Home cinema professional (susano lx90)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.656
Λοιπον επειδή ρώτησες στο αλλο θρεντ
θα παίξει καλύτερα το σύστημα μου με ενα 103 σε ήχο?
το έψαξα και θυμήθηκα το σύστημά σου :D

Είσαι αρχηγός :party:, τι θες παραπάνω βρε;

Αυτα που μπορείς να κανεις για καλύτερο ήχο ειναι τα εξής:
  1. Να μετακομίσεις, γιατι αν βάζεις το σύστημα να παίζει συχνά όσο μπορει, θα εχεις να κανεις συχνά με την αστυνομία :D
  2. Να βάλεις atmos/auro 3D
  3. Ποιο minidsp εχεις; ποιον προ;

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Λοιπον επειδή ρώτησες στο αλλο θρεντ

το έψαξα και θυμήθηκα το σύστημά σου :D

Είσαι αρχηγός :party:, τι θες παραπάνω βρε;

Αυτα που μπορείς να κανεις για καλύτερο ήχο ειναι τα εξής:
  1. Να μετακομίσεις, γιατι αν βάζεις το σύστημα να παίζει συχνά όσο μπορει, θα εχεις να κανεις συχνά με την αστυνομία :D
  2. Να βάλεις atmos/auro 3D
  3. Ποιο minidsp εχεις; ποιον προ;
γιατρε μου σε ευχαριστώ! δεν θέλω να αναβαθμισω το player, διάφορα δεν υπάρχει και δεύτερον παίζω πιο πολύ απο pc! αυτό που λες έχεις δίκιο και εγώ αυτό περιμένω να πάω σε άλλο χώρο (dedicated)
και περιμένω να πάρω και ενα ενεργό crossover για να παίξω διενισχυση τα 3678! θα πάρω 3 με 3.5db παραπάνω απο οτι τώρα, δηλαδή διπλάσια ακουστική ισχύ, δηλαδή θα πάρω τα αυτιά μου στο χέρι:D:D:D

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ποιο minidsp εχεις; ποιον προ;
έχω το mini dsp 2×4 το απλό για να ρυθμίζω τα sub,. τα sub τα οδηγο με crown cts 2000 2×1000w στο κανάλι και χρέη προ εκπληρώνει ο susano. το μόνο που εχω πανο του ειναι τα surround και τα παίζει πολύ άνετα!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ω ρε μάγκα...
Κώστα έχεις άποψη για τα παρακάτω crossover? behringer ultradrive pro DCX 2496. και το dbx driverack venu360! σκεφτόμουν για το dbx αλλά ο τροβας μου πρότεινε το behringer, και λόγο μεγάλης διάφορας χρημάτων το σκέφτομαι πολύ για το behringer....
[DOUBLEPOST=1498141319][/DOUBLEPOST]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.964
Τα dbx είναι καλύτερα των Behringer, αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης..

Παρόλα αυτά, τα Behringer τα έχουνε δουλέψει πολλές εταιρείες και πολλοί ιδιώτες (όπως κι εγώ) με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Το 2496 σημαίνει ότι δουλεύει μέχρι 24/96, το ξέρεις αυτό, ε; Δέχεται AES EBU ψηφιακό σήμα μέχρι 24/96, όχι υψηλότερης δειγματοληψίας.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Τα dbx είναι καλύτερα των Behringer, αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης..

Παρόλα αυτά, τα Behringer τα έχουνε δουλέψει πολλές εταιρείες και πολλοί ιδιώτες (όπως κι εγώ) με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Το 2496 σημαίνει ότι δουλεύει μέχρι 24/96, το ξέρεις αυτό, ε;
ναι! ουτοσι αλλος 95% ταινιες 5% μουσικη

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.656
και με τα ενεργα crossover κανουν πολυ καλο καλιμπρεισον, δεστα γιατρε
Κάνουν καλο eq, ναι.

Στο time domain ομως δεν φτάνουν το dirac. Και αυτο κανει τεράστια διαφορά, ακούγεται πολυ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.964
Αν είναι να του δώσεις αναλογικό σήμα στην είσοδο, ειλικρινά δεν το έχω δοκιμάσει το 2496.

Με ψηφιακό AES EBU σήμα στην είσοδο, είναι ιδιαίτερα αξιόλογη συσκευή, πραγματικά πολύ φτηνή για αυτά που προσφέρει. Τζάμπα είναι..

Υπάρχουν και έτοιμες πλακέτες αναβάθμισης των DAC και σταδίων εξόδου, αν ψάξεις θα τα βρείς.

Έχω 2-3 τεμάχια στην άκρη, να πιάνουν σκόνη. Μήπως να στα κάνω ένα πακέτο να παίξεις; :D

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Έχω 2-3 τεμάχια στην άκρη, να πιάνουν σκόνη. Μήπως να στα κάνω ένα πακέτο να παίξεις;[/QUOTE\] οταν ερθει η ωρα το μηλαμε :D:thumbsup:
για να μην μπερδευoμμαι: ειναι μεχρι 96kz η ειναι μονο 24/96kz? για ταινιες που ειναι 48kz ειμαι οκ?
[DOUBLEPOST=1498143485][/DOUBLEPOST] οταν ερθει η ωρα το μηλαμε :D:thumbsup:
για να μην μπερδευoμαι: ειναι μεχρι 96kz η ειναι μονο 24/96kz? για ταινιες που ειναι 48kz ειμαι οκ?

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.656
Αφού παίζεις απο pc, κατέβασε το trial του multichannel Dirac και δες τη διαφορά. Δεν χρειαζεσαι hardware.

Umik εχεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis