argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
δεν πιστευω να κουμπωσες αστρωτο εθερνετ ?
θα δειχνει οτι ναναι.......
Κρυογεννημενο μονοδεν πιστευω να κουμπωσες αστρωτο εθερνετ ?
To bass management είναι το μεγάλο γλέντιζαλιστηκα οταν ανοιξα τα advanced menu.
Αυτό πως θα το ρυθμισετε; Θα μοιράσετε το διάβασμα σε ενότητες η το έχετε πάρει απόφαση να στείλετε με κοινά έξοδα κάποιον στην εταιρεία για σεμιναριο;To bass management είναι το μεγάλο γλέντι
Για αρχή απλά πράγματα για μένα. Κρος στα 80, όλα small, καμία μεταφορά .Αυτό πως θα το ρυθμισετε; Θα μοιράσετε το διάβασμα σε ενότητες η το έχετε πάρει απόφαση να στείλετε με κοινά έξοδα κάποιον στην εταιρεία για σεμιναριο;
Θα το πω και ας ακουστω κακόςΓια αρχή απλά πράγματα για μένα. Κρος στα 80, όλα small, καμία μεταφορά .
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
Εγώ από το μεσημέρι περιμένω κάποιον να ρωτήσει το αυτονόητο.Θα το πω και ας ακουστω κακός
Αυτό το κάνει και το δικό μου το σαπακι.
Γιατί, θα έλεγα χωρίς να είμαι τεχνικός αλλά ότι έχω διαβάσει, συζητήσει με τεχνικούς και δει στα δικά μου, το Wi-Fi δεν είναι σταθερό σχεδόν ποτέ και μειώνει την ταχύτητα μέχρι και 2MB;Εγώ από το μεσημέρι περιμένω κάποιον να ρωτήσει το αυτονόητο.
Γιατί δεν έχει wifi?
Για τη δουλειά που το χρειαζεται ένας ενισχυτής το wifi δε μας ενοχλεί κάτι τέτοιο. Δε πρόκειται δηλαδή να στέλνεις πακέτα συνεχόμενα ώστε να σε νοιάζει το latency. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό έχει σχέση με θόρυβο. Πάντως η ευκολότερη λύση είναι ένα σαπάκι tp link με ένα εικοσαρικο στη πριζα και utp μετά από αυτό στον ενισχυτή.Γιατί, θα έλεγα χωρίς να είμαι τεχνικός αλλά ότι έχω διαβάσει, συζητήσει με τεχνικούς και δει στα δικά μου, το Wi-Fi δεν είναι σταθερό σχεδόν ποτέ και μειώνει την ταχύτητα μέχρι και 2MB;
[DOUBLEPOST=1553488214][/DOUBLEPOST]Καλορίζικος και καλά γλέντια με τον 3ο Trinnov της παρέας.
Άμα βγάλατε καλή τιμή να πάρουμε και εμείς ρε παιδιά.
Μα εδώ δε μιλάμε για streaming, απλή σύνδεση ώστε να μπορείς να δουλέψεις.το Wi-Fi δεν είναι σταθερό σχεδόν ποτέ και μειώνει την ταχύτητα μέχρι και 2MB;
Θεωρώ ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ένα τόσο ακριβό μηχάνημα δεν υπολογίζει τα 10€ μια κάρτας WiFi.Μα εδώ δε μιλάμε για streaming, απλή σύνδεση ώστε να μπορείς να δουλέψεις.
Γι'αυτό το συζητάμε.... αλλιώς δε θα μας κινούσε το ενδιαφέρον.Θεωρώ ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ένα τόσο ακριβό μηχάνημα δεν υπολογίζει τα 10€ μια κάρτας WiFi.
Ναι, το αναφερει και στο manual.Υπάρχουν Γάλλοι που δέχονται να μιλήσουν αγγλικά;