- Reaction score
- 100.924
Βγάζει ανεμιστήρες η JBL?δεν μπορω να πω οτι ενιωσα κατι απο μπασο του jbl στο σωμα μου πιο πολυ κουναει μπατζακια .

Βγάζει ανεμιστήρες η JBL?δεν μπορω να πω οτι ενιωσα κατι απο μπασο του jbl στο σωμα μου πιο πολυ κουναει μπατζακια .
και με τα τρια με βλεπω για αντιανεμικοΒγάζει ανεμιστήρες η JBL?
![]()
Δεν θα είσαι ο μόνος , δεν μπορεί ,κάτι θα ανεμίζει και εδώ!και με τα τρια με βλεπω για αντιανεμικο
ευχαριστω Μιχάλη, ελα ομως αφου ερθει ο Μανωλης γιατι με τις ακυρωσεις που εχω παλι ψαχνω το μπασο.Μιχάλη καιρό έχω να έρθω σε σένα, θα πρέπει να κάνω πάλι καμιά βόλτα να θαυμάσω τα νέα σου αποκτήματα.
Μεγειά σου και να τα χαίρεσαι.
Καλορίζικος!ο marantz φυσικα αγοραστηκε για το ρημαδι το atmos.
ειχε διπλη τιμη ο 7010 , ας βγουν αρκετες ταινιες σε dts-x και βλεπουμε.Καλορίζικος!
Με τέτοιο σύστημα το dts:X πως και δεν το έχεις στις επιλογές σου;
οντως ο 7009 δεν θα εχει dts-xΓια τα μεγάλα μοντέλα της νέας σειράς D&M έχει βγει και αναμένεται και για τα υπόλοιπα. Αλλά ο 7009 από ότι ξέρω δεν θα το πάρει, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι....
καλα αυτο που εχουν κανει με τα περσινα και τα φετινα μοντελα ειναι απαραδεκτο ολες οι εταιριες.Ε τότε πέτα τον και πάρε κάτι άλλο.
Άντε βάλτον αγγελία.
![]()
μεινε κανα χρονο στον 7009 και μετα πηγαινε στον pro της datasat τον RS20iκαλα αυτο που εχουν κανει με τα περσινα και τα φετινα μοντελα ειναι απαραδεκτο ολες οι εταιριες.
επειδη βαλανε dts x και hdcp2.2 ζητανε διπλη τιμη.
Απο ποιο μαγαζι?ευχαριστω. ο marantz απο Ολλανδια