για το χώρο αποσκευών και τις πίσω θέσεις;
Αλλά με τι άντερα να πουν ότι η κινεζούλα είναι καλύτερη από την διπλάσιας τιμής, 9830;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Unf: "Το θέμα δεν είναι αν είναι καλή ή κακή η συγκεκριμένη τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και χειραγωγούν το αγοραστικό κοινό τεστάροντας ένα 1080p πάνελ με απλό τηλεοπτικό σήμα και μόνο"
Συμφωνω μαζι σου (σας) και γι΄αυτο προτρεπω: "θαρσειν χρη" (καμμια σχεση με το "θρασος", ετσι;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
Επιμενω οτι μια επιστολη πρεπει να σταλει, κι ας μην εφησυχαζουμε απο το οτι αρκετοι διαβαζουν το avsite, γιατι ειναι λαθος.Εγω παρ΄ολο που κλεινω δεκαετια στο ίντερνετ, δεν ειχα ιδεα για εσας εδω παρ΄ολο που διαβαζω ΗΧΟ 30 σχεδον χρονια (ε, ναι ειμαι πιο μεγαλος απο...30!!!) και HITECH απο το πρωτο τευχος και ειναι λογικο να με εχουν επηρεασει σε ολες τις αγορες μου. Αρα απο που θα διαβασουν τον αντιλογο οι αλλοι; Θα μου πειτε πως πιθανα να μην το δημοσιευσουν, μα δεν νομιζω οτι θα το κανουν, γιατι για ολα υπαρχει αντιλογος στα μετρα του καθ΄ενος.. Προσωπικα θα υπεγραφα μια τετοια επιστολη αν ημουν κατοχος ΑΜΟΙ (ειδα για λιγη ωρα στον Spillegou), και ειχα αμεση αντιληψη διαρκειας γι΄αυτην, αλλα νομιζω οτι ολοι οι διαφωνουντες πρεπει να το κανετε. Και δεν περιαχει κανεναν ρισκο αυτο (σαν τι δηλαδη;). Ας μου ελεγαν οτι η Alfa μου δεν εχει κρατηματα και τους ελεγα τοτε τι ειδους ...πιασιματα εχουν οι ιδιοι!!! Μα τωρα; τι να πω μονον για τις μετρησεις και τα διαγραμματα;
Για να παισουμε ομως και την αλλη πλευρα: Παει ο απλος καταναλωτης και αγοραζει την ΑΜΟΙ, την βαζει στην πριζα και ...το κακο της το χαλι! Γιατι; Γιατι ειναι αρυθμιστη και οπως λετε και εσεις θελει τον "Λαμπρου" της τα μυστικα κινεζικα μενου και δεν συμμαζευεται: αρα δεν ειναι αποτυχημενη αγορα για τον ανηξερο (οχι ανιδεο) καταναλωτη;
Ειδατε που παντα υπαρχει αντιλογος;
Εσεις ομως που στηριζεστε σε μετρησεις και διαγραμματα...θαρσειν χρη !
Στον αντίλογό σου δεν θα διαφωνούσα πολύ... αρύθμιστη χάνει αρκετά η τηλεόραση... αλλά και αρύθμιστη δεν είναι τόσο χάλια...

Φυσικά αυτός ο αντίλογος δεν στέκει στο hitech γιατί εκεί η τηλεόραση πήγε ρυθμισμένη! Όπως από ότι είδα πήγαν και άλλες τηλεοράσεις ρυθμισμένες... Άρα...

Να πει το Hitech και το κάθε περιοδικό ότι η τηλεόραση ήταν ρυθμισμένη και άρα έχει ένα αβαντάζ να πω ναι!

Όσο για την επιστολή προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο... δεν θα αντιπαρατεθώ με το Hitech και το κάθε περιοδικό όταν μάλιστα δεν είμαι και ο αντιπρόσωπος της τηλεόρασης. Εγώ 1 πήρα και την ευχαριστιέμαι καθημερινά.

Βέβαια το περιοδικό άλλα πρότεινε πριν 5 μήνες! Μίλαγε για Full HD τηλεοράσεις, ότι ήρθε η σειρά τους κλπ... Νομίζει ότι οι αναγνώστες του δεν το θυμούνται;

V

VIDEOMIX

Guest
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Γιωργος Ανδρεαδης said:

Οι υπόλοιποι εδώ μέσα είτε έχουν δει την ΑΜΟΙ και την έχουν αγοράσει είτε έχουν διαβάσει τις κριτικές των μελών μας...Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν να ξεχωρίζουν και να συγκρίνουν και δεν είναι το καταναλωτικό target group που πείθεται εύκολα... αν ήταν έτσι δεν θα ήταν στο avsite ή σε άλλο φόρουμ αντίστοιχο...
είτε την έχουμε δεί όπως εγώ. Και... εντυπωσιάστηκα.
Συμφωνώ για την επιστολή. Πολύ καλή, άριστη ιδέα.

Reaction score
0
Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο, κοίταξα καλά τη μάρκα της τηλεόρασης που έχω αγοράσει για να βεβαιωθώ ότι ο συντάκτης αναφέρεται στην ίδια συσκευή.

Μετά βέβαια, σκέφθηκα ότι διαβάζω το HITECH, οπότε χαμογέλασα και έβαλα ένα DVD για να το απολαύσω στην AMOI...

Reaction score
2
Και εγω παντως ειμαι μεσα για την επιστολη.
Το Χαιτεκ δυστηχως μολις εχασε εναν (μπορει και παραπανω) πελατη του.
Δεν φτανει που τους σκαμε 8.50 ευρω διαβαζουμε και Μαλα$$#2ες απο πανω.

Reaction score
152
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
"Γιατι το αγοραζεις ακομα?" :wink:
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ "ΦΤΩΧΙΚΑ" ΣΤΟ -HI ΖΗΝ-..... :lol: :lol: :lol:
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΙΚ... :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eμένα μου αρέσει που την πέφτει στα studios για τα αντίγραφα ασφαλείας και τα κλειδώματα...

Έτσι έχει κερδίσει τον κόσμο...

NLS

Reaction score
1
Παιδιά επειδή ΔΕΝ είμαι αναγνώστης του HiTech, δεν είχα ιδέα για το θέμα (βάλε και ένα μικροτραυματισμό με τη μηχανή που με κράτησε εκτός ασχολείας)... το διάβασα αρπαχτά πριν 2-3 μέρες και σήμερα αναλυτικά...

Θα μιλήσω έξω από τα δόντια...

Ρε γαμώτο... η ηλιθιότητα πρέπει να έχει ένα όριο... γιατί ή ο reviewer είναι ηλίθιος (κε. Βαλιμίτη ελπίζω να με διαβάζετε), ή νομίζει ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε ηλίθιοι, ή απλά η... τσέπη έχει παχύνει τόσο που να ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ αν εμείς τον παίρνουμε για ηλίθιο ή αν εμείς δεν είμαστε τόσο ώστε να μας πείσει... βλέπετε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ καταναλωτές που ΔΕΝ έχουν δει (και μην ξεχνάμε το HT είναι πολύ πιο καταναλωτικό από τον Ήχο πχ.) θα ψηθούν στον... φούρνο που διάλεξε.

ΟΜΩΣ η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. Ο άνθρωπος δεν πάτησε ΚΑΝ στα πραγματικά αδύναμα σημεία της συγκεκριμένης TV (όπως το μαύρο) και ασχολήθηκε με πράγματα με τα οποία ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ. Ο τυπάκος (μια φορά τον είπα κύριο, δεν θα το επαναλάβω μην το πάρει και σοβαρά ότι το εννοώ), θα έπαιρνε βάση στην έκθεση.

Μιλάμε οι προτάσεις του ήταν η κάθε ζυγή, άρνηση της κάθε μονής.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ αστείο μου φάνηκε το "η τηλεόραση δεν είναι ικανή να αποδώση σωστά τις διαβαθμίσεις του γκρι, με αποτέλεσμα να απουσιάζει μεγάλο μέρος της πληροφορίας βάθους πεδίου και η εικόνα να εμφανίζεται αρκετά "επίπεδη", χωρίς βάθος"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με άλλα λόγια όσοι είδατε το γνωστό τεστάκι με την πόρτα κρυμένη κάτω από την πέργκολα, είστε ΗΛΙΘΙΟΙ και ΔΕΝ την είδατε.

Επίσης ήταν εντυπωσιακό να μας μιλάει για... χαμηλή απόκρυση ενός... 8ms panel. Ζβντόινγκ.

Άλλο ενδιαφέρον; Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ! Όποιος την είδε ξέρει.

Άλλο; "Οικονομικά πάνελ"... ΟΚ παιδιά ξεχάστε ότι ξέρατε. Η AOC είναι μια φτηνιάρα εταιρία (αμφιβάλλω αν ο τυπάκος ήξερε ότι το πάνελ είναι AOC).

ΕΛΠΙΖΩ να έχετε στείλει ανεξάρτητα ΑΡΚΕΤΕΣ επιστολές για να δούμε ΑΝ θα δημοσιευτεί κάποια και τι θα πουν.

Βέβαια για μένα από τα πιο ηλίθια πράγματα είναι που μου βάζει μια TV plasma με 1024x768 (δηλ. panel 16:9 με pixel... 4:3 άρα... στενόμακρα), ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Είμαστε ΟΛΟΙ μας ηλίθιοι, δεν εξηγείται αλλιώς.

Μάλλον εξηγείται και αλλιώς... Αρκεί κάποιος να διαβάσει και το μεγάλο συγκρητικό που έχουν μερικές σελίδες πιο μετά. Κορυφές; ΔΥΟ PLASMA PANASONIC!!! (όπου plasma μια τεχνολογία που σε 2-3 χρόνια θα βλέπουμε μόνο σε μουσεία) Ε πείτε μας έτσι ρε παιδιά! Έχει πλεόνασμα η Panasonic από plasma(τα) και θέλει να ξεπουλήσει. ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!

...

Μίλησα με τον Νάσο σήμερα... έναν άνθρωπο που δεν ήξερα πριν την παρουσίαση της TV έτσι μην ξεχνάμε ε (Telectron) και ο άνθρωπος ήταν πολύ απογοητευμένος και είπε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους, δεν θα τους ξαναστείλει τίποτα κλπ. Βλέπουμε μια (όχι μεγάλη) εταιρία να προσπαθεί να κάνει κάτι ΚΑΛΟ για εμάς (και για τον εαυτό της) και ΟΧΙ... να πέσουν "οι μεγάλοι" να φάνε σαν τα όρνια. Δεν ντρεπόμαστε. Ξεφτυλισμένα συμφέροντα.

Κατά τα άλλα ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (πληροφορία επίσης από τον Νάσο), ΕΙΧΕ ΤΟ DEMO ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! Γιατί; Όχι γιατι την... ανέλυαν... αλλά γιατί τα κΑλόπαιδα (Α = ω) του HiTech ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ (τους ξέφυγε) ότι την είχαν "κάτω συνδεμένη με το XBOX360" (και έπαιζαν)... ΡΕ ΟΥΡΤ!

ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ (και αποδείξτε παραπάνω την γελειότητα σας).

Σας αξίζει ο πάτος. Δυστυχώς δεν θα είστε εκεί γιατί είμαστε Ελλάδα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Aυτό το ότι την είχαν συνδέσει με xbox360 το ξέρω από την Μ. Πέμπτη...

Βέβαια με xbox θα είχαν συνδέσει μια τηλεόραση FULL 1920X1080 για να παίζουν παιχνίδια σε hd και όχι σε 1024Χ768... ούτε καν pannel 1366Χ768 δεν θα καταδεχόντουσαν...

NLS

Reaction score
1
έχω κόψει όλα τα περιοδικό εδώ και καιρό ...για πολλούς λόγους

γιατί;

Reaction score
164
RAM; Άααααχαχαχαχα.... :lol:
Αδελφάκι του Hitech σε όλα. Έχει και έναν τύπο που γράφει για ψηφιακή φωτογραφία που είναι απίθανος. Μην πω το όνομά του, αλλά γράφει από τότε που βγήκε το ΨΦ, δηλαδή γύρω στα 2 χρόνια. Μου έκανε εντύπωση γιατί έγραφε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αρλούμπες. Φανταστείτε ότι το σώμα της μηχανής το λέει... σκάφος! :lol: :lol: Και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να του πει πώς το λένε. Φανταστείτε τι είναι οι υπόλοιποι!
Το RAM είναι και το μοναδικό περιοδικό διαπλανητικώς που ανακάλυψε ότι η Sony R1 έχει καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας από DSLR. Και επίσης το μόνο που έβγαζε την 828 κορυφαίο μοντέλο. :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
3.963
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί χολοσκάτε...

Κάνετε (οι περισσότεροι) σαν να ανακαλύψαμε τον τροχό! Δεν ήταν η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που διαφωνείτε με ένα review του hitech (ή οποιουδήποτε άλλου περιοδικού).
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση ορισμένων, κυρίως επειδή στη συγκερκιμένη περίπτωση είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τηλεόραση εξονυχιστικά και δικαιολογημένα αντιδράτε όταν σας παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Υπενθυμίζω όμως σε όλους ότι πάντα σε τέτοιες δοκιμές πρέπει να παίρνετε τα αποτελέσματα με λίγο αλατοπίπερο και να κρατάτε μόνο ό,τι είναι κατά το δυνατόν αντικειμενικό...

Αν κάποιος είναι αρμόδιος να σχολιάσει το review είναι μάλλον ο αντιπρόσωπος -έχει άλλωστε και έννομο συμφέρον. Σκεφτείτε κάθε φορά που διαφωνούσαμε με τη μεθοδολογία των δοκιμών ή με τα συμπεράσματα να αρχίζαμε να στέλνουμε γράμματα διαμαρτυρίας... Ε, θα ήταν λίγο γραφικό... τα περιοδικά (κάποια περισσότερο από κάποια άλλα) θα έπρεπε να φτιάξουν γραφείο διαχείρισης διαμαρτυριών! :twisted:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic