gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.424
Mεγείες(; ) στον τσικεν..Καλέ Γιώργο αφού έχει, Μόνο που τώρα την επιλογή την βρίσκεις πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο remote (κάτω αριστερά).
![]()
Mεγείες(; ) στον τσικεν..Καλέ Γιώργο αφού έχει, Μόνο που τώρα την επιλογή την βρίσκεις πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο remote (κάτω αριστερά).
![]()
Ε τι διάολο γράφουν στα ξένα forum; Έχει ή δεν έχει; Και σε πόσα points;Καλέ Γιώργο αφού έχει, Μόνο που τώρα την επιλογή την βρίσκεις πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο remote (κάτω αριστερά).
![]()
Καμία σχέση, δεν τον είδα καν ούτε ξέρω τίποτα.Tι;Δεν σου άρεσε;
Ε τι διάολο γράφουν στα ξένα forum; Έχει ή δεν έχει; Και σε πόσα points;
Το κουμπάκι gamma είναι για να επιλέγεις απ' τα προκαθορισμένα που έχει ο jvc.
Το custom gamma correction, στο οποίο μπορείς να επηρεάσεις μόνος σου την κλίμακα, πήγε περίπατο. Τουλάχιστον αυτό διαβάζω...
Μανώλη καλησπέρα. Ο προβολέας είναι όντως πολύ καλός με οξύτητα χρώμα μεστότητα contrast. Είναι και 3Dενώ για πρώτη φορά φέτος έχω την υποψία ότι έβγαλε συσκευές στην παραγωγή με προχειρότητα λες και έπρεπε να προλάβει κάτι.Πολύ ωραία,βλέπω ότι ο Μανώλης Κ. εκτός του ότι θυμήθηκε το password του site έχει πολύ όρεξη και προθυμία να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών του(όπως κάνει πάντοτε άλλωστε),οπότε πολύ θα ήθελα να μου απαντήσει και στην μοναδική δική μου.
Μανώλη έχοντας δει και καλιμπράρει δεκάδες προβολείς στην μέχρι τώρα καριέρα σουαπό όλες τις τεχνολογίες και σε όλο το εύρος τιμών,ο Jvc dla-x700 είναι ο καλύτερος 'όβερολ'(που λέει και ο Κεφάλας)προβολέας full hd που έχεις δει;φυσικά μέχρι την διάσταση που επιτρέπει το 'φως' του-μέχρι '125' ίντσες που μπορεί να 'ανοίξει' όπως γράφεις στο quick review σου;και που στο κάτω-κάτω είναι η πλειοψηφία των σπιτικών οθονών.Δεν λέω για παραπάνω ίντσες γιατί εκεί οι τρίτσιποι dlp παίζουν μόνοι τους(Runco ls-10/12,SIM lumis κλπ)-Ευχαριστώ !!!
Δηλαδή περισσότερο φως από τον '700';;;;
Δε μου κάνει εντύπωση. Τόσο ο 3, όσο και οι 30 και 35 είχαν περισσότερο φως απ' τους 7, 70 και 75 αντίστοιχα. Λογικό. Η extra φωτεινότητα είναι ανασταλτικός παράγοντας μεγιστοποίησης του contrast (όσο καλή δουλειά κι αν έχει κάνει στο optical engine η jvc).Δηλαδή περισσότερο φως από τον '700';;;;
με τις ίδιες προϋποθέσεις στον '700' δίνει:
586 lumens lamp mode low to D65
879 lumens lamp mode up to D65
και μετά αναφέρει ότι το 'μαύρο' του '500' είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με τον '700' !!!!!
Είσαι psycho!Αλφάδι...![]()