argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
nad.....(καλουλης και ο adv).....
Ναι η αλήθεια είναι οτι εξυπηρετεί το ενσωματωμένο dac είναι κ 105 σε σχέση με τον nad που είναι 80.Klipsch, παρ όλο την υψηλή ευαισθησία θέλουν watt. Έτσι ο πιο ισχυρός είναι και ο καλύτερος σε αυτήν την περίπτωση. Εφ όσον σου άρεσε ο συνδυασμός με τον advance, γνώμη μου είναι να προχωρήσεις. Πράγματι πολύ εξυπηρετική η ενσωμάτωση dac, διότι για να δεις διαφορά με εξωτερικό, πρέπει οπωσδήποτε να ανέβεις κατηγορία, άρα το επί πλέον κόστος δεν είναι αμελητέο.
https://www.areadvd.de/tests/test-a...omponenten-verstaerker-x-i105cd-player-x-cd5/
Γεια σου Αργύρη.....
Τελικά η klipsch είναι μονόδρομος στην προσιτή κατηγορία. Τώρα με την άμεση σύγκριση στον χώρο μου, μπορώ να αναφέρω ότι δίνει την δυνατότητα με λίγα χρήματα να απολαμβάνουμε ποιότητα , που για να την έχουμε στον λοιπό ανταγωνισμό πρέπει να διαθέσουμε έως και το τριπλάσιο ίσως κόστος για την απόκτηση τους.
Και ας την σαμποτάρει ο ειδικός τύπος......
Είναι δέσμιοι της σειράς Heritage. Ας έβγαζαν τρίδρομο RP στα 1.500$ και να δούμε τότε με τι θα άκουγαν όσοι τα κράζουν.Γεια σου Αργύρη.....
Τελικά η klipsch είναι μονόδρομος στην προσιτή κατηγορία. Τώρα με την άμεση σύγκριση στον χώρο μου, μπορώ να αναφέρω ότι δίνει την δυνατότητα με λίγα χρήματα να απολαμβάνουμε ποιότητα , που για να την έχουμε στον λοιπό ανταγωνισμό πρέπει να διαθέσουμε έως και το τριπλάσιο ίσως κόστος για την απόκτηση τους.
Και ας την σαμποτάρει ο ειδικός τύπος......
Έχουμε καμιά πρόταση για τα RP-260F ?καλα αν τους πειραξεις το κρος, μαζευεται καμποσο
(οχι σαν να εχει μιντ) αλλα ισιωνει αρκετα
Αν και αυτο ειναι αλλου σαν ηχειακι
"Γαργαλήματος" εσωτερικά εννοώ, tuning που λενετι εννοεις προταση ?
ενισχυτη ?
Μην πειράζεις τίποτε. Θα αλλάξει ο χαρακτήρας του ηχείου. Ειδικά το συγκεκριμένο ηχείο που έχει καλύτερη απόκριση συχνότητας από το RP-280."Γαργαλήματος" εσωτερικά εννοώ, tuning που λενε
Γι αυτό κουοταρισα το πείραγμα του κρος που λες...![]()
Απο τη στιγμή που παίζει διαφορετικά με την αλλαγή δεν αλλάζει αναγκαστικά και η απόκριση συχνότητας;αλλαζοντας υλικα με ιδιες τιμες ,
πως αλλαζει η αποκριση συχνοτητας ?
Κύριε Αργύρη από περιέργεια πόσο κοστίζει μία μετατροπή σε RP-280F. Εξαρτάτε από τα υλικά που βάζετε έχει κατηγορίες?1 τα παντα μετριονται
2 τα παντα ακουγουνται
3 οσοι εχουν βελτιωσει κλιπς (ή τους τα εχω βελτιωσει) εγω
ακουνε πιο μαλακα = ευχαριστα πριμα , και πιο σωστα μπασα,
και απο εκει και μετα ο διαφορετικος ηχος δεν σημαινει και χειροτερος
(ουτε καλυτερος ισως για καποιους)
δεν αλλαζω ταξεις στα κρος....ουτε πειραματα κανω τυπου μεγαλοριβιουερ, που ειχε κανει τα κλιπςχορν του ενα βημα πριν το καψιμο
Απο εκει και μετα .ο καθενας ακουει οπως θελει.....ενα καλωδιο να αλλαξεις (την αθλια κινεζια) που οπως εγραψε καποιος πολυ πιο πανω , ηταν οξειδωμενη......μαλλον ακους καλυτερα.....μπορει βεβαια ,.....να ακους και χειροτερα....