- Reaction score
- 6.206
Ναι αλλα πρεπει να το ρυθμισεις πρωτα. Ευκολακι ειναι
άσε καλύτερα μην αρχίσει τα ρισταρτ το δίκτυο κάθε φορά που θα πιάνει 10hzpower line......και καθαρισες
δεν υπάρχει θέμα πλέον...έχει μοντέλα που λειτουργούνPowerline δεν παιζει εχω τριφασικο
Δεν υπάρχει θέμα. Σχεδόν όλα παίζουν πλέον. Της devolo 100%Powerline δεν παιζει εχω τριφασικο
Γραφουν κατι επανω? Γιατι αυτο που εχω απο παλια δεν παιζει.Δεν υπάρχει θέμα. Σχεδόν όλα παίζουν πλέον. Της devolo 100%
Την σειρά 550 και πάνω ή την Magic τις δουλεύω και παίζουν σίγουρα.Γραφουν κατι επανω? Γιατι αυτο που εχω απο παλια δεν παιζει.
Μου ειχανε πει αν ειμαι τυχερος και συνπεσει στην ιδια φαση θα δουλεψει αλλιως οχι.απο το 2010 εχω ιντερνετ στην υπογα και εχω 3φασικο
Ενταξυ με σε περασουν σε ταχυτητα με την οθονη σου και τα καλιμπραρισματα σου και νιωσεις μειονεκτικαρε την παλεύετε εκεί στην νοτιομακεντονσκία?!
άντε βάλτε το γ@μήδι να παίξει επιτέλους!!
μια μέρα τα xlr
μια μέρα πως θα πάρει internet
αύριο θα σκέφτεστε αν θα βάλετε ασύρματο ποντίκι ή με καλώδιο
μεθαύριο αν θα κρατήσετε τις μαμά μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ ή να βάλετε ενερτζάιζερ
τελειώντε επιτέλους!!!!
Δίκιο έχεις...να περιμένουμε λίγο μέχρι την 28 ΟκτωβρίουΕνταξυ με σε περασουν σε ταχυτητα με την οθονη σου και τα καλιμπραρισματα σου και νιωσεις μειονεκτικα
ω μεγαλε light speed constructor
Κοιτά ποιος μιλάει, ένα χρόνο μας έχει στο περίμενεΤη ζελατίνα από το τηλεκοντρόλ, θα την βγάλεις;
TikargiolisautosoDimifoot!Κοιτά ποιος μιλάει, ένα χρόνο μας έχει στο περίμενε
Δεν εχει ζελατινα , σε σακουλακι μεσα ειναι .Τη ζελατίνα από το τηλεκοντρόλ, θα την βγάλεις;