Ο χρυσός μαλακώνει τον ήχο.Ευχαριστώ για την απάντηση περι πακτώματος στο πολύπριζο
Εγω στα φτηνά πολυπριζα κρύβω χρυσές λίρες για αυτό υποθέτω ότι παίζουν καλύτερα
Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
Ο χρυσός μαλακώνει τον ήχο.Ευχαριστώ για την απάντηση περι πακτώματος στο πολύπριζο
Εγω στα φτηνά πολυπριζα κρύβω χρυσές λίρες για αυτό υποθέτω ότι παίζουν καλύτερα
Ο χρυσός μαλακώνει τον ήχο.
Όταν το ασήμι δεν είναι μονοκρυσταλλικό χρησιμοποιείται ένα μικρό ποσοστο χρυσου για την κάλυψη των κενων στην κρυσταλλικη δομη.Αυτο κάνει η Siltech στην μεσαία της σειρά.Στην κορυφαία της σειρά όμως υπάρχει μονοκρυσταλλικό ασήμι άνευ χρυσού.Το έχω διαπιστώσει σε καλώδια.
Προτιμώ και το κράμα , χρυσό με ασημι ,το τελευταίο για καλύτερη ανάλυση στις υψηλές .
Σε πολύπριζο το ασήμι δεν θα κάνει δουλειά στα 50 Hz του δικτύου της ΔΕΗ.
Ακου λέει ρητίνες σε πολύπριζο. Ρετσινάτο κρασάκι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
Νέα χημική δομή; Πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια;μονοκρυσταλλικό ασήμι
Κάτι απορίες που έχεις κι εσύ. Εδώ διαβάζουμε για high end ραδιενέργεια!Νέα χημική δομή; Πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια;
Η Siltech τι προτείνει για εσωτερική καλωδιωση πολυπριζου;Όταν το ασήμι δεν είναι μονοκρυσταλλικό χρησιμοποιείται ένα μικρό ποσοστο χρυσου για την κάλυψη των κενων στην κρυσταλλικη δομη.Αυτο κάνει η Siltech στην μεσαία της σειρά.Στην κορυφαία της σειρά όμως υπάρχει μονοκρυσταλλικό ασήμι άνευ χρυσού.
Γιατί το γελάς;Κάτι απορίες που έχεις κι εσύ. Εδώ διαβάζουμε για high end ραδιενέργεια!
Από Ιαπωνικό πανεπιστήμιο προέρχεται,4 δεκαετίες πριν.Νέα χημική δομή; Πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια;
Το μοναδικό της πολυπριζο(Octopus)κυκλοφορεί και με τις τρεις καλωδιώσεις:Χαλκός,Ασήμι/Χρυσός,μονοκρυσταλλικό Ασήμι.Η Siltech τι προτείνει για εσωτερική καλωδιωση πολυπριζου;
Με χρυσό ή χωρίς;
Γιατί το γελάς;
Δηλαδή καμία σχέση με το πολυπριζο τιυ θέματος που είναι για τα πανηγύριαΑπό Ιαπωνικό πανεπιστήμιο προέρχεται,4 δεκαετίες πριν.
Το μοναδικό της πολυπριζο(Octopus)κυκλοφορεί και με τις τρεις καλωδιώσεις:Χαλκός,Ασήμι/Χρυσός,μονοκρυσταλλικό Ασήμι.
Το πολυπριζο του θέματος είναι άλλης φιλοσοφίας.Χρησιμοποιει φίλτρα.Το Siltech,όχι.Δηλαδή καμία σχέση με το πολυπριζο τιυ θέματος που είναι για τα πανηγύρια
ΤΙ ειναι αυτο το αστειο της ημερας;;;Μήπως θέλεις να σε βάλω να ξεχωρίσεις τις ηλεκτρικές κιθάρες όπως με έβαλες να ξεχωρίσω τις κόρνες;
Το αστείο θα ήταν αν είχα κρατήσει την κιθάρα μου.Το σύστημα σου θα έχανε το σκαλπ του αν με άκουγε να παίζω!ΤΙ ειναι αυτο το αστειο της ημερας;;;
πολύ κακό design συστημάτων , δείγμα νεοπλουτισμού στα όρια του κιτς
Μαϊμού τι λέν αυτοί δω πέρα, είναι καλό αυτό το πολυμπριζο?εχεις πολυπριζο?
εχω πολυπριζο.
εχει λαμπα?
εχεις πολυπριζο?
-πα-να-φαω-
![]()
Οχι, και μονο που συζητιέται στον πλανητη ειβισαιτ...Μαϊμού τι λέν αυτοί δω πέρα, είναι καλό αυτό το πολυμπριζο?
Να το πάρουμε λες?
Αυτό να με πεις, τόσες σελίδες και ακόμα να καταλήξουν... Άστο καλύτεραΟχι, και μονο που συζητιέται στον πλανητη ειβισαιτ...![]()
Εσείς πάρτε να φάτε μπάμιες Μπάρμπα Στάθη , για να τα “σκάτε” στο CVC CAPITAL fund .Μαϊμού τι λέν αυτοί δω πέρα, είναι καλό αυτό το πολυμπριζο?
Να το πάρουμε λες?
Ε,τότε δεν γνωρίζεις τι ΔΕΝ είναι το corian.Καταρχάς δεν κατάλαβα γιατί το διάβασες, ενώ προειδοποίησα εξαρχής.
Κατά δεύτερον, να συμπληρώσω για τους κινδύνους που αναφέρεις, λόγω της επιλογής μου να γεμίζω τον κενό χώρο, την έκλυση ραδιενέργειας, επιπρόσθετα των εύφλεκτων υλικών και της έκλυσης τοξικών αερίων.
Ευχαριστώ.
Συμφωνώ και για το corian, ήρθε δεύτερο μετά το φυσικό ξύλο.
Χε,χε,χε και τι έχει για να στηρίζεται;πολύ κακό design συστημάτων , δείγμα νεοπλουτισμού στα όρια του κιτς
ΠαιζηςΈχουμε κατάλληλο τραγουδάκι και για τέτοιες περιπτώσεις.
Εχουμε καν και τετοια κ. Μαρκησιε κρουεις ανοιχτες θυρεςΕγώ θα φτιάσω ένα που να είναι ανοιχτό από παντού , με μόνο πλέξι γκλας να στηρίζει τις πρίζες επάνω , και τέσσερα ποδάρια επίσης πλέξι γκλάς.
Τα καλώδια ή οι μπάρες απο κάτω χύμα να φαίνονται
Λόγω ευγένειας.Εχουμε καν και τετοια κ. Μαρκησιε κρουεις ανοιχτες θυρες![]()
Γιατί παρακαλώ ?πολύ κακό design συστημάτων , δείγμα νεοπλουτισμού στα όρια του κιτς
Τα δικά μου καλώδια γουστάρουν να ξαπλώνουν στα μάρμαραΧε,χε,χε και τι έχει για να στηρίζεται;
Soundcare Superspikes που έχω κι εγώ.
Μετανοείτε!
Γιατί προκαλούν με την κακή αισθητική τους, και δεν είναι άποψη το κιτς κατά την άποψή μουΓιατί παρακαλώ ?