Home Cinema στο "termatogazi''

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλά ρε τσιπιδες πόσο έκανε το μικρόφωνο και πηρατε μόνο ένα;
Μονο για τις μετρησεις χρειαζεται , μετα μπορεις να παιξεις ατελειωτα χωρις να ειναι καρφωμενο πανω.
Μπορεις να παρεις μετρησεις σε οσες θεσεις θελεις και μετα να δουλεψεις οποιες θελεις με την βαρυτητα που θελεις.
Και μενουμε σχετικα κοντα και οι τρεις , ιδιως εγω και ο Κωστας διπλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.283
Λέω να ξεκινήσω αγορά απο το μικρόφωνο και βλέπουμε για το άλλο, έχει ο Θεός!:D
Άμα βρεις κατάλληλο software που να αξιοποιεί αυτό το μικρόφωνο, είναι πραγματικά εξαιρετική η ιδέα σου! ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και δεν μου λες ρε μιχαλη
την οθονη του λαπτοπ την εστρωσες ?
γιατι εχει κοκο.....(οχι σανελ) τον αλλο ...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Μονο για τις μετρησεις χρειαζεται , μετα μπορεις να παιξεις ατελειωτα χωρις να ειναι καρφωμενο πανω.
Μπορεις να παρεις μετρησεις σε οσες θεσεις θελεις και μετα να δουλεψεις οποιες θελεις με την βαρυτητα που θελεις.
Και μενουμε σχετικα κοντα και οι τρεις , ιδιως εγω και ο Κωστας διπλα.
Λέω να ξεκινήσω αγορά απο το μικρόφωνο και βλέπουμε για το άλλο, έχει ο Θεός!:D
Αφού υπάρχει μικρόφωνο το σκέφτομαι πολύ να τον πάρω κ εγώ τον τρινοβ........:lol::gotcha:
Νομίζω άμα γλυτώνεις τα λεφτά από το μικρόφωνο αξίζει....:D:lolsign:
[DOUBLEPOST=1553634555][/DOUBLEPOST]Σε κανα δύο χρόνια το μικρόφωνο βλέπω να έχει κάνει τον γύρο τής Ελλάδας:lolsign::tongue:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ας κανω μια αναδρομη στο προσφατο παρελθον και να σας πω και την ιστορια μου με τον NAD T 758 V3.

Ειχα τον marantz 7009 με το pro kit και μετα κουμπωσα πανω του το mini dsp 88a μαζι με το mini dsp 8x8 kit για τα sub.
Πολυ καλος συνδιασμος ειχα φτασει σε ενα σημειο που πραγματικα απολαμβανα .
Αλλα παντα ελεγα , αν ειχα και στα atmos dirac?
Αν μπορουσα να γλυτωσω τα διπλα ad to da ?
Και μετα απο μια ερευνα αγορας κατεληξα στον nad t758v3 ,οπου εχει dirac σε 11.1 καναλια και μαλιστα την εκδοση 2 οπου ρυθμιζει τα καναλια και σε ζευγαρια και ρυθμιζει μεχρι 5hz.
Ειχα διαβασει ομως και στα Αγγλικα και στα Αμερικανικα forum οτι υπαρχει προβλημα σε μεγαλο ποσοστο στην πλακετα am230 οπου ειναι για τα atmos καναλια.
Επικοινωνω με την Λαιος και τους ρωταω για το προβλημα.
Μου απαντουν οτι εχουν ετοιμοπαραδοτο και οτι εχουν πουλησει αρκετους και κανενας δεν τους ανεφερε προβλημα.
Τους λεω οτι αν δεν συνδεσεις ατμος καναλια το προβλημα δεν παρουσιαζεται και τους δινω μια περιοχη απο serial numbers οπου απο οτι εχω μαθει αυτοι εχουν προβλημα.
Μου λενε οτι οι ετοιμοπαραδοτοι τους ειναι μεσα σε αυτη την περιοχη και οτι ακομα και να παραγγειλουν καινουριο παλι μπορει να ειναι μεσα σε αυτα τα sn.
Μου επιβεβαιωναν συνεχως οτι δεν θα εχει προβλημα ο receiver.
Τους λεω αν εχει τι κανουμε? Δεν προκειται να δεχτω επισκευη της πλακετας διοτι ξερω οτι υπαρχει καινουρια πλακετα που εχουν λυσει το συγκεκριμμενο προβλημα.
Μου λενε αν υπαρξει το προβλημα θα προσπαθησουμε να σας αλλαξουμε την πλακετα χωρις επιβαρυνση η στην χειροτερη θα μου χρεωσουν την πλακετα οσο την παιρνουν.
Ερχεται ο receiver κουμπωνω τα ατμος , στελνω και σημα και καλως τους θορυβους .
Ηταν περιεργοι ακανονιστοι διακεκομενοι θορυβοι.
Επικοινωνω με την Λαιος και μου λενε οτι τα κεντρικα τους προτεινουν επισκευη της πλακετας (αυτο που φοβομουν) , αλλα ο Λαιος ειπε θα προσπαθησει να μου την αλλαξει χωρις χρεωση με την καινουρια αλλα να στειλω και εγω στην nad καποιο email ωστε να μην την χρεωσουν στον Λαιο.
Στελνω mail στην nad τους λεω το προβλημα και μου αναφερουν τα ιδια , οτι προτεινουν επισκευη της πλακετας και οχι αντικατασταση με την καινουρια.
Λεω στην Λαιος οτι αυτο δεν το δεχομαι και προτιμω να τον στειλω πισω και να μου δωσουν τα χρηματα πισω.
Τελικα προς τιμη του Λαιου αντικατεστησε την πλακετα χωρις χρεωση (πολυ πιθανο η nad να του την χρεωσε ) και
απαραδεκτη η nad για διαφορους λογους.
1)δεν ειχε ενημερωσει τον αντιπροσωπο της οτι το συγκεκριμμενο μοντελο με συγκεκριμμενα sn πολυ πιθανο να παρουσιαζεται αυτο το προβλημα.
2) προτεινει επισκευη πλακετας σε ολοκαινουριο μηχανημα ενω εχει κατασκευασει καινουρια πλακετα γιαυτον τον λογο.
Μετα απο αυτη την αντιμετωπιση ανεβηκε πολυ στα ματια μου ο Λαιος αλλα επεσε η nad που την ειχα μια απο τις κορυφαιες στον χωρο .

Και κατι ακομα , οσο περιμενα την καινουρια πλακετα ειχα παρει δανεικο τον marantz 7012 με το app.
Παιδια με κλειστα ματια dirac η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.
Imho στα λεφτα του ο nad t758v3 δεν εχει αντιπαλο (φτανει να βεβαιωθητε με καποιο τροπο οτι δεν εχει προβλημα)

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1