Home Cinema στο "termatogazi''

Reaction score
1.769
Περαν της παραλληλης συνδεσμολογιας, ή της διαφορετικης προληψης ισχυος του καθε πηνιου ποιος ο λογος να ακυρωσεις ενα απο τα δυο πηνια? μιας και τα μεγιστα δεινει με την λειτουργια και των δυο? επελεξε ενα μονοπηνικο εξαρχης τοτε.
δεν υπαρχη λογος.συζητηση κανουμε.ωστοσο το συνδεσεις μια μεταβλητη αντισταση για να ρυθμισεις το q γινεται καμια φορα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Επειδή μόλις έφυγα από τον Μιχάλη, το αποτέλεσμα του είναι απίστευτο, τέτοια εμπειρία σε χαμηλό δεν έχω ξαναβιωσει.
Κάθισα μισή ώρα, πήγα και 5 Bluray (tron, world war z, tron, Irobot) και δεν μπορούσα να φύγω.
Μιχάλη μπράβο και να θυμασαι την παραγγελία που σου έδωσα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.092
...τέτοια εμπειρία σε χαμηλό δεν έχω ξαναβιωσει.
Δεν έχεις πάει στον Μάρκου γι αυτό μιλάς! :D

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
το εχτισε επιτελους;
σε ολο το σπιτακι εσωτερικα διπλη γυψοσανιδα 4cm πετροβαμβακας γυρω-γυρω, 8 cm πετροβαμβακας στο ταβανι.
βοηθησε λιγο το χτησιμο αλλα αν δεν ερχοταν ο Μανωλης δουλεια δεν θα γινοταν.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ας ξεκινησουμε με εναν προλογο.
για μηχανηματα- καλωδια - μικροφωνα ηχεια κτλ δινουμε χρηματα σχετικα ευκολα.
σκοτωνουμε τα παλια για να παρουμε καινουργια υποτιθεται πιο καλα - πιο μεγαλα με εξαιρετικα reviews που πιστευουμε θα ταιριαξουν στον χωρο μας.

οταν εμφανιστει καποιος ειδικος και μας ζητησει χρηματα για παροχη υπηρεσιων τι λεμε?
ε τον π****η θελει τοσα χρηματα για αερα δουλεια.
και ξεκιναμε αγοραζουμε μικροφωνα,καρτες ηχου eq κτλ πολλαπλασιας αξιας αρχιζουμε διαβαζουμε στα forum παγκοσμιως τον καθε εναν ,χαραμιζουμε απο τον πολυτιμο χρονο μας ωρες ατελειωτες
και προσπαθουμε να γινουμε χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη και στο τελος απογοητευση.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ας παμε και στην δικη μου περιπτωση:
παλαιοτερα ζουσα σε διαμερισμα, με 2 tannoy saturn s-sub 15 και ειχα μπασο (κατα την γνωμη μου)
με το που μετακομισα στο ξυλινο σπιτακι ολα αλλαξαν δεν ειχα αυτο που ηθελα ,
ε λεω θα παρω ακομα ενα tannoy και θα λυθει το προβλημα αλλα τζιφος.
ε λεω θα παρω το definitive trinitry και θα λυθει το προβλημα αλλα τζιφος.
σκοτωνω τα tannoy παιρνω ενα re audio xxx 18 αλλα τζιφος .
παιρνω και ενα jbl 4645c αλλα τζιφος.
παω το definitive στο σπιτι και παιρνω ακομα 2 re audio xxx 18 αλλα τζιφος.

μετα απο συμβουλες διαφορων μελων λεω τον Μανωλη να ερθει να δουμε τι θα κανουμε.
ειχα τις αμφιβολιες μου, ενταξει λεω ο Μανωλης ειναι γνωστος για τις ικανοτητες του στην εικονα και δεν το συζηταμε αυτο αλλα στον ηχο? τι εγινε ? θελεις να μας τα αρπαξει ο π*****ς που λεγαμε παραπανω?
ε λοιπον τωρα μετα το αποτελεσμα και αφου εφυγε του λεω: Μανωλη κοροιδο σε επιασα λιγα μου πηρες.:D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
ε λοιπον τωρα μετα το αποτελεσμα και αφου εφυγε του λεω: Μανωλη κοροιδο σε επιασα λιγα μου πηρες.:D
:lolsign:....Γεωργίου μου θύμισες...περιμένω με αγωνία την συνέχεια:)

• Like
Reactions: PPG

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
εχασα ατελειωτες ωρες, χρηματα και ψυχολογια , με μετρησεις , κουνημα τον ηχειων , του καναπε και οτι κινειται στο δωματιο και το μονο που καταφερνα ηταν να προσπαθω να γκρεμισω το σπιτακι αλλα στην θεση μου μπασο δεν ειχα.
η καμπυλη ηταν τελεια με house curve +8 στα 20hz αλλα στην θεση μου δεν ενιωθα πολλα πραγματα.

τωρα εχω μπασο στην θεση μου και στο δωματιο δεν ακουγεται βαβουρα.
σε καποιες σκηνες και χωρις υπερβολη ενιωθα οτι θα φυγω απο την θεση μου.
το κινητο του ichaltou ακομα το ψαχνουμε, απο την τσεπη του βρεθηκε στο πατωμα.

η αλλη μεγαλη αποκαλυψη ηταν το κεντρικο.
ενω τελειωνουμε με τα μπασα και ακουμε , λεω: Μανωλη τωρα μικρυνε το κεντρικο σε σχεση με τα μπασα.
χρησιμοποιησε το mini dsp και ξαφνικα το κεντρικο ηταν λες και εχει 8" αντι για 6.5".
super και το κεντρικο.

αρχικα να πω οτι τον Μανωλη τον εβλεπα 2η φορα και η πρωτη φορα ηταν 10 λεπτα .
τον συνιστω ανεπιφυλακτα αν θελετε να παρετε απο το συστημα σας το μεγιστο που μπορει να σας δωσει.

Reaction score
15.546
ποσα sub εβγαλε εκτος ; :D

πηπως πρεπει να δωσεις κανενα πλεον ; :p

καμια μετρηση εχουμε για να δουμε ; ;)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ποσα sub εβγαλε εκτος ; :D

πηπως πρεπει να δωσεις κανενα πλεον ; :p

καμια μετρηση εχουμε για να δουμε ; ;)
παιδευτηκε λιγο αλλα τελικα δουλεψαν ολα μαζι.
το καλο πλεον ειναι οτι οι κλωνοι απο εκει που κλιπαρανε τωρα δουλευουν το πολυ -10db απο το πορτοκαλι .
μετρησεις εχει ο Μανωλης αλλα Κωστα πιο πολυ πηγαιναμε me to να μας αρεσει αυτο που ακουμε παρα με αυτο που βλεπαμε απο της μετρησεις.
αυτο που καταλαβα ειναι οτι μπορει η μετρηση να ειναι τελεια και αυτο που ακουμε να μην μας αρεσει ,
ο καθε χωρος παιζει πολυ μεγαλο χωρο για το τελικο αποτελεσμα και βεβαια το ματσαρισμα της μπροστινης τριαδας με τα sub.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.731
αυτο που καταλαβα ειναι οτι μπορει η μετρηση να ειναι τελεια και αυτο που ακουμε να μην μας αρεσει ,
Για sub χλωμό, κάποιο λάθος είχε η μέτρηση ή ο στόχος.

Reaction score
15.546
παιδευτηκε λιγο αλλα τελικα δουλεψαν ολα μαζι.
το καλο πλεον ειναι οτι οι κλωνοι απο εκει που κλιπαρανε τωρα δουλευουν το πολυ -10db απο το πορτοκαλι .
μετρησεις εχει ο Μανωλης αλλα Κωστα πιο πολυ πηγαιναμε me to να μας αρεσει αυτο που ακουμε παρα με αυτο που βλεπαμε απο της μετρησεις.
ο καθε χωρος παιζει πολυ μεγαλο χωρο για το τελικο αποτελεσμα και βεβαια το ματσαρισμα της μπροστινης τριαδας με τα sub.
σαφως το μεγεθος του χωρου και η δομηση του παιζουν ρολο .......

καταλαβα ομως......:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo