ερώτηση...υπάρχει κάποιο μοντουλάκι να μπει στον πίνακα και να μας δείχνει τις ζώνες-ασφάλειες του σπιτιού που έχουν ρεύμα?
πχ αν έπεσε κάποια ασφάλεια...δεν με απασχολούν οι καταναλώσεις...αν υπάρχει και αυτή η επιλογή οκ...
απλά το βασικό είναι να μπορώ να αντιλαμβάνομαι αν ο κάθε χώρος έχει ρεύμα....πρόκειται για μικροβιολογικό εργαστήριο (3φασικό)...και η ιδιοκτήτρια γλίτωσε κατα λάθος το ατύχημα....όταν έπεσε μία ασφάλεια από βραχυκύκλωμα ενός pentium 4... που κάποια ζώα που πουλάνε αναλυτές τους τα σερβίρουν πακέτο για την σειριακή θύρα
Για τη χρήση που το θες δεν θα σε βολέψει κάτι σε smart. Γιατί αυτό θα θέλει και ένα hub παρακολούθησης, με πρόνοια να είναι πάντα online και λειτουργικό, με τις ειδοποιήσεις να πρέπει να κατευθυνθούν κάπου αλλού κλπ.
Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να αντικαταστήσω τις υπάρχουσες ασφάλειες με άλλες που να έχουν auxiliary επαφές (έχουν οι περισσότερες μάρκες), από τις οποίες ένα άλλο κύκλωμα που θα είναι συνδεδεμένο με buzzer να ηχεί όταν πέσει μια ασφάλεια.
Τώρα κι εγώ δεν είμαι ηλεκτρολόγος για να σου δώσω ακριβή συνδεσμολογία, αλλά πάντως σε αυτή την κατεύθυνση θα κινούμουν για κάτι τέτοιο.
Υ.Γ. Εκτός αν δεν κατάλαβα σωστά και θες η παρακολούθηση να είναι εκτός ωραρίου