melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.260
Θα γίνει χαϊεντας τότεΜιχάλη συμβουλή (σοβαρά): αν θες να ακούς και στα εξήντα σου μουσική και ταινιούλες κατέβασε στάθμες. Κρίμα ειναι.
Θα γίνει χαϊεντας τότεΜιχάλη συμβουλή (σοβαρά): αν θες να ακούς και στα εξήντα σου μουσική και ταινιούλες κατέβασε στάθμες. Κρίμα ειναι.
ευχαριστω πολυ.Πήγα απο κει χτες.
Εντυπώσεις: τέρμα το γκάζι ο @TERMATOGAZI. Όνομα και πράμα.
Παίζει εξωφρενικά δυνατά. Η μέση στάθμη που του αρέσει ειναι πάνω απο 105db, και οι κορυφές στα 115db. Μετρημένα. Σε ταινίες δράσης δηλαδη, σε σκηνές με καταδιώξεις και πυροβολισμούς είμασταν συνεχώς μεταξύ 108-115db.
Τις σφαίρες τις νιώθεις να πονάνε, όχι μόνο να κουνιέται ο καναπές.
Εχει κάποιες δεκάδες χιλιάδες βατ σε ενισχυτικά, και πεντε sub σε ενα τοσοδούλικο δωμάτιο. Σφαγή.
Ηχοπερατη οθόνη, τα 3 jbl απο πίσω μαζί με τα δυο jbl sub κάτω τους, και ακόμα τρία sub μεγάλα σαν πλυντήρια γύρω απο ενα διθέσιο καναπέ.
Γύρω απο τον καναπέ υπάρχουν ακόμα πολλα κλιπς. Πάνω κάτω πίσω αριστερά και δεξιά. Δεν υπαρχει λέμε, παντού ηχεία και ενισχυτικά.
Θα παω με τη γυναίκα μου να καταλάβει τι σημαίνει ΠΟΛΛΑ db, που με κατηγορεί αδίκως. Ψιθυριστά παίζω μεταξύ 80-105
Μιχάλη συμβουλή (σοβαρά): αν θες να ακούς και στα εξήντα σου μουσική και ταινιούλες κατέβασε στάθμες. Κρίμα ειναι.
Ο Μανώλης έφερε πολυ ωραία τα πεντε sub να παίζουν μαζί, και με τη βοήθεια του dirac και των πολύ χαμηλών χρόνων αντηχησης (το παρακάναμε λίγο με την απορρόφηση, βαλε και λίγο διάχυση βρε παιδί μου) καταφέρνει αυτός ο μικρός χώρος να παίζει πολύ πολύ ποιοτικά. Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και καλός espresso.
Και η εικόνα εξαιρετική. Άξιος ο Μανώλης, έκανε δουλειά. (Μου έδωσε και μένα κατι χρήσιμες συμβουλές στο μεταξύ)
Τι θα ήθελα στου Μιχάλη:
Και για το καλο του Μιχάλη να κατεβάσει τη μέση στάθμη που ακούει κατα 10db. Μάλλον έτσι "γονάτισε" και το κεντρικό του, μην συμβεί το ίδιο και στα αυτιά του.
- Να φύγει απο τον κυριως χώρο ενας ενισχυτής κάποιων χιλιάδων βατ που κανει πολυ θόρυβο
- και λίγο διάχυση, να ανέβει λίγο το RT60 προς το 0.2-0.3
- Μεγαλύτερο καναπέ
.
![]()
Ναιευχαριστω πολυ.
ηδη ξεκινησα με τον Mαριο project για τον θορυβωδη ενισχυτη και σιγουρα θα γινουν προσπαθριες για το ανεβασμα του rt60 .
μπορειτε να μου προτεινετε λυσεις διαχυσης σε γηινες τιμες?
και λίγο διάχυση, να ανέβει λίγο το RT60 προς το 0.2-0.3
σιγουρα θα γινουν προσπαθριες για το ανεβασμα του rt60
όλη την συκωταριά δηλαδή..Επειδή πήγα και γω στον Μιχάλη, το μπάσο σου χαϊδεύει τα εσωτερικά όργανα (πνευμόνια καρδιές κ.λ.π.)![]()
![]()
(Ζωντανού) Χαλιεντά!...να είναι μια παύλα, σαν εγκεφαλογράφημα νεκρής κάμπιας (ή χαλιεντά).![]()
0.3-0.1Το πιο σημαντικό που αξίζει να προσπαθήσεις, είναι η ομοιομορφία των χρόνων αντήχησης στο φάσμα
Ενώ εσύ....Όλα γίνονται, μόνο ο ντιμιφουτ δε βγάζει μαλλιά.![]()
[Ελένη Λουκά mode on] Kάτσε μα γράψω άλλο ένα μην να φύγει το σατανικό νούμερο....όλη την συκωταριά δηλαδή..![]()
Δυο εξάδες. Βγάλε και εκείνα τα μαύρα απορροφητικά, βάλε και πίσω. Πηγαινε στο 0.2- 0.3.για αρχη λεω να βαλω μια εξαδα απο τα παρακατω
https://www.thomann.de/gr/vicoustic_multifuser_dc2_black.htm
2 δεξια , 2 αριστερα και 2 πανω και μετα βλεπουμε.
τι λετε?
σιγουρα το iphone οπως και οποιοδηποτε κινητο πανω απο 100 db δεν μπορει να μετρησει σωστα .Και που λες Μιχάλη, έγραψε σημερα ενας καραγκιόζης στο Stereophile πως πήγε κάπου που επαιζε ενα ροκ γκρουπ και είχε κορυφές στα 103db:
I recently attended a birthday party held in a nightclub, where music was provided by a five-person rock group. I measured the peak level with the trusty Audiotool SPL meter app on my iPhone 6: 103dB (C weighting, fast)
Read more at https://www.stereophile.com/content/quad-esl-2912-loudspeaker-page-2#QwQ15w0rpBgFBuRc.99
Ο καραγκιόζης. 103db
Δεν μετράει τα αρκίδια του καλύτερα, που μου γράφει και στον "ειδικό τύπο" το μηδενικό.
Αλλα βλεπεις το άρθρο ειναι για τα Quad esl....
103 κορυφές Μιχάλη, σε ροκ συναυλία. Μπορει. Έξω απο το κλαμπ.