- Reaction score
- 15.546
σογα σιγα βρε...
....ξεκινησε με τα ατμος

....ξεκινησε με τα ατμος

το έψαξα και θυμήθηκα το σύστημά σουθα παίξει καλύτερα το σύστημα μου με ενα 103 σε ήχο?
γιατρε μου σε ευχαριστώ! δεν θέλω να αναβαθμισω το player, διάφορα δεν υπάρχει και δεύτερον παίζω πιο πολύ απο pc! αυτό που λες έχεις δίκιο και εγώ αυτό περιμένω να πάω σε άλλο χώρο (dedicated)Λοιπον επειδή ρώτησες στο αλλο θρεντ
το έψαξα και θυμήθηκα το σύστημά σου
Είσαι αρχηγός, τι θες παραπάνω βρε;
Αυτα που μπορείς να κανεις για καλύτερο ήχο ειναι τα εξής:
- Να μετακομίσεις, γιατι αν βάζεις το σύστημα να παίζει συχνά όσο μπορει, θα εχεις να κανεις συχνά με την αστυνομία
- Να βάλεις atmos/auro 3D
- Ποιο minidsp εχεις; ποιον προ;
έχω το mini dsp 2×4 το απλό για να ρυθμίζω τα sub,. τα sub τα οδηγο με crown cts 2000 2×1000w στο κανάλι και χρέη προ εκπληρώνει ο susano. το μόνο που εχω πανο του ειναι τα surround και τα παίζει πολύ άνετα!Ποιο minidsp εχεις; ποιον προ;
Κώστα έχεις άποψη για τα παρακάτω crossover? behringer ultradrive pro DCX 2496. και το dbx driverack venu360! σκεφτόμουν για το dbx αλλά ο τροβας μου πρότεινε το behringer, και λόγο μεγάλης διάφορας χρημάτων το σκέφτομαι πολύ για το behringer....Ω ρε μάγκα...
και με τα ενεργα crossover κανουν πολυ καλο καλιμπρεισον, δεστα γιατρεΤσιμπα και ενα dirac και το εχεις τερματίσει
ναι! ουτοσι αλλος 95% ταινιες 5% μουσικηΤα dbx είναι καλύτερα των Behringer, αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης..
Παρόλα αυτά, τα Behringer τα έχουνε δουλέψει πολλές εταιρείες και πολλοί ιδιώτες (όπως κι εγώ) με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Το 2496 σημαίνει ότι δουλεύει μέχρι 24/96, το ξέρεις αυτό, ε;
Κάνουν καλο eq, ναι.και με τα ενεργα crossover κανουν πολυ καλο καλιμπρεισον, δεστα γιατρε
[DOUBLEPOST=1498143485][/DOUBLEPOST] οταν ερθει η ωρα το μηλαμεΈχω 2-3 τεμάχια στην άκρη, να πιάνουν σκόνη. Μήπως να στα κάνω ένα πακέτο να παίξεις;[/QUOTE\] οταν ερθει η ωρα το μηλαμε
για να μην μπερδευoμμαι: ειναι μεχρι 96kz η ειναι μονο 24/96kz? για ταινιες που ειναι 48kz ειμαι οκ?
Φυσικά.για ταινιες που ειναι 48kz ειμαι οκ?
ναι εχω! ποσο παει?Αφού παίζεις απο pc, κατέβασε το trial του multichannel Dirac και δες τη διαφορά. Δεν χρειαζεσαι hardware.
Umik εχεις;
Δοκίμασέ το πρωτα για 2 εβδομάδες και μετά αποφασίζειςναι εχω! ποσο παει?