Home Cinema στο "termatogazi''

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Tα 8350 απο Γερμανία άκυρο τελικά; Kαλύτερα καινούργια να είσαι ήσυχος.:wink:
ακυρο Σταθη, και η τιμη ειναι κοντα και θα επρεπε να παρω 8 ενω τωρα θα παρω τα 4 και τα αλλα 4 αργοτερα.
[DOUBLEPOST=1514554726][/DOUBLEPOST]για οποιον τυχον ενδιαφερεται υπαρχουν στο ebay απο Γερμανια 12 jbl 8350 , σε τιμη 250 ευρω/τεμαχιο αν του στειλετε email για καλυτερη τιμη.
https://www.ebay.com/itm/JBL-Pro-83...d=272962315944&_trksid=p2060778.c100290.m3507

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.886
εγινε παραγγελια και μια τετραδα απο την καινουργια σειρα των surround jbl 9300
http://www.jblpro.com/china/products/cinema-market/surround-systems/9300#.WkYrITSYOUk
αφου δοκιμαστουν και πανε ολα καλα θα γινει παραγγελια αλλη μια για τα atmos και τελειωσαμε:roflmao:
Ηχειάρες, αν κρίνω από την προηγούμενη σειρά. :thumbsup:

Όσο πιο πολύ ζω μαζί τους, τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι από την ποιότητα του ήχου τους.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ηχειάρες, αν κρίνω από την προηγούμενη σειρά. :thumbsup:

Όσο πιο πολύ ζω μαζί τους, τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι από την ποιότητα του ήχου τους.
Ναρκωτικό,θές να παίζουν όλη μέρα και να μην χορταίνεις λέμε!:thumbsup::thumbsup:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
μετα απο ενα χρονο που εχω την οθονη χθες ανακαλυψα οτι εχει δυο διαφορετικες μεριες και την εχω βαλει απο την λαθος με το πιο εντονο σχεδιο.
ο κατασκευαστης το λεει στο site του, αλλα ποιος τον ακουγε τοτε?
The Center Stage UF has a side woven for an exceptionally smooth and untextured image. Use that. The other side looks very striped. Don't use that.
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια.
marios βοηθειααααα
γιαυτο μαλλον εχω moire effect:cry::mad:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.373
μετα απο ενα χρονο που εχω την οθονη χθες ανακαλυψα οτι εχει δυο διαφορετικες μεριες και την εχω βαλει απο την λαθος με το πιο εντονο σχεδιο.
ο κατασκευαστης το λεει στο site του, αλλα ποιος τον ακουγε τοτε?
The Center Stage UF has a side woven for an exceptionally smooth and untextured image. Use that. The other side looks very striped. Don't use that.
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια.
marios βοηθειααααα
γιαυτο μαλλον εχω moire effect:cry::mad:
Ναι αυτό φταίει..:whistling::D
για το earthquake effect δεν γράφει τίποτες :roflmao:

Reaction score
911
Εγω ρουφιανος δεν είμαι αλλά αυτα που ξέρω τα λέω.
Έπεισε την γυναικα του οτι υπάρχει ανάγκη για βιβλιοθήκη δεξιά της οθόνης στο ενα μέτρο απόσταση,σε συγκεκριμένη διάσταση και σχέδιο.:angel:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.373
Εγω ρουφιανος δεν είμαι αλλά αυτα που ξέρω τα λέω.
Έπεισε την γυναικα του οτι υπάρχει ανάγκη για βιβλιοθήκη δεξιά της οθόνης στο ενα μέτρο απόσταση,σε συγκεκριμένη διάσταση και σχέδιο.:angel:
ενώ η δικιά μου που δεν είναι σύζυγος χαιενδά με ημιενεργά:whistling:...μου το πρότεινε η ίδια:roflmao:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ευχαριστω πολυ τον Μαριο που ηρθε και αλλαξαμε πλευρες την οθονη.
πλεον δεν υπαρχει moire effect ουτε αν κολλησεις στην οθονη.
απο οτι καταλαβαμε πρεπει να ειναι με καποιον τροπο "βουρτσισμενη" η μια πλευρα
καποια διαφορα στα χρωματα και στην φωτεινοτητα δεν ειδα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
:whistling::whistling::whistling::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
μιχαλη η παραγγελια πως παει προχωραει?:p:lolsign::lolsign: ριξε μας φως (φωτο) και πες μας εντυπωσης
ηρθαν εδω και καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο λογω δουλειας να ασχοληθω.
μεχρι στιγμης καταφερα με την βοηθεια του marios να τα τοποθετησουμε .
εμεινε το dirac και μετα απο ερευνα και διαβασμα αποφασισα να μην βαραει sub ακριβως στην πλατη μου αλλα προς τον τοιχο.
τα γυρισα και τα δυο πισινα sub προς τον τοιχο και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε διοτι θελουν να μου γκρεμισουν τους τοιχους , ακολουθησε δοκιμη με το ενα (το κολλητα απο πισω μου) να κοιταει προς τα πισω και το αποτελεσμα ειναι καλυτερο.
αρα παλι μετρησεις αλλαγη delay κτλ , δουλειες με φουντες δηλαδη...
ελπιζω αυτο το ΣΚ ...
[DOUBLEPOST=1521620295][/DOUBLEPOST]
20180204_122825.jpg
20180204_122905.jpg
20180204_122921.jpg

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
ηρθαν εδω και καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο λογω δουλειας να ασχοληθω.
μεχρι στιγμης καταφερα με την βοηθεια του marios να τα τοποθετησουμε .
εμεινε το dirac και μετα απο ερευνα και διαβασμα αποφασισα να μην βαραει sub ακριβως στην πλατη μου αλλα προς τον τοιχο.
τα γυρισα και τα δυο πισινα sub προς τον τοιχο και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε διοτι θελουν να μου γκρεμισουν τους τοιχους , ακολουθησε δοκιμη με το ενα (το κολλητα απο πισω μου) να κοιταει προς τα πισω και το αποτελεσμα ειναι καλυτερο.
αρα παλι μετρησεις αλλαγη delay κτλ , δουλειες με φουντες δηλαδη...
ελπιζω αυτο το ΣΚ ...
[DOUBLEPOST=1521620295][/DOUBLEPOST] View attachment 92452 View attachment 92453 View attachment 92454
:thumbsup::drinks: σουπερ μεγεια φιλε!!! εγω στη θεση σου ( αν βεβαια χωρουσαν ) θα τα εβαζα τα sub ολα μπροστα. εφοσον θα ηταν ολα κοντα, πρωτον: θα επερνες τα μεγιστα απο τα sub,γιατι θα ηταν κολλητα και ετσι αποδιδουν καλυτερα. δευτερον την φαση, ντιλει κτλ θα τα εφερνες πολυ πιο ευκολα. τριτον η σκηνη ειναι προστα και γιαυτο πρεπει να ειναι και μπροστα.
τα re βαλτα δεξια και αριστερα της οθονης και τα 4645c οπως ειναι κατω απο την οθονη αλλα αφου δεν εχεις ενισχυτες απο κατω απο την οθονη φερτα κεντρο τελειως κολλητα και τα μεγαφωνα γυρισετα να ειναι προς το κεντρο της οθονης, δηλ να ερθουν κατω απο το κεντρικο.
εγω τα εχω γυρισει προς τα μεσα τα μεγαφωνα και τα bass reflex προς τα εξω και παιζουν πολυ καλυτερα.....

Last edited:

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.407
Νεότερο μέλος