JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.592
Καλά όχι ότι μου άρεσαν , αλλά που ακριβώς εστιάζεις? Σε φάση και εμπέδηση? Ναι είναι κάπως. Μην πω 'τιποτα χειρότερο.
Και το στεπ, και την απόκριση (ειδικά για ομοαξονικό) και τη διασπορά (δηλ. και το power response). Σεμινάριο όλα. Α, και η κατασκευή της καμπίνας. Για 1000 ευρώ περίπου; Και για 2500 περίπου ολοκλρωμένο στέρεο με δυνατότητα χρ. ευθυγραμμισμένου και crossαρισμένου σαμπ; Δηλ. έλεος.Το στεπ ρισπονς δείχνει ο νταποστ.
Όντως, για σεμινάριο.
Το αγόρασε.Συγγνώμη, πού δουλεύει είπαμε ο Αμίρ και έχει πρόσβαση σε Klippel;
Διότι τα ζητήματα ηχείων που δεν διακρίνονται από εγγενή τονική ισορροπία δεν αντισταθμίζονται με επεμβάσεις λογισμικού επεξεργασίας σε μεταγενέστερο στάδιο από τον τελικό χρήστη και ακόμα περισσότερο εντός τυπικών οικιακών χώρων που θα είχαν επιπρόσθετα δικά τους ζητήματα.Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Αφού θέλουμε η απόκριση να είναι με κλίση προς τα κάτω, γιατί πρέπει το ηχείο να είναι φλατ;
Είναι διαφορετικές,αφού αλλάζουν χαρακτηριστικώς την αντιλαμβανόμενη ισορροπία μεσαίων οκτάβων με τα άκρα του φάσματος,ιδίως για τις κοντινές αποστάσεις ακρόασης που είναι προορισμένα.Και δεν διαθέτουν ενσωματωμένο διορθωτικό στάθμης ειδικώς για τα μεσαία...Καλά και ο εκπρόσωπος της εταιρίας την πέταξε την παπάντζα του. Είπε πως θέλουν να δώσουν στο κοινό μετρήσεις από ανεξάρτητη αρχή (Pro Sound Testing) , για λόγους εγκυρότητας, αλλά έχουν πουλήσει τόσο πολλά κομμάτια που δεν περίσσεψαν. Κάπου έλεοc δηλαδή.
Εδώ όμως βλέπουμε πως οι μετρήσεις της εταιρίας δεν είναι και τόσο διαφορετικές από του amirm.
View attachment 150662
Με μαύρο του ASR και με πράσινο της εταιρίας. Η εταιρία μέτρησε στα 60db?
"Ωραιοποιημένες" μετρήσεις δε σημαίνει ψευδείς.
Για όποιον χαλιέται με διάφορα παρελκόμενα φτηνών monitor ηχείων,ο ίδιος συστήνω Yamaha HS-8.Με αξιόλογη εμπορική πορεία,τεχνογνωσία καταξιωμένης εταιρείας και...ακροαματική εγγύηση.Φυσικά συμφέρει, δεν βγαίνει όμως εύκολα αυτό Οι άλλοι τι θα γίνουν; Κλέφτες; Πωλητές φιδόλαδου; Τα Genelec για παράδειγμα, ακούγονται πολύ καλά, μετρούν αντίστοιχα, κοστίζουν πολύ, έχουν αλουμινένια καμπίνα, δεν βουίζουν κτλ κτλ. Αν περιμένει κάποιος ότι θα έχει παρόμοια απόδοση από ένα προϊόν σε κλάσμα της τιμής, θα πρέπει να είναι αρκετά επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεται μετρήσεις της εταιρείας.
Πως τονλεν είπαμε το γαλλάκο της τρινοφ να ρθω και εγώ σε συμφωνία μαζί του; Έχω πολύ καλό σκοπό.Ναι το αγόρασε.
Ήρθε σε μια συμφωνία με τον ίδιο τον Klippel και αφού κατάλαβε και ήταν θετικός για τον σκοπό της αγοράς, έφτασαν σε ένα νούμερο που ο Amir μπορούσε να δώσει.
Οπότε μας λέει ο Amir ότι έχει $100.000 αλλά δεν έδωσε τόσα.
Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τεσταδόρικο section στο AVSITE.Πως τονλεν είπαμε το γαλλάκο της τρινοφ να ρθω και εγώ σε συμφωνία μαζί του; Έχω πολύ καλό σκοπό.