stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Tα 8350 απο Γερμανία άκυρο τελικά; Kαλύτερα καινούργια να είσαι ήσυχος.

ακυρο Σταθη, και η τιμη ειναι κοντα και θα επρεπε να παρω 8 ενω τωρα θα παρω τα 4 και τα αλλα 4 αργοτερα.Tα 8350 απο Γερμανία άκυρο τελικά; Kαλύτερα καινούργια να είσαι ήσυχος.![]()
Ηχειάρες, αν κρίνω από την προηγούμενη σειρά.εγινε παραγγελια και μια τετραδα απο την καινουργια σειρα των surround jbl 9300
http://www.jblpro.com/china/products/cinema-market/surround-systems/9300#.WkYrITSYOUk
αφου δοκιμαστουν και πανε ολα καλα θα γινει παραγγελια αλλη μια για τα atmos και τελειωσαμε![]()
Ναρκωτικό,θές να παίζουν όλη μέρα και να μην χορταίνεις λέμε!Ηχειάρες, αν κρίνω από την προηγούμενη σειρά.
Όσο πιο πολύ ζω μαζί τους, τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι από την ποιότητα του ήχου τους.
Ναι αυτό φταίει..μετα απο ενα χρονο που εχω την οθονη χθες ανακαλυψα οτι εχει δυο διαφορετικες μεριες και την εχω βαλει απο την λαθος με το πιο εντονο σχεδιο.
ο κατασκευαστης το λεει στο site του, αλλα ποιος τον ακουγε τοτε?
The Center Stage UF has a side woven for an exceptionally smooth and untextured image. Use that. The other side looks very striped. Don't use that.
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια.
marios βοηθειααααα
γιαυτο μαλλον εχω moire effect![]()
Έφτασεεεοποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια.
marios βοηθειααααα
γιαυτο μαλλον εχω moire effect![]()
Εεεπ....έχω προτεραιότηταΈφτασεεε
τι θα κανεις παλι?Αντε πάλι ο Καστρουνής Σαλόνικα
[DOUBLEPOST=1514969899][/DOUBLEPOST]
Εεεπ....έχω προτεραιότητα![]()
Κοίτα ποιός λέει:τι θα κανεις παλι?
παλι
Δημοσιογράφος;ρουφιανος
ενώ η δικιά μου που δεν είναι σύζυγος χαιενδά με ημιενεργάΕγω ρουφιανος δεν είμαι αλλά αυτα που ξέρω τα λέω.
Έπεισε την γυναικα του οτι υπάρχει ανάγκη για βιβλιοθήκη δεξιά της οθόνης στο ενα μέτρο απόσταση,σε συγκεκριμένη διάσταση και σχέδιο.![]()
ναι...κάνε μια μέτρηση με σόναρ να δούμε και εμείς..κανε και μια μετρηση να δεις τι αλλαξε σε ηχο-εικονα![]()
εγινε παραγγελια και μια τετραδα απο την καινουργια σειρα των surround jbl 9300
ηρθαν εδω και καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο λογω δουλειας να ασχοληθω.
μιχαλη η παραγγελια πως παει προχωραει?ριξε μας φως (φωτο) και πες μας εντυπωσης
ηρθαν εδω και καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο λογω δουλειας να ασχοληθω.
μεχρι στιγμης καταφερα με την βοηθεια του marios να τα τοποθετησουμε .
εμεινε το dirac και μετα απο ερευνα και διαβασμα αποφασισα να μην βαραει sub ακριβως στην πλατη μου αλλα προς τον τοιχο.
τα γυρισα και τα δυο πισινα sub προς τον τοιχο και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε διοτι θελουν να μου γκρεμισουν τους τοιχους , ακολουθησε δοκιμη με το ενα (το κολλητα απο πισω μου) να κοιταει προς τα πισω και το αποτελεσμα ειναι καλυτερο.
αρα παλι μετρησεις αλλαγη delay κτλ , δουλειες με φουντες δηλαδη...
ελπιζω αυτο το ΣΚ ...
[DOUBLEPOST=1521620295][/DOUBLEPOST] View attachment 92452 View attachment 92453 View attachment 92454