- Reaction score
- 4.327
Γιατί κάνει δουλίτσα...
Αλήθεια σου λέω έχω πάει στον χώρο του. Νομίζω αυτό είναι το πέμπτο. 2 18-άρια jbl και 3 απ' αυτά τα κτήνη...

παίζει να τα δηλώνει και ως τέκνα στην φορολογική του δήλωσηΓιατί κάνει δουλίτσα...Αλήθεια σου λέω έχω πάει στον χώρο του. Νομίζω αυτό είναι το πέμπτο. 2 18-άρια jbl και 3 απ' αυτά τα κτήνη...
Οτι κάνει και τα άλλα τρίαΠαναζζζζζία μου!!!!!
Υ.Γ.: Τι θα το κάνεις το subwoofer αυτοκινήτου στο home cinema;![]()
παίζει να τα δηλώνει και ως τέκνα στην φορολογική του δήλωση
πολύτεκνος...θα του δώκουν και επίδομα σε λίγο![]()
Dr...κάλεσες taxi να φανταστώ...?Εξαιρετική εικόνα και ήχος σήμερα στον Μιχάλη. Πολύ απ´ ολα: 4Κ, 5 sub, immersive, πολλά db και κούνημα καναπέ, Dirac. Και εξαιρετική ρύθμιση απο τον Μ.Καστρουνή. Τωρα μάλιστα, είδα καλό 4Κ.
Μιχάλη, μην πάρεις άλλο sub. Φτάνει
Κουνήθηκαν τα ιγμόρεια μου σε κάποια φάσηDr...κάλεσες taxi να φανταστώ...?![]()
Πονέσανε τ'αυτιά σου;Κουνήθηκαν τα ιγμόρεια μου σε κάποια φάση![]()
Δεν θα άντεχα ολόκληρη ταινία με τίποτα , κανένα εικοσάλεπτο συνολικά άκουσα και μετα ήρθα σπίτι και πήρα τρία χάπια. Δεν πρόσεξα τι χάπια ήταν.Πονέσανε τ'αυτιά σου;![]()
Δεν θα άντεχα ολόκληρη ταινία με τίποτα , κανένα εικοσάλεπτο συνολικά άκουσα και μετα ήρθα σπίτι και πηρα τρία χάπια. Δεν πρόσεξα τι χάπια ήταν.
Κουνήθηκαν τα ιγμόρεια μου σε κάποια φάση![]()
γι'αυτό μίλησα για taxi...δεν φεύγεις χωρίς βοήθεια από εκείΔεν θα άντεχα ολόκληρη ταινία με τίποτα , κανένα εικοσάλεπτο συνολικά άκουσα και μετα ήρθα σπίτι και πηρα τρία χάπια. Δεν πρόσεξα τι χάπια ήταν.
Δημητρη ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για την βοηθεια σου .Εξαιρετική εικόνα και ήχος σήμερα στον Μιχάλη. Πολύ απ´ ολα: 4Κ, 5 sub, immersive, πολλά db και κούνημα καναπέ, Dirac. Και εξαιρετική ρύθμιση απο τον Μ.Καστρουνή. Τωρα μάλιστα, είδα καλό 4Κ.
Μιχάλη, μην πάρεις άλλο sub. Φτάνει
Δημητρη ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για την βοηθεια σου .
Εχω χάσει τον λογαριασμότα sub ειναι 6 οχι 5
Φαντάσου πάρα πολλά subs και ηχεία και στη μέση ένας καναπές.φωτο να ξεστραβωθούμε υπάρχει;![]()
αστο ξεστραβωμα και ανεβα επιτελους πανω να ακουσεις.Οι αναβαθμίσεις ολοκληρώθηκαν δλδ; φωτο να ξεστραβωθούμε υπάρχει;![]()
θα βγαλω το απογευμα , χθες δεν προλαβα , με το που εφυγε ο Μανωλης επεσα ξερος.Ε βαλε βρε καμια φωτο να χαζεψουμε!!!![]()
Έλα ρε Μιχάλη, μην τους ακούς, τους βλαμμένους. Ζηλεύουν........................ οντως πιστευω αλλα sub δεν χρειαζομαι ..........................