Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.201
Τα rf 62II μου πάντως βελτιώθηκαν. Έγινε αλλαγή πυκνωτών, εσωτερικής καλωδίωσης, όπως επίσης μονώσεις εσωτερικά στην κόρνα!
.....οχι μονο στην κορνα.......Τα rf 62II μου πάντως βελτιώθηκαν. Έγινε αλλαγή πυκνωτών, εσωτερικής καλωδίωσης, όπως επίσης μονώσεις εσωτερικά στην κόρνα!
Προχθες παρέλαβα δευτερο pb-4000
Ασε, αναφυλαξία με έπιασε προχθες που τα τσιτωσα!
κλαψ - ζήλεψα !!
καλορίζικο. καλές κατεδαφίσεις!!!
Καλορίζικα και καλοάκουστα!!!Δεν ασχοληθηκα ιδιαίτερα να σου πω την αληθεια, δλδ να τσεκαρω διαφορες. Τα κουμπωσα και ακουγα, τα ξεκουμπωσα λιγο, ανεβασα λιγο ενταση στα sub ξανακουμπωσα και τα αφησα. Λογικά τα τέσσερα tweeter δεν νομιζω ότι ειναι ότι καλυτερο, δεδομένου ότι δεν έχω δει ηχειο με δυο οδηγους ψηλών συχνοτήτων.... Θα τρέξω και τον οδυσσέα και θα δω. Απλά μετα στις ταινίες τι θα κανω;;;; Με βλέπω να ψωνιζω πάλι.... Πολλά ψωνια.... Προχθες παρέλαβα δευτερο pb-4000 και τωρα... παλι ψωνια σκέφτομαι...
Πηρα τον γιαμι (κοψιομεσιαστικα 18 κιλα γαρ) και ακουσα την καινουργια σειρα τα 8000. Επειδη ομως μια ακροαση δεν κραταει πανω απο μιση-μια ωρα, ρωτησα αν καποιο μελος εχει κατα τυχη τον ιδιο ενισχυτη με τα ιδια ηχεια, γιατι διαφορετικα ενα ακουσμα μιας ωρας και αλλο ακροασεις μηνων ή ακομα και χρονων.βρες καπου τα ηχεια
και παρε τον γιαμι να τα ακουσεις παρεα....