Home cinema professional (susano lx90)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
αφου δεν βλεπεις κατι περιεργο στην ηχοπερατη εισαι αρχηγος....:party:

εχεις τον καλυτερο ηχο απο ολους μπροστα ....;)
[DOUBLEPOST=1478536409][/DOUBLEPOST]

ειδες την διαφορα ε ; .....το ενιωσες ε ;

αντε ξεκινα :D
αφου δεν βλεπεις κατι περιεργο στην ηχοπερατη εισαι αρχηγος....:party:

εχεις τον καλυτερο ηχο απο ολους μπροστα ....;)
[DOUBLEPOST=1478536409][/DOUBLEPOST]

ειδες την διαφορα ε ; .....το ενιωσες ε ;

αντε ξεκινα :D
Κώστα ειναι μεγάλη κουβέντα να λες παιζω παίζω καλύτερα, δεν έχει σημασία αν έχεις τον καλύτερο ήχο η παίζει καλύτερα απο καποιον άλλο, αυτό που έχει σημασία είναι να φτιάξεις το σύστημα σου όπως σου αρέσει στο μετρό το δυνατόν που μπορείς, δεν κάνουμε κοντρες, το θεμα είναι οτι έφτιαξα ενα DIY home cinema και το αποτέλεσμα είναι πέραν τον προσδοκιών! δεν έχει κάποιος να ζηλέψει κάτι και πόσο μάλλον ο Στάθης με τη σύστηματαρα του, ;) θες να βζεις φωτιές:p:D

Reaction score
15.546
Όπως είμαι με ηχοπερατή.:p
Δεν έχουν να κάνουν τα back , ο προβολέας δεν ανοίγει άλλο ;)
Θα μπορούσε να πείς λιγότερες ίντσες απο 125' αλλά οχι.:drinks:
εγω αλλο σε ρωτησα ....

προτιμας 51 με ηχοπερατη η οπως εισαι ;
[DOUBLEPOST=1478537707][/DOUBLEPOST]
Κώστα ειναι μεγάλη κουβέντα να λες παιζω παίζω καλύτερα, δεν έχει σημασία αν έχεις τον καλύτερο ήχο η παίζει καλύτερα απο καποιον άλλο, αυτό που έχει σημασία είναι να φτιάξεις το σύστημα σου όπως σου αρέσει στο μετρό το δυνατόν που μπορείς, δεν κάνουμε κοντρες, το θεμα είναι οτι έφτιαξα ενα DIY home cinema και το αποτέλεσμα είναι πέραν τον προσδοκιών! δεν έχει κάποιος να ζηλέψει κάτι και πόσο μάλλον ο Στάθης με τη σύστηματαρα του, ;) θες να βζεις φωτιές:p:D
φιλε μου οταν λεω καλυτερα εννοω το απλο....δλδ η δραση - ομιλιες κ.λ.π. βγαινουν μεσα απο την οθονη
....ουτε απο το πατωμα ουτε απο τον ουρανο....

αυτο ειναι πολυ σημαντικο στον κινηματογραφο..

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.130
Πληροφορίες για τη DIY ηχοπερατή μπορούμε να έχουμε; Ποιο πανί, από που και πόσο;
Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για την οθόνη;;;

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
βρηκα λιγο χρονο να ανεβασω μετρισεις!
μετα απο πολλα τεστ και προτασεις 2 μελλον του site κατεληξα στο να παιξω ολα small 80hz, η μετριση ειναι με τα sub on, η οθονη βοηθαει στο Xcurve αλλα εχω δωσει και εγω παραπανω απο το εκουαλαιζερ του pioneer, αλλα το xcurve ειναι στο 0. τα 10db μην νομιζεται οτι ειναι πολλα, ειναι υπερ αρκετα που καμια φορα θελω να δωσω -1db στο Xcurve, ειναι πολυ δυνατη η κορνα. και το pdf της JBL, 'CINEMA SOUND SYSTEM MANUAL' λεει οτι πρεπει να εχουν διαφορα 15 με 20+ db η χαμηλες συχνοτητες για να ακουγοντε ιδια.
https://www.jblpro.com/pub/cinema/cinedsgn.pdf
LCR1.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.642
Καλά οτι ειναι πανέμορφο το ξέρουμε όλοι πια, και όσοι το είδαν και το άκουσαν απο κοντά εχουν να λένε!:superman:
Μπράβο για το μεράκι σου:drinks:

Θα επιμείνω στο να ανεβάζουμε γραφήματα spl όλοι σε κλίμακα ανα 5db και όχι ανα 10. Και μπορείς και να μικρύνεις την εικόνα, δεν χρειάζεται η γραφική παράσταση να περιλαμβάνει απο -20 έως 150 db...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Καλά οτι ειναι πανέμορφο το ξέρουμε όλοι πια, και όσοι το είδαν και το άκουσαν απο κοντά εχουν να λένε!:superman:
Μπράβο για το μεράκι σου:drinks:

Θα επιμείνω στο να ανεβάζουμε γραφήματα spl όλοι σε κλίμακα ανα 5db και όχι ανα 10. Και μπορείς και να μικρύνεις την εικόνα, δεν χρειάζεται η γραφική παράσταση να περιλαμβάνει απο -20 έως 150 db...
ελα γιατρε με 5db! ανα 5 ειναι για πιο λεπτομερια!
c.jpg

Reaction score
15.546
μην ακους τον dimiffoot ....σε λιγο καιρο θα λεει να δειχνoυμε ανα 10db :D

μιας και εβαλες μετρησεις δεν μας δειχνεις και ενα decay στα 160ms απο το sub :)

πιστευω οτι αν παιξεις 6-8dbια πιο πανω απο 40 και κατω θα ειναι καλυτερα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.642
μην ακους τον dimiffoot ....σε λιγο καιρο θα λεει να δειχνoυμε ανα 10db :D
Άσε ρε Κώστα, στο iPad με πρεσβυωπία βγάζω τα μάτια μου με κλίμακα ανα δεκα, πονοκέφαλο παθαίνω...
[DOUBLEPOST=1485983091][/DOUBLEPOST]Ο ΚΚ μας προετοιμάζει για οταν θα ανεβάσει τα δικά του σε κλίμακα ανα 20 να φαινονται ολα φλατ:roflmao:
[DOUBLEPOST=1485983184][/DOUBLEPOST]
πιστευω οτι αν παιξεις 6-8dbια πιο πανω απο 40 και κατω θα ειναι καλυτερα
Και γω, αλλά 4db, 8 ειναι πολλα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT