kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.706
Ποιό είναι κατά μέσο όρο το glide ratio των εμπορικών αεροσκαφών μεταφοράς και πόσα μίλια μπορεί να διανύσει μέχρι να προσγειωθεί έχοντας χάσει την λειτουργία όλων των κινητήρων του απο ένα σύνηθες ύψος 30 -35.000 ποδιών ; :D :D 😍
Δεν υπάρχει κάτι standard. Εχει σχέση με την σχεδίαση της πτέρυγας , το βάρος εκείνη την στιγμή , την ταχύτητα που έχει εκείνη την στιγμή , τον άνεμο , αν είναι ούριος ή κόντρα .
Πολύ χοντρικά θα έλεγα περίπου ένα μίλι ανά χίλια πόδια ίσως και λίγο περισσότερο.
Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ , γιατί δεν είναι κάτι που το κάνουμε ούτε στον εξωμειωτή .
Πως σου ήρθε τώρα αυτό ?

Reaction score
2.925
Δεν υπάρχει κάτι standard. Εχει σχέση με την σχεδίαση της πτέρυγας , το βάρος εκείνη την στιγμή , την ταχύτητα που έχει εκείνη την στιγμή , τον άνεμο , αν είναι ούριος ή κόντρα .
Πολύ χοντρικά θα έλεγα περίπου ένα μίλι ανά χίλια πόδια ίσως και λίγο περισσότερο.
Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ , γιατί δεν είναι κάτι που το κάνουμε ούτε στον εξωμειωτή .
Πως σου ήρθε τώρα αυτό ?
Σε είδε στο ύπνο του.
Τρέξε στον εξομοιωτή πάραυτα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.250
Ποιό είναι κατά μέσο όρο το glide ratio των εμπορικών αεροσκαφών μεταφοράς και πόσα μίλια μπορεί να διανύσει μέχρι να προσγειωθεί έχοντας χάσει την λειτουργία όλων των κινητήρων του απο ένα σύνηθες ύψος 30 -35.000 ποδιών ; :D :D 😍
Μετάφραση: Εξακολουθείς να θεωρείς τη Sansui κορυφή, ή αλλαξοπίστησες;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.706
Παραμένω πιστός ακόλουθος της SANSUI , ACCUPHASE.
Κορυφές υπάρχουν πολλές.
Απόλυτες είναι μία δύο .
Η τρίτη αφορά σε μεγάφωνα.

Reaction score
20.640
Πως σου ήρθε τώρα αυτό ?
Μπαίνω εγώ σε μέσα μεταφοράς εάν δεν ξέρω τέτοια πράγματα ; :D Να σβήσουν οι κινητήρες και να μην ξέρω τι πιθανότητες έχουμε και να πανικοβληθώ και πεθάνω απο το φόβο μου ενω δεν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα εκτός εάν είναι (σπάνιο) πάνω απο κανέναν Ειρηνικό ; :D

Ναι κυμαίνεται αλλά στα δικά σου που πετάς είναι 15:1 ή και παραπάνω 17:1. Στα 30-35.000 πόδια δηλαδή είναι περίπου 100 μίλια. Όλο και κάποιο αεροδρόμιο θα βρεθεί σε αυτή την απόσταση να προσγειωθούμε. Αλλιώς να ... θα φτάσει το αεροπλάνο μέχρι τα 2 μέτρα και τότε ακριβώς τσούπ θα κάνω ένα μικρό πήδο και θα σκάσω ασφαλέστατα στο εδαφος. :D:D

Reaction score
20.640
Εάν ρωτάς εμένα πάντως, εγώ ξέρω και είμαι σίγουρος μόνο για τα τα κορυφαία tuner της που με ενδιαφέρουν και για τα C.O.R.A.L. σαν μεγάφωνα.

Για τα άλλα δεν έχω εμπειρία εκτός απο κάτι φθηνές σειρές φίλων στα 80 -90's που ήταν καλά (λίγο ζεστά, ωραία) αλλά για να το λέει ο Κος Μάρκου θα ισχύει.

Τι είμαι ; Audio people που έχετε ακούσει τα πάντα και απο πάντα ;

:D 😍

Reaction score
20.640
Πως σου ήρθε τώρα αυτό ?
Αυτό τι έγινε σαν ιδέα ; Εγκαταλείφθηκε ;

Ε, ρε τι κάνουν οι Κινέζοι :

Last edited:

Reaction score
4.316
Αν ήσουν παλαιά καραβάνα θα έχραφες το 2005 στο avsite.gr. Μήπως όμως έγραφες με άλλο όνομα ;
Σου απάντησε ο Θήβας.
Ναι, έγραφα με άλλο, επίσης στο avclub & στο aca.
:smoke:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.664
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα