melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.162
Με γεια, enjoy!
μόνο εσύ, 3 κομμάτια και είναι δίπλα σου, εμείς εδώ κάτω μόνο από φωτό θα τα βλέπουμεθα αναλαμβάναμε και το σερβις
ενώ εγώ τι να σου πω...όλη την ώρα στο πηγαινέλα είμαι...έχω 3 χρόνια να πάω Σαλόνικαμόνο εσύ, 3 κομμάτια και είναι δίπλα σου, εμείς εδώ κάτω μόνο από φωτό θα τα βλέπουμε
σιγά μωρή μοδίστρες...από το μεσημέρι μου στρίβετε xlr θα μας τρελάντε!!Ευχαριστω πολυ ολους παιδια.
Ο trinnov ηταν ενα ονειρο για μενα εδω και χρονια.
Ο 32αρης ηταν απλησιαστος .
Με το που βγηκε ο 16αρης με ζωσανε τα φιδια και μεσω του Ζαπαντη που τον ευχαριστω πολυ για ολα καταφερα επιτελους να τον αποκτησω.
Απο το μεσημερι μολις τωρα τελειωσαμε με τις συνδεσεις με την βοηθεια του Μαριου και ειμαστε ετοιμοι αυριο να προσπαθησουμε να ρυθμισουμε.
Εννοείς μετά την πτώση των σφραγίσματων τι άλλο θα πάθεις στου Μιχάλη;Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα του Μιχάλη έπαιζε αρρωστημένα καλά και πριν. Απορώ πόσο καλύτερα θα παίξει τωρα...
Πω φίλε αυτή η σκηνή μου έχει χαραχτει στη μνημη μου από όταν είχα έρθει σε εσένα.
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι το γαλακτομπούρεκο σου ρε φίλε!Πω φίλε αυτή η σκηνή μου έχει χαραχτει στη μνημη μου από όταν είχα έρθει σε εσένα.
Γίνονται ακόμα οι απογευματινές παραστάσεις στου Στάθη το σινεμάδι; Εκσυγχρονίστηκε;από όταν είχα έρθει σε εσένα
τα μεσημέρια βλέπω....όλοι θέλουν να την πέφτουν εκεί κάτω Αθήνα..Γίνονται ακόμα οι απογευματινές παραστάσεις στου Στάθη το σινεμάδι; Εκσυγχρονίστηκε;
πάρ'τους τηλ τώρα να μαζευτούνε να τελειώσετε μέχρι το πρωίView attachment 121863
Πατηθηκε το launch button.
Συγκινηση ....
Αλλα δεν καταφερα να συνδεθωη να ρυθμισω το παραμικρο , σχεδον τα παντα ρυθμιζονται μεσω vnc .
Στο σπιτακι εχω μονο wifi και διαβαζω οτι θα χρειαστω ethernet συνδεση με τον trinnov .
Τρινοβιοι και λοιποι βοηθατε...
Οχι ,γρηγορο ειναι καποια δευτετολεπτα.Μιχάλη είχα διαβάσει ότι κάνει κανα λεπτό να boot-άρει? Μάλλον πρέπει να τραβήξεις κανα καλώδιο utp στο σπιτάκι και να bridge-άρεις αν έχεις κανα δεύτερο modem-router για να κάνεις δουλειά
Ναι...κανένα πρόβλημα...Με wifi access point θα γινει δουλεια?