kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
107
Μακη επειδή τον έχω ακούσει,το μπασσο του είναι κακό.
Ρε φίλε θα με τρελάνεις??? :biggrin:
Η βασίλισσα 211 έχει πολύ καλά χαμηλά.
Κακό χαμηλό από τα συνοδά και από το χώρο μπορεί να άκουσες, 27W είναι μόνο ο "καψερός", θέλει προσοχή...

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.638
Το ότι γειώνεις το rack είναι πολύ σωστό για λόγους ασφαλείας . Το γεγονός ότι μειώνεται ταυτόχρονα και ο θόρυβος είναι ένδειξη ότι υπάρχει προβλημα βρόχων γείωσης σε κάποιες συσκευές σου και κανονικα θα πρέπει να γίνει
Μπα ?σοβαρά τώρα ?
Φτάσαμε στο σημείο να γειώνουμε τα ρακς?
Οι ψυχίατροι τρίβουν τα χέρια τους.

Reaction score
107
Κουφοί και οι Άγγλοι δοκιμαστές που άκουσαν ο,τι άκουσα κι εγώ.
Όταν δίνεις ένα βαρέλι λεφτά,τέτοια λάθη δεν δικαιολογούνται.
Τί να μας πουν και οι άγγλοι ρε Παναγιώτη. :D
Αυτοί είδαν ότι το μηχανάκι βγάζει παραμόρφωση 5% THD @ 1KHz κι άρχισαν να κατηγορούν. Που να χωνέψουν αυτοί τέτοια νούμερα!!! :hi:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.638
Τί να μας πουν και οι άγγλοι ρε Παναγιώτη. :D
Αυτοί είδαν ότι το μηχανάκι βγάζει παραμόρφωση 5% THD @ 1KHz κι άρχισαν να κατηγορούν. Που να χωνέψουν αυτοί τέτοια νούμερα!!! :hi:
Οι άγγλοι είναι γενικώς κουφοί .
Γι αυτό και παράγουν κουφά μηχανήματα .

Reaction score
107
Α μπα ? με τα κιλά τις υπολογίζετε εσείς της γειώσεις ? :rofl:
Δεν φτάνει ο ONGAKU που ανέφερα???
Πρέπει να βάλω καμιά κατοσταριά, σοβαρότατης σχεδίασης μηχανήματα, τρανζιστορικά και λυχνιακά, που είναι γειωμένα???

Reaction score
3.450
Ρε φίλε θα με τρελάνεις??? :biggrin:
Η βασίλισσα 211 έχει πολύ καλά χαμηλά.
Κακό χαμηλό από τα συνοδά και από το χώρο μπορεί να άκουσες, 27W είναι μόνο ο "καψερός", θέλει προσοχή...
Μάκη, ο,τι ειπα ισχύει.
Όσο για την 211,πριγκίπισσα ίσως,βασίλισσα όχι.

Reaction score
107
Γειώνονται οι συσκευές που πιθανά έχουν διαρροή .
Ολες οι σοβαρές συσκευές που δεν έχουν ΔΕΝ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ .
Οι Audio ενισχυτές γειώνονται άμα είναι μπάχαλα σχεδιαστικά , αλλιώς δε χρειάζεται .
Η γείωση απλά και μόνο προστατεύει τον χρήστη σε περίπτωση διαρροής ρεύματος υψηλής τάσης .
Τίποτα άλλο .
Δεν χρειάζεται σε κανένα σοβαρό μηχάνημα , εφ όσον αυτό είναι σωστά υλοποιημένο .
Εχουμε άπειρα παραδείγματα και , από τα μεν και από τα δε.
ΛΑΘΟΣ
ΛΑΘΟΣ
ΛΑΘΟΣ
Θα ήθελα μερικά παραδείγματα, από τα άπειρα, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και τότε θα παραδεχθώ ότι κάνω εγώ λάθος.
Μάκη, ο,τι ειπα ισχύει.
Όσο για την 211,πριγκίπισσα ίσως,βασίλισσα όχι.
Παναγιώτη τον έχω ακούσει πολλές φορές, μιλάμε για μαγεία.
Είναι ο κρυφός πόθος του μισού πλανήτη!!!

Last edited:

Reaction score
3.450
ΛΑΘΟΣ
ΛΑΘΟΣ
ΛΑΘΟΣ
Θα ήθελα μερικά παραδείγματα, από τα άπειρα, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και τότε θα παραδεχθώ ότι κάνω εγώ λάθος.

Παναγιώτη τον έχω ακούσει πολλές φορές, μιλάμε για μαγεία.
Είναι ο κρυφός πόθος του μισού πλανήτη!!!
Μόνο αν μετράς για...μισος πλανητης!
Ως λαμπιονης θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η 211 υπολείπεται της 845.

Reaction score
2.867
Οι Audio ενισχυτές γειώνονται άμα είναι μπάχαλα σχεδιαστικά , αλλιώς δε χρειάζεται .
Η γείωση απλά και μόνο προστατεύει τον χρήστη σε περίπτωση διαρροής ρεύματος υψηλής τάσης .
Τίποτα άλλο .
Δεν χρειάζεται σε κανένα σοβαρό μηχάνημα , εφ όσον αυτό είναι σωστά υλοποιημένο .
Εχουμε άπειρα παραδείγματα και , από τα μεν και από τα δε.
Επειδή κυκλοφορούν επικίνδυνα, από ηλεκτρικής άποψης μηχανήματα , εγώ προτείνω να γειώνεται ένα μηχάνημα και τα υπολοιπα να γειώνονται εμμέσως μέσω των καλωδίων σήματος τα οποια θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από αγωγούς ικανής διατομής και χαμηλής αντίστασης (< 0,1 Ω) .

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής, ή ο προενισχυτής μας, είναι η κεντρική συσκευή όπου συγκεντρώνονται όλα τα καλωδια σήματος, οπότε αυτή η συσκευή θα γειώνεται με τη γείωση του σπιτιού (ηλεκτρολογικό πίνακα). Σπίτι χωρίς πρόσφατη πιστοποίηση γείωσης από ηλεκτρολόγο αποτελεί σοβαρή αμέλειια

Reaction score
165
Μπα ?σοβαρά τώρα ?
Φτάσαμε στο σημείο να γειώνουμε τα ρακς?
Οι ψυχίατροι τρίβουν τα χέρια τους.
Εγώ ήδη είχα ξεκινήσει συνεδρίες..... αλλά τελικά.... αποτρελάθηκε ο γιατρός με αυτά που άκουγε κ με έδιωξε κακην κακως!!! :spiteful::spiteful::spiteful:

Τα μηχανηματα μια χαρα έπαιζαν και παίζουν και είναι σωστές υλοποιήσεις σίγουρα...έχοντασ και το σηματάκι του double insulation όπως είπε και ο g.kar... απλά ήθελα να κάνω το κάτι παραπάνω και να ρίξω ένα trial γειώνοντας το ρακ επηρεασμένος από αυτούς τους κολο influencers του διαδυκτίου !! 😁

Placebo or not.... τα 44 χρονών 👂👂 μου , (αποκαλύπτοντας και την ηλικία για τον user g.kar τον οποίο κ ευχαριστώ για τις δικές του τοποθετήσεις :smile:) , είναι πιο happy now πέραν της έξτρα ασφάλειας του ρακ.

Για τα πρακτικά :

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-07 030401.jpg
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-07 030552.jpg

Yγ. Επίσης σαν τρελός μου ήταν φυσιολογικό να πάρω και αυτό με ενα 10ρικάκι...που θεωρώ είναι must για κάθε σπίτι ή ηλεκτρολόγο που βαριέται να λύσει πρίζες του τοίχου...ή να χώνει κατσαβίδια με λαμπτήρα στην υποδοχή...😄

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-07 091710.jpg

Reaction score
2.867
Παιδιά μην τσακώνεστε για τις λυχνίες. Καλυτερη είναι εκείνη που την βλέπεις να φωτίζει πιο έντονα το βράδι και να σου λέει η γκόμενα ότι την ανάβεις ... και μετά ξύπνησες. Με τα παντρεμένα ζευγάρια θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε στο ερώτημα για το πόσο κοστίζουν οι λυχνίες.

Εγώ ήδη είχα ξεκινήσει συνεδρίες..... αλλά τελικά.... αποτρελάθηκε ο γιατρός με αυτά που άκουγε κ με έδιωξε κακην κακως!!! :spiteful::spiteful::spiteful:

Τα μηχανηματα μια χαρα έπαιζαν και παίζουν και είναι σωστές υλοποιήσεις σίγουρα...έχοντασ και το σηματάκι του double insulation όπως είπε και ο g.kar... απλά ήθελα να κάνω το κάτι παραπάνω και να ρίξω ένα trial γειώνοντας το ρακ επηρεασμένος από αυτούς τους κολο influencers του διαδυκτίου !! 😁

Placebo or not.... τα 44 χρονών 👂👂 μου , (αποκαλύπτοντας και την ηλικία για τον user g.kar τον οποίο κ ευχαριστώ για τις δικές του τοποθετήσεις :smile:) , είναι πιο happy now πέραν της έξτρα ασφάλειας του ρακ.

Για τα πρακτικά :

View attachment 360996 View attachment 360997

Yγ. Επίσης σαν τρελός μου ήταν φυσιολογικό να πάρω και αυτό με ενα 10ρικάκι...που θεωρώ είναι must για κάθε σπίτι ή ηλεκτρολόγο που βαριέται να λύσει πρίζες του τοίχου...ή να χώνει κατσαβίδια με λαμπτήρα στην υποδοχή...😄

View attachment 361000
Εγώ τη σωστή φάση την ελέγχω με την άκρη της γλώσσας μου.
Μην το κάνετε κι εσείς γιατί την επομένη θα τραυλίζετε ...

Last edited:

Reaction score
164
Τίποτα άλλο .
Ολο το ποστ είναι χάρμα οφθαλμών.
Καλό είναι όταν μιλάμε για ρεύμα να προσέχουμε τι λέμε.

-Απαγορεύτε ηλεκτρική συσκευή, αποτελούμενη από μεταλλικά μέρη/περιβλήματα, να μην έχει γείωση.
-Υψηλή Τάση (220 kV) χρησιμοποιείται μόνο στη βαριά βιομηχανία.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.336
Επειδή κυκλοφορούν επικίνδυνα, από ηλεκτρικής άποψης μηχανήματα , εγώ προτείνω να γειώνεται ένα μηχάνημα και τα υπολοιπα να γειώνονται εμμέσως μέσω των καλωδίων σήματος τα οποια θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από αγωγούς ικανής διατομής και χαμηλής αντίστασης (< 0,1 Ω) .
Και αν γίνει ένα "τσαφ" σε μια συσκευή, το ρεύμα να περάσει από διάφορα μηχανήματα μέχρι να γειωθεί αντί να το κάνει κατευθείαν?

Απ' το ολότελα βέβαια καλά είναι κι έτσι...
Ακόμα κι ο @JOHN MARKOU που μας λέει πως η γείωση είναι άχρηστη (και κακή)... έχει απ' όσο ξέρω τουλάχιστον ένα μηχάνημα στην αλυσίδα γειωμένο... και μιλάω για το behringer

1741337348892.png

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.638
Ναι δεν είπα ποτέ ότι θα αφαιρούσα την γείωση από μηχάνημα που την φέρει .
Αν και το συγκεκριμένο την φέρει λόγω οδηγίας της ΕΕ.

Reaction score
107
Εγώ δεν μετράω για μισό πλανήτη, δεν με αντελήφθης. Ανήκω όμως στο μισό πλανήτη που ακούει με λυχνίες ή ακούει και με λυχνίες. Για αυτόν το μισό πλανήτη, ΝΑΙ είναι κρυφός πόθος, τι να κάνουμε τώρα. 😀

Λοιπόν εσείς οι αμιγώς τρανζιστορικοί έχετε πλάκα, γνωρίζετε και ποιά λυχνία από τις Direct-Heated Power Triode Tubes είναι η ανώτερη. :hunter::hi:

Άντε καθίστε στα αυγά σας... :lolsign:

Reaction score
3.450
Εγώ δεν μετράω για μισό πλανήτη, δεν με αντελήφθης. Ανήκω όμως στο μισό πλανήτη που ακούει με λυχνίες ή ακούει και με λυχνίες. Για αυτόν το μισό πλανήτη, ΝΑΙ είναι κρυφός πόθος, τι να κάνουμε τώρα. 😀

Λοιπόν εσείς οι αμιγώς τρανζιστορικοί έχετε πλάκα, γνωρίζετε και ποιά λυχνία από τις Direct-Heated Power Triode Tubes είναι η ανώτερη. :hunter::hi:

Άντε καθίστε στα αυγά σας... :lolsign:
Κατ' αρχήν,είστε λίγοι και όχι ο μισός πλανήτης.
Δεύτερον,όταν εγώ είχα κι άκουγα λάμπες,η Audio Note δεν είχε βάλει καν το πρώτο τούβλο στο εργοστάσιο της.

Reaction score
365
Κατ' αρχήν,είστε λίγοι και όχι ο μισός πλανήτης.
Δεύτερον,όταν εγώ είχα κι άκουγα λάμπες,η Audio Note δεν είχε βάλει καν το πρώτο τούβλο στο εργοστάσιο της.
Ευχαριστώ το Θεό που μ' έκανε πλούσιο, έξυπνο, όμορφο και προ πάντως ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.602
Members
38.347
Νεότερο μέλος
spanosth67