- Reaction score
- 7.867
Μόνο πολυκάναλο. Πιο παλιά extended stereo. Μετά την αγορα του marantz auro 2d.Περίμενε πρώτα καθώς έχω ρωτήσει και έναν άλλο φίλο για την μουσικότητα του nad. (αν ακούς από πολυκάναλο μουσική φυσικά)
Μόνο πολυκάναλο. Πιο παλιά extended stereo. Μετά την αγορα του marantz auro 2d.Περίμενε πρώτα καθώς έχω ρωτήσει και έναν άλλο φίλο για την μουσικότητα του nad. (αν ακούς από πολυκάναλο μουσική φυσικά)
Ναι του ατμος.Αυτό είναι το σενάριο για άτμος;
Πολύ μπροστά φέρνει τα πίσω ηχεία, ε;
σχεδόν auroΑυτό είναι το σενάριο για άτμος;
Πολύ μπροστά φέρνει τα πίσω ηχεία, ε;
που να ξερ ο χριστιανός ακόμα μωρέ?!....Ναι του ατμος.
Γιατι Κωστα τα φερνει μπροστα?
[DOUBLEPOST=1553705685][/DOUBLEPOST]Ποιο πισω και ποιο ανοιχτα τα θελει
[DOUBLEPOST=1553705722][/DOUBLEPOST]Ολα τα θελει στον ιδιο κυκλο δηλ ιδια αποσταση απο την θεση ακροασης
Αυτό το λέω εδώ και χρόνια, μη μου το λες για νέο! ΧαχαχαχαχαΟλα τα θελει στον ιδιο κυκλο δηλ ιδια αποσταση απο την θεση ακροασης
Και εγω εβαλα τα ατμος στην ιδια ευθεια με τα left right αλλα τα θελει πιο ανοιχταΑυτό το λέω εδώ και χρόνια, μη μου το λες για νέο! Χαχαχαχαχα
Ρε συ, το Lrs (& Rrs) το βάζει στις 135 μοίρες χονδρικά, δηλαδή στον κύκλο έρχεται πιο μπροστά σε σχέση με τις 150 μοίρες, που είναι "απέναντι" από τα μεϊν.
Νταξ. Καλά που δε κάρφωσα μόνιμα τα πίσω.
Εκτος απο το left back και left back atmos τα υπολοιπα μπορω ακριβωςΕγώ τα πίσω τα είχα να σταθεροποιηθούν στις 150 μοίρες και τα δύο (όπως είχες το δεξί πίσω), φυσικά σε ίδια απόσταση ακρόασης με όλα τα υπόλοιπα.
Να μια αλλαγή που χρειάζεται να κάνω, να τα πάω στις 135 μοίρες. Εύκολο, βολεύει κιόλας.
Τα υπόλοιπα τα έχω όπως τα λέει, δε θα κουνηθούν ούτε χιλιοστό.
Αν μπορείς να τους αλλάξεις φυσική θέση ώστε να μη χρειάζεται διόρθωση, κάντο.
Σε ποιο post του μπούτια αναφέρεσαι;Σωστά.
Και σε φροντισμένο χώρο, σημαντικότερη.
Διαβάστε λίγο μπούτχια, δε κάνει κακό. Ό,τι καταλάβετε, κέρδος είναι.
Υποθέτω πως δεν έχεις αρκετό ύψος για την σωστή θέση των άτμος.Και εγω εβαλα τα ατμος στην ιδια ευθεια με τα left right αλλα τα θελει πιο ανοιχτα
Όλα. Ξεκίνα.Σε ποιο post του μπούτια αναφέρεσαι;
Με sonar μοιάζει, η πολεμική μηχανή τώρα ετοιμάζεται..
Εδω ειναι η οθονη του remapping
Πρασινα ειναι εκει που πρεπει να βρισκονται , γαλαζια ειναι εκει που τα εχω και τα μεταφερει στις πρασινες θεσεις
Το πας φιρί φιρί για μπάνιο έτσι;Για να ακούω την δικαναλο μουσική με οοροματικ απμιξ.
Είναι μάλλον το καλύτερο απμιξ για δικάναλο.Το πας φιρί φιρί για μπάνιο έτσι;
Το σημαντικότερο στοιχείο δεν νομίζω να είναι άλλο από την σταθερή απόσταση ακρόασης σε όλα τα ηχεία.Δεν υπάρχει κάποιο εύρος αποδέκτης τοποθέτησης;
Αν αυξησεις- μειωσεις την ενταση και το delay του ηχειου γιατι να μη γινεται; Δε νομιζω να εχει πολυ διαφορα απο το μεσο οικακο χωρο ακροασεων οπου το ενα ηχειο ειναι στη γωνια και το αλλο στη μεση του τοιχου ενω τα πλαινα ορια ειναι οπου να ναι και οτι να ναι.Το σημαντικότερο στοιχείο δεν νομίζω να είναι άλλο από την σταθερή απόσταση ακρόασης σε όλα τα ηχεία.
Τα κανάλια του άτμος έχουν ελαστικότητα στην τοποθέτηση τόσο πολύ, ώστε να μπορείς να επιτύχεις ακριβώς αυτό, την απόσταση ακρόασης.
Πρόσεξε: ελαστικότητα στη γωνία, στο ύψος (2-3*ύψος δορυφόρων), στην μεταξύ τους απόσταση (1-1,4 απόσταση ακρόασης). Όλα, για να πετύχεις την σταθερή απόσταση ακρόασης σε όλα τα ηχεία.
Αυτό νομίζω πως είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας ακρόασης.
Όποιος νομίζει το αντίθετο, ας προσπαθήσει να ακούσει δικάναλο με διαφορετική απόσταση ακρόασης του κάθε ηχείου.
Σωστά,αλλα στον χώρο δεν είναι σίγουρα αυτή η θέση που δείχνει στο πρόγραμμα.Αν το ύψος δεν αρκεί, βγαίνουν πιο έξω, με όριο της μεταξύ τους απόστασης το 0.7 της απόστασης των απέναντι σαραουντ (Ls-Rs) που ισούται με το διπλάσιο της απόστασης ακρόασης, άρα απέχουν μεταξύ τους το πολύ 1,4 φορές την απόσταση ακρόασης.