- Reaction score
- 100.937
Αν ψάχνεις για ηχοπερατή οθόνη, η απάντηση είναι: άριστη επιλογή!και πως δείχνει;
Αν ψάχνεις για ηχοπερατή οθόνη, η απάντηση είναι: άριστη επιλογή!και πως δείχνει;
1. Η οθόνη είναι επάνω από το...πεδίο βολής των subs.Απορία... αν τα μαλλάκια σας χόρευαν στον ρυθμό των db η οθόνη πως κρατιέται σταθερή ; ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει
Όχι, καθόλου γεροπαραξενιές!Εγώ το μόνο που θα έκανα, θα ήταν μια ρύθμιση στον Epson με τον Καστρουνή και τέλος. Γεροπαραξενιές, τι να πεις...![]()
Ήλπιζα ότι θα το ανέφερες εσύ...Για την οθόνη, μου είχε πει ο Καστρουνέλος οτι παίζει ισορροπημένα και ήξερα τι περίπου να περιμένω.
Αλλά πήγα ανέτοιμος γι' αυτό που άκουσα, σίγουρος οτι δεν θα εντυπωσιαστώ. Οι φωνές όμως ακούγονταν πραγματικά σούπερ, πράγμα που συνεχώς σχολίαζα. Ούτε ενοχλητικά midbass ούτε έντονα συριστικά, ξεκούραστος χωρίς υποψία μουντάδας ήχος με αφάνταστα δεμένο μπροστινό soundstage!
Μόνο που παγώσαμε απ' τα subs 2-3 φορές...
Όταν ο Στέφανος μας είπε το κόστος του όλου εγχειρήματος της οθόνης και των βάσεων, έκλαψα λίγο μέσα μου.
Μπράβο Στέφανε!![]()
Τρου στόρυ.δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά.
Ε, λοιπόν, αφού δεν το κάνεις, θα το πω εγώ: Ο Zizik, μετά την εμπειρία των JBL, δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά.![]()
Αγοραζω τις βλακειες που έχεις για 2 κατοσταρικά το κομμάτι ...ενα συμβολικο ποσό ,να μην τα δωσεις και τσάμπαΤρου στόρυ.![]()
Στις αγγελίες παρακαλώ.Αγοραζω τις βλακειες που έχεις για 2 κατοσταρικά το κομμάτι ...ενα συμβολικο ποσό ,να μην τα δωσεις και τσάμπα![]()
210Αγοραζω τις βλακειες που έχεις για 2 κατοσταρικά το κομμάτι ...ενα συμβολικο ποσό ,να μην τα δωσεις και τσάμπα![]()
να λειπουν οι γυφτιές........δεν θα γινει εδω του Γκονη
ε μα ...καιρος ηταν...Ήλπιζα ότι θα το ανέφερες εσύ...
Ε, λοιπόν, αφού δεν το κάνεις, θα το πω εγώ: Ο Zizik, μετά την εμπειρία των JBL, δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά.
Θα μπορούσα να το γράψω με bold και 7άρα γραμματοσειρά, αλλά είπα να μην προκαλέσω (πολύ).
Γιάννη κάτι άκουσα που ειπώθηκε, άλλα μετά κάτι άλλο είπαμε και το ξέχασα να το σχολιάσω! μπράβο Δημήτρη και μου αρέσουν η αληθινές ιστορίεςΉλπιζα ότι θα το ανέφερες εσύ...
Ε, λοιπόν, αφού δεν το κάνεις, θα το πω εγώ: Ο Zizik, μετά την εμπειρία των JBL, δήλωσε τη σαφή πρόθεσή του να το γυρίσει στα παθητικά.
Θα μπορούσα να το γράψω με bold και 7άρα γραμματοσειρά, αλλά είπα να μην προκαλέσω (πολύ).