Home cinema professional (susano lx90)

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.755
Απορία... αν τα μαλλάκια σας χόρευαν στον ρυθμό των db η οθόνη πως κρατιέται σταθερή ; ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει

• Like
Reactions: PPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.937
Απορία... αν τα μαλλάκια σας χόρευαν στον ρυθμό των db η οθόνη πως κρατιέται σταθερή ; ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει
1. Η οθόνη είναι επάνω από το...πεδίο βολής των subs. :D
2. Κάποια στιγμή θόλωσαν οι υπότιτλοι :), αλλά θα περίμενα περισσότερο με βάση το ταρακούνημα.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
ευχαριστω τα παιδια ( stampol, rose.athens και zizik) που εκαναν τον κοπο και ηρθαν, χαρα μου ηταν!
και για τα καλα τους λογια :thumbsup: και sorry γιαννη και δημητρη που δεν σας αφησα να ατμισετε, αλλα ηταν θεμα σεβασμου προς την γυναικα μου!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.737
Για την οθόνη, μου είχε πει ο Καστρουνέλος οτι παίζει ισορροπημένα και ήξερα τι περίπου να περιμένω.

Αλλά πήγα ανέτοιμος γι' αυτό που άκουσα, σίγουρος οτι δεν θα εντυπωσιαστώ. Οι φωνές όμως ακούγονταν πραγματικά σούπερ, πράγμα που συνεχώς σχολίαζα. Ούτε ενοχλητικά midbass ούτε έντονα συριστικά, ξεκούραστος χωρίς υποψία μουντάδας ήχος με αφάνταστα δεμένο μπροστινό soundstage!
Μόνο που παγώσαμε απ' τα subs 2-3 φορές...

Όταν ο Στέφανος μας είπε το κόστος του όλου εγχειρήματος της οθόνης και των βάσεων, έκλαψα λίγο μέσα μου. :)
Μπράβο Στέφανε! :thumbsup:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
Εμενα μου αρεσαν ολα!:D

Στεφανε μπραβο για το μερακι σου και το γεγονος οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και ειδικα οταν ερθει η στιγμη ν αλλαξεις χωρο θα μας μαγεψεις!:thumbsup:

Η οθονη ηταν μεγαλη εκπληξη οντως! Ο ηχος σινεματικ με ογκο και μεγαλος. JBL Pro δηλαδη. Εχει πολυ γκαζι το συστημα και θελει προσοχη με τους γυρω.:unsure: Εμας ομως δε μας νοιαζει και βαραμε εστω και λιγο στο φουλ! :p Πολυ ωραια δουλεια στο μασκινγκ εχω να πω και καλο RT60.

Αυτααααα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987
Εγώ το μόνο που θα έκανα, θα ήταν μια ρύθμιση στον Epson με τον Καστρουνή και τέλος. Γεροπαραξενιές, τι να πεις...:D
Όχι, καθόλου γεροπαραξενιές!
Απλώς σοφή σκέψη! ;)

Συγχαρητήρια κι από μένα, εξαιρετική δουλειά με πολύ μεράκι και γνώση! :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.937
Για την οθόνη, μου είχε πει ο Καστρουνέλος οτι παίζει ισορροπημένα και ήξερα τι περίπου να περιμένω.

Αλλά πήγα ανέτοιμος γι' αυτό που άκουσα, σίγουρος οτι δεν θα εντυπωσιαστώ. Οι φωνές όμως ακούγονταν πραγματικά σούπερ, πράγμα που συνεχώς σχολίαζα. Ούτε ενοχλητικά midbass ούτε έντονα συριστικά, ξεκούραστος χωρίς υποψία μουντάδας ήχος με αφάνταστα δεμένο μπροστινό soundstage!
Μόνο που παγώσαμε απ' τα subs 2-3 φορές...

Όταν ο Στέφανος μας είπε το κόστος του όλου εγχειρήματος της οθόνης και των βάσεων, έκλαψα λίγο μέσα μου. :)
Μπράβο Στέφανε! :thumbsup:
Ήλπιζα ότι θα το ανέφερες εσύ...

Ε, λοιπόν, αφού δεν το κάνεις, θα το πω εγώ: Ο Zizik, μετά την εμπειρία των JBL, δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά. :whistling:

Θα μπορούσα να το γράψω με bold και 7άρα γραμματοσειρά, αλλά είπα να μην προκαλέσω (πολύ). :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ε, λοιπόν, αφού δεν το κάνεις, θα το πω εγώ: Ο Zizik, μετά την εμπειρία των JBL, δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά. :whistling:
Τρου στόρυ. :thumbsup:
Αγοραζω τις βλακειες που έχεις για 2 κατοσταρικά το κομμάτι ...ενα συμβολικο ποσό ,να μην τα δωσεις και τσάμπα :rolleyes:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.557
Εγω λεω να βγαλει τους ενισχυτες εξω να τα κανει κανονικα ηχεια απο ΟλαΣεΕνα ,
ή να βαλει μεσα ενα ραδιοcd μια μπαταρια και μια λαβη και να τα πουλησει ενα - ενα για την παραλια :D

Reaction score
15.546

Θα μπορούσα να το γράψω με bold και 7άρα γραμματοσειρά, αλλά είπα να μην προκαλέσω (πολύ). :D
ε μα ...καιρος ηταν...:roflmao:

Reaction score
11.655
Φαίνεται τέλειο το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια!
Εγώ κάτι πήγα να ξεκινήσω στο δικό μου χώρο, αλλά έφυγα και τα παράτησα όλα...
[DOUBLEPOST=1487618503][/DOUBLEPOST]Σε ζηλεύω και όταν έρθω Ελλάδα, θα ήθελα να σε επισκεφθώ.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129

Γιάννη κάτι άκουσα που ειπώθηκε, άλλα μετά κάτι άλλο είπαμε και το ξέχασα να το σχολιάσω! μπράβο Δημήτρη και μου αρέσουν η αληθινές ιστορίες :p
δεν είδα μπήκαν σε αγγελία τα ενεργά :D:drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion