Home cinema professional (susano lx90)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ουαου που λεμε κι εδω στο χωριο, πρεπει να ειστε ο αρχοντας του χοουμ σινεμα !!!
Δυο ερωτησεις αν επιτρεπεται,
η κατασκευη δεξια της οθονης ειναι σε πορτα και κινειται μ' αυτην ? αν ναι, θα μας δινατε περισσοτερες λεπτομερειες ?
το σωμα του καλοριφερ δεν τριζει ? εαν ναι , τι μπορουμε να κανουμε γι' αυτο ?
επισης οι διαχυτες ατο ταβανι ειναι βαμενοι με σπραϋ ? δε τους χαλαει το χημικο πως το λενε ?
:drinks:
Όχι είναι σαν πάνελ και το μεταφέρω, σφραγίζει πάνω στην πόρτα. κάνει πολύ δουλειά! κόβει ήχο προστα έξω που το ήθελα,( μου το είπε η γυναίκα μου που ήρθε απ'έξω, και Μου λέει νόμιζα οτι δεν έβλεπες ταινία)!:o:party::showingbiceps:
Και κάνει πολύ καλή ηχοαπορροφησει μεσα στον χώρο. Η διάχυτες είναι βαμμένοι απο μένα με υδατοδιαλυτο χρώμα, με ρόλο και πινέλο.
Τα καλοριφέρ όχι δεν τρίζουν.:drinks:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
εχουν πεσει σαγονια κατω λεμε.... ;););)

τι μαγικα εκανες παλι?? :thumbsup:

αλλαξες και χαλακι απ'οτι ειδα! μ'αρεσεις! οπως ειπε και ο stathis...dedicated σαν να εγινε! :D

τωρα το ειδα! εβαλες καπακια στα sub?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129

τι μαγικα εκανες παλι?? :thumbsup:

αλλαξες και χαλακι απ'οτι ειδα! μ'αρεσεις! οπως ειπε και ο stathis...dedicated σαν να εγινε! :D

τωρα το ειδα! εβαλες καπακια στα sub?
ναι! για προστασια στα μεγαφωνα.... και δειχνουν ωραια

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
και που να ακουσεις τασσο........
[DOUBLEPOST=1513279601][/DOUBLEPOST]
τρλλη δουλεια εριξες παλι!!!
τελειος εισαι, και τα χρωματακια μπορντο κ μαυρο σα σινεμα εισαι!!!:D:D
:thumbsup::party:
[DOUBLEPOST=1513279844][/DOUBLEPOST]
Βάλε και ένα RT60 να γίνει της πόπης
ασε τα RT γιατρε και κατεβα Nα ακοσεις απο κοντα τι RT εχει:drinks:

Last edited:

Reaction score
1.469
Θεος γιατι ειναι τρελο σκηνικο

αυτο ειναι το κυριο σαλονι σου ετσι? :o

και με προσωπικη δουλεια ...

Συγχαρητηρια

Legendary απο αυτα που θα τα βλεπει καποιος σε αυτο το σαιτ μετα απο 10 χρονια και θα λεει τι εκανε ο ανθρωπας??

οπως ενας παλιος εδω που χε βαλει τα σαμπ σε σκαμμενο τοιχο στο σαλονι του

:hi:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα νομιζω πως το χαιρεται περισσοτερο εκει
γιατι ειναι εντελως out of the box περιπτωση....:D
Να σου πω! Όταν σκοτεινιάζει( εννοο οτι κλεινω φωτα πατζουρια, μονο πρωι βλεπω) και βλέπω ταινίες είναι τελεία και δεν μου λείπει το dedicated, αλλα τι γίνεται....? Κάθε φορά που είναι να δω ταινία υπάρχει μια διαδικασία:( π.χ να στήσω πάνελ (3) το τεράστιο αυτό μπροστά Στην πόρτα, να κλείσω πόρτες παράθυρα, να ξεσκεπασω προτζεκτορα ενισχυτές κτλ και μετα παλι στη θέση τους είναι λίγο ταλαιπωρία........ και επειδή εγώ είμαι "λίγο" ψείρας με τα μηχανήματα και δεν θέλω σκόνες και καλεσμένους κοντα στα μηχανήματα, μην γίνει κανένα ατύχημα γι'αυτό θα ήθελα dedicated και θα το ευχαριστιομουνα πιο πολύ! Μπενω, ανάβω, βλέπω, κλεινω, φευγω....... μπαμ μπαμ και εχω το κεφάλι Μου ήσυχο μην γίνει τίποτα...... σαλόνι είναι παιδιά μπενουν καλεσμένοι φιλοξενούμενοι κτλ....

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ανακάλυψα οτι υπήρχε θεμα με την ηχοπερατη οθόνη και ηθελα να τα μοιραστώ μαζί σάς.
Μια μέρα όπως άκουγα μουσική και καθάριζα σχολαστικά το hc, βγάζω την οθόνη να δω αν θέλει καθάρισμα απο πίσω (και να χαζέψω τα 3678 μίας και δεν τα βλέπω γιατί ειναιρ κρυμμένα) παρατήρησα -άκουσα πολυ διαφορετικό τον ήχο.
Έπαιζε πιο δυνατά η φωνές πιο καθαρές και τα όργανα πιο ευδιάκριτα.........:o>:(:(
Από οταν είχα αλλαξει οθόνη απο γκρίζα σε λευκή δεν είχα βάλει μικρόφωνο να δω αν έκοβε περισσότερο η καινούργια η όχι. Και βαζω μικρόφωνο και αρχίζω της μετρήσεις, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα από 5 έως 7db έκοβε.......>:(
Βέβαια με τής εντάσεις που ανεβάζουν τα 3678 δεν είχα θέμα π.χ το volume το ειχα στο -20 και η διαλογή ηταν 85- 87 db και η εκρήξεις κτλ 112-115db. Ειχα πολλά περιθώρια αλλα μόνο και μόνο στην ιδέα οτι έχανα τόσα db ξενερώνω....... και έτσι μπήκα στην διαδικασία να βρώ λύση................
Ανεβάζω φώτο από της πρόχειρες μετρήσεις.
Υ.Γ το πρόβλημα λύθηκε και θα ανεβάζω φώτο από της αλλαγές...:party:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ειναι το αριστερο με και χωρις την οθονη, η πρασινη ειναι με οθονη......
foto L 1.jpg

και μια το κεντρικο...
foto.jpg

[DOUBLEPOST=1522248868][/DOUBLEPOST]
Ειναι το αριστερο με και χωρις την οθονη, η πρασινη ειναι με οθονη......
foto L 1.jpg

και μια το κεντρικο...
foto.jpg
απο τους 500 κυκλους εκοβε...:o:o:o τι ειχα βαλει ο φουστης..... κανονικη οθονη και εκοβε τοσο...?:D:D:D:lolsign:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412