Klipsch Greek club

Reaction score
494
τελικά κάποιος με cornwall δεν βρέθηκε!
θα αναγκαστώ να πάρω τηλ. στην αντιπροσωπεία να μάθω
αν έχει δοθεί κατιτίς στο ελλαδιστάν...
la scala υπάρχουν... Khorn υπαρχουν...

Reaction score
1.019
Τα cornwall σκεφτομουν να τα φτιαξω πριν τελειωσω τα δικα μου τελικα,με 1.500 χιλιαρικακι νομιζω τα εχεις ετοιμα και κυκλοφορουν και κρος
ετοιμα με καλυτερα υλικα.;)
Οντως πρεπει να παιζουν ωραια!

Reaction score
494
Τα cornwall σκεφτομουν να τα φτιαξω πριν τελειωσω τα δικα μου τελικα,με 1.500 χιλιαρικακι νομιζω τα εχεις ετοιμα και κυκλοφορουν και κρος
ετοιμα με καλυτερα υλικα.;)
Οντως πρεπει να παιζουν ωραια!
Μην μας βάζεις ιδέες.!!!!!!!!!......ααααααχχχχχχχχχ!!!!!!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Ούτε τα heresy έχω ακούσει και έχω περιέργεια διότι εφ όσον οι οικονομικές σειρές της έχουν τόσο εντυπωσιακή απόδοση, φαντάζομαι την διαφορά σε αυτές τις σειρές ( Είμαι σχετικά ΄΄νέος’’ ως προς το θέμα klipsch).

Νέος και φανατικός από τα λίγα κομμάτια με τα οποία έχω έρθει σε επαφή!

Σήμερα συμπτωματικά πέρασε από το σπίτι κάποιος φίλος ο οποίος αγαπά την μουσική όπως και εμείς!

Είχε μαζί του όλη την σειρά cd reference του Hitech αν την θυμάστε. (Κυκλοφόρησαν από το 1998 έως 2002 περίπου). Φοβερές εγγραφές!

Τα δοκιμάσαμε λοιπόν στο σύστημα και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε και οι δύο από την απόδοση! Φωνητικά, ντραμς, χάλκινα, πιάνο.. όλα μπροστά μας. Μου ανέφερε δε ότι χωρίς υπερβολή, έβαζε κάτω πολλά σετ ασχέτως κόστους, από αυτά που ακούσαμε στην έκθεση ήχου τον Νοέμβριο, (ήμασταν παρέα όλες τις ημέρες της έκθεσης)!

Η ακρόαση έγινε προς το παρόν με τα rfII. Αύριο μάλλον παραλαμβάνω την νέα σειρά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
τα παραπάνω cd τα έχω μετατρέψει σε wav για όποιον φίλο ενδιαφέρεται. (Αποστολή και κάρτα, δώρο από μένα).

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Δεν είναι και πολλά τα cdπου αξίζει να έχει κάποιος στην δισκοθήκη. Καμιά 15 νταριά πρέπει να είναι αυτά. Όμως αξίζει να τα έχει κανείς στο αρχείο του. Δεν έχουν καμιά επεξεργασία, συμπίεση κλπ όπως αυτά που κατά κόρο υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Πραγματικά άριστες εγγραφές που αναδεικνύουν τα μηχανήματά μας.

Στο σύνολό τους είναι jazz, Blues, και κάποια Κλασικής.

Φαντάζομαι με μία 8άρα κάρτα θα είμαστε οκ!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Καλημέρα σε όλους και καλή Εβδομάδα.

Παρέλαβα τα Ηχεία, όμως θα προσπαθήσω να μην εκφέρω γνώμη προς το παρόν διότι είναι τελείως άστρωτα και δεν θέλω αυτή να είναι λανθασμένη.
Όταν θα έχω πραγματικά άποψη θα έχετε εμπεριστατωμένη γνώμη για τις διαφορές μεταξύ των δύο σειρών rfII & premiere.

Σαν ποιότητα κατασκευής πάντως, τουλάχιστον εξωτερικά η νέα σειρά δείχνει αναβαθμισμένη και αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη.

Reaction score
2.316
Δεν ξερω αν εχει γραφτει στις πρωτες σελιδες ,αλλα το ντύσιμο στις κορνες πως γινεται και με τι υλικο? Το κρος το εχει βελτιώσει φιλος με γνωσεις με πολύ καλα αποτελεσματα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
θα σου απαντήσει ο Αργύρης.
Έχει κάνει την τοποθέτηση και στα δικά μου.

Κάτι άλλο τώρα.

Μάλλον έχει πρόβλημα με ακυρώσεις ο χώρος μου. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Άκουσα λοιπόν στο στούντιο της Audioshowτα RP-160M και εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή τους σε όλο το ακουστικό φάσμα και ειδικά στο χαμηλό.

Στον χώρο μου όμως με τα παραπάνω δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απώλεια στα χαμηλά. Σχετικά με τα rf62 σαν να λείπει μια ολόκληρη οκτάβα! Δοκίμασα πάρα πολλά κομμάτια και ως προς αυτό το κομμάτι δε έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Μάλλον δε, δεν είναι και θέμα στρωσίματος.

Έτσι το πρόβλημα που δημιουργείται, είναι στο πώς να το θέσω στην υπόλοιπη οικογένεια - με τα πήγαινε έλα των ηχείων από χώρο σε χώρο τους έχω τρελάνει τον τελευταίο καιρό. Επί πλέον το κακό είναι ότι από θέμα εμφάνισης έδεσαν πολύ καλύτερα στον χώρο από τα προηγούμενα και έτσι υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα wife…

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τις κορνες τις ντυνεις με οτι υλικο κανει μταμπιγκ,εγω προτιμω ενα που φερνω απο γερμανια ....βεβαια στην αγορα θα βρεις οτι θες...απο dynamat μεχρι .......τιμη καλη (προσιτη) να εχει ......και γενικα ντυνεις.......σχεδον οτι τρεμει......αρκει να ξερεις ή να πειραματιστεις ακουγοντας τι προσφερει που

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αφρωδη πολυουρεθανη ? μαλλον με τιποτα....
εκτος οτι ειναι ακριβο......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οχι ιδανικο.....θελει και αλουμινοφυλλο...και αν γινεται ινες μεταλλου σαν το stillpoints
βεβαια ολα μαζι σε ενα υλικο
οχι τοσο για την κορνα ,αλλα για τα περιφεριακα,και ΝΑΙ εκει κανει διαφορες σε σχεση με ενα απλο πισοφυλλο τυπου dynamat

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
υπαρχουν πολλοι λογοι για να εχεις <χασει> κατι
μελος με κλιπς (και οχι μονο) ειχε χασει την επαφη πισω απο την χουφτα
με αποτελεσμα να ακουγε μισομπασα
Αν πιανουν τα χερια σου ρειξε μια ματια αν τα καλωδια της χουφτας πατανε καλα
στην χουφτα (στο κρος ειναι κολλημενα)
αν ειναι ΟΚ τοτε ευκολα μετρας τον χωρο σου
Το θεμα ειναι οτι λιγα πραματα ειναι αποδεκτα στο waf
ετσι μαθαινουμε να ζουμε με τα προβληματα μας
γιατι οτι μπασα και αν ειχες ειναι θεμα χρονου το ποτε απλα θα συνυπαρχεις με αυτα....

Reaction score
1.187
Μάλλον έχει πρόβλημα με ακυρώσεις ο χώρος μου. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Άκουσα λοιπόν στο στούντιο της Audioshowτα RP-160M και εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή τους σε όλο το ακουστικό φάσμα και ειδικά στο χαμηλό.

Στον χώρο μου όμως με τα παραπάνω δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απώλεια στα χαμηλά. Σχετικά με τα rf62 σαν να λείπει μια ολόκληρη οκτάβα! Δοκίμασα πάρα πολλά κομμάτια και ως προς αυτό το κομμάτι δε έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Με ποιον ενισχυτή είπαμε τα οδηγείς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster