Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ακροαση είχα μόνο με τα 280f. Τα υπολοιπα (450c & 160m) τα παράγγειλα στο αυτοματο.Εφ όσον έκανες παραγγελία, θα είχες ακρόαση - επαφή με το σύστημα! Παρακαλούμε εντυπώσεις!
Φαντάζομαι δεν θα συμμετέχει η αντιπροσωπεία στην Εκδήλωση του Νοέμβρη.
Εχει και τις sl 600 που ειναι 60 cm . Λες να παω στους 60 ποντους. + 40 cm το ηχειο συνολο 1m. Οσο ειναι σχεδον τα 280f. Απλα ο καναπες μου ειναι λιγο χαμηλος γι αυτο ελεγα τους 50 ποντους.Καλές.... μάλλον αυτές μου πρότειναν και εμένα.
Ως προς το ύψος... εξαρτάται κυρίως από το ύψος της θέσης ακρόασης.
Ειδικά για τα ηχεία klipsh πρέπει το ύψος της χοάνης να είναι κοντά στο ύψος των... "ώτων μας"...
Προσωπικά πάντως, αν θα αγόραζα σήμερα, ύστερα δηλαδή από χρήση 4-5 μηνών, θα προτιμούσα κάτι τους 60 πόντους.
Προσάρμοσε το καλώδιο σε βύσματα (π.χ. "μπανάνες") και βάλες τα βύσματα στον ενισχυτή. "Μπανάνες" (και γενικά, βύσματα) βρίσκεις από €1 - €2 μέχρι όσα θέλεις. Γνώμη μου είναι να ξοδέψεις πολύ λίγα χρήματα για βύσματα.Λιγη βοηθεια, Πηρα καλωδιο για τα 280F το QED XT40 το οποιο εχει παχος 4μμ. Δε μπορω να το περασω απο τις τρυπες του ενισχυτη. ειναι λιγο χοντρο. τι να κανω?? καμια ιδεα?