- Reaction score
- 4.305
Δεν ξέρω/Δεν απαντώΣε μένα λείπει.Γιατι όχι σε σένα;
Δεν ξέρω/Δεν απαντώΣε μένα λείπει.Γιατι όχι σε σένα;
ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ και καθημερινό φαινόμενο, που δυστυχώς ακούγεται..............
Καμία, τίποτα, nada... μιλάμε για τάση δικτύου που από μόνη της παίζει πάνω-κάτω κάποια Volts στη διάρκεια της ημέρας...........
Νομίζω το λέει στο κείμενο (μην το ξαναδιαβάζω τώρα) να βάζεις και όσες πρίζες θέλεις αρκεί να υπολογιστούν οι διατομές για την συνολική ισχύ κλπ ή εαν δεν το λέει εννοείται ... σχέδιο είναι. Με ότι θέλει ο καθένας ή έχει το υλοποιεί.Σωστή η παρατήρηση σου.
Αυτό που κατ" εμέ λείπει είναι η αναφορά σε ποιοτικά υλικά, πρίζες, iec κλπ.
Μην ξεχνάς όμως ότι οι σχεδιαστές/κατασκευαστές έχουν ανάγκη να ονοματοδοτήσουν και τη συνδεσμολογία που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Οπότε κλέβουν και όρους τοπολογίας και γενικά επιστημονικούς όρους για να εκπληρώσουν την ανάγκη αυτή. Βλέπεις τι γίνεται με τα πολύπριζα, ΧΑΜΟΣ!!!
Τι σου λείπει? Πες μου εμένα.
Εξειδικευμένος στα ποιοτικά υλικά!!!![]()
Ναι βρε συ το έχω καταλάβει απο την αρχή, για αυτό κάνω λίγο πλάκα και το διασκεδάζω το "μπέρδεμα".Τι να καταλάβουμε καλύτερα, δεν υπάρχει ελπίδα συνεννόησης.
Οι περισσότεροι από αυτούς που ξέρουν καλή Φυσική, δε ξέρουν καλά Ελληνικά
ΚΑΙ
οι περισσότεροι από αυτούς που ξέρουν καλά Ελληνικά, δε ξέρουν καλή Φυσική.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ
![]()
Αυτά τα ξέρει ο Πρόεδρος και ο σύμβουλος του επι θέματων ηλεκτροτεχνίας ο Wnet. Εμένα μην με ανακατεύεις, δεν ξέρω. Είμαι πιο πολύ για θέματα επικοινωνίας και ειρήνης μεταξύ των audio people ο τομέας ευθύνης που μου έχει αναθέσει.Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά και τα options. Εγώ έγραψα για ποιοτικά υλικά, όχι τα συνηθισμένα.
Σαν αυτά που έχει το πολύπριζο του ΠΑΗ και το δικό σου
Αν ήσουν παλαιά καραβάνα θα έχραφες το 2005 στο avsite.gr. Μήπως όμως έγραφες με άλλο όνομα ;ΠΑΗ πες του κυρίου ότι είμεθα παλιές καραβάνες. Σε τα μας;
(Στην περιγραφή της κατασκευής λείπει, σε εμένα όχι)
![]()
Έχει που λές φίλε Mαrlboro ένα κύκλωμα (αναγκαστικά) η Α2 που είναι δολοφονικό. Καλύτερα να ξεπέσω στους πανάκριβους (μόνο πάλι δηλαδή) push pull class A.A2;
Τάξη;
Ο ΜάρλμποροΑν ήσουν παλαιά καραβάνα θα έχραφες το 2005 στο avsite.gr. Μήπως όμως έγραφες με άλλο όνομα ;
Με πόσα subs αν επιτρέπεται ;Ισχύει.
Όποτε θες μπορείς να έρθεις και σε εμένα που παίζω με 6ιντσα τώρα να ακούσεις και να πεις μετά για το χαμηλό.![]()
Τι μου θύμισες τώρα !Εμείς οι παλιότεροι στο AVSite το έχουμε διαβάσει το θέμα από τότε που γραφτήκαμε.
Όλοι ήμαστραν πιο ευγενικοί τότε. Άλλο ύφος γραφής. Πιο επίσημο.Τι μου θύμισες τώρα !
Είδες πόσο ευγενικός ήμουν πριν από 20 χρόνια ;
Αν διαβάσεις εκείνο το νήμα, θα διαπιστώσεις ότι ο Κώστας Κόγιας ουδέποτε ανέβασε τη φωτογραφία του πραγματικού πολύπριζου, ώστε να δούμε τις λεπτομέρειες της κατασκευής.
Ανέβασε μόνο το σχηματικό της τοπολογίας και ποτέ τις φωτογραφίες της ίδιας της κατασκευής που του ζητήθηκαν.
Μήπως όμως, αγαπητέ μου Πέτρο, κάνω λάθος και δεν τις είδα σε εκείνο το νήμα του 2005 ;
Οι παλιές καραβάνες γράφανε στο avforum Κύριοι αγνοί και παρθένοι Νέοπες . . .Αν ήσουν παλαιά καραβάνα θα έχραφες το 2005 στο avsite.gr
Τι να το κάνεις ; Οι άνθρωποι όταν αναλάβουν πραγματικά εξουσία και όταν ξέρουν και μαθαίνουν τελικά πολλά τότε είναι που φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας τους.Τι μου θύμισες τώρα !
Είδες πόσο ευγενικός ήμουν πριν από 20 χρόνια ;
Αν διαβάσεις εκείνο το νήμα, θα διαπιστώσεις ότι ο Κώστας Κόγιας ουδέποτε ανέβασε τη φωτογραφία του πραγματικού πολύπριζου, ώστε να δούμε τις λεπτομέρειες της κατασκευής.
Ανέβασε μόνο το σχηματικό της τοπολογίας και ποτέ τις φωτογραφίες της ίδιας της κατασκευής που του ζητήθηκαν.
Μήπως όμως, αγαπητέ μου Πέτρο, κάνω λάθος και δεν τις είδα σε εκείνο το νήμα του 2005 ;
Στον πάνω όροφο που βλέπουν τα παιδιά μικι μάους έχω δυο σαμπ και 11 δορυφόρους.Με πόσα subs αν επιτρέπεται ;
Κινδυνεύουν όμως τα παιδια να γίνουν πολυκάναλα όταν θα μεγαλώσουν , δεν είναι κρίμα ;Στον πάνω όροφο που βλέπουν τα παιδιά μικι μάους έχω δυο σαμπ και 11 δορυφόρους.
Το μικι μάους είναι ακατάλληλο για παιδιά, έχει πολλά πονηρά μηνύματα. Τριβιζάς μόνο και μερικά άλλα εάν θες να σου προτείνω μερικά (φίλη βραβευμένη γράφει παιδικά βιβλία) .... δεν θα μου τα κάνεις εσυ τα παιδιά τρελά όπως η γενιά μας.Στον πάνω όροφο που βλέπουν τα παιδιά μικι μάους έχω δυο σαμπ και 11 δορυφόρους.
Τουλάχιστον δεν έγινα γαύροι!Κινδυνεύουν όμως τα παιδια να γίνουν πολυκάναλα όταν θα μεγαλώσουν , δεν είναι κρίμα ;
Φταίνε τελικά κα οι γονείς
Όχι βρε συ οι γαύροι είναι καλά παιδιά , ντόμπρα , όποτε πάω Πειραιά μου θυμίζει η συμπεριφορά τους Θεσσαλονίκη πατρίδα. Είναι και η θάλασσα βέβαια αλλά και ότι έχει Μικρασιάτες εκεί.Τουλάχιστον δεν έγινα γαύροι!![]()