- Reaction score
- 6.209
Παντως αυτο το λεγομενο στρωσιμο μηπως εχει καποια βαση; Τα δικα μου τα hypex καπως αλλαξαν μετα τις πρωτες ωρες. Σαν να ακουγονται πιο ανετα ας το πω ετσι.....
Το στρώσιμο φυσικά και υπάρχει σε όλα...Παντως αυτο το λεγομενο στρωσιμο μηπως εχει καποια βαση; Τα δικα μου τα hypex καπως αλλαξαν μετα τις πρωτες ωρες. Σαν να ακουγονται πιο ανετα ας το πω ετσι.....
Διατίθενται κυρίως για την σύνδεση subwoofer όταν ο ενισχυτής δεν έχει sub out.Ακριβώς,διότι στην πλειοψηφία των ολοκληρωμένων ενισχυτών που διατίθενται σε προσιτές και όχι μόνο τιμές,η προενισχυτική έξοδος γραμμής δεν είναι στάδιο αξιώσεων,αλλά αποτελεί κυρίως ένα πρόσθετο στοιχείο ευελιξίας για λόγους marketing.
Δεν κάνουν καλό καφέ;Bon Studio και δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαγαζί.
Αν έχεις θέμα με τον αντιπρόσωπο αγόρασε από κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα. Το internet είναι φίλος σουΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Crown = Bon Studio και δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαγαζί.
ΤΕΛΟΣ!
Φιλούνια σε όλους!
χαχαχα ρε φίλε αυτά είναι εξωγενείς παράγοντες, εμείς για τον ήχο μιλάμε....χαχαχαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Crown = Bon Studio και δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαγαζί.
ΤΕΛΟΣ!
Φιλούνια σε όλους!
Δεν μπορώ να πάω να τον παραλάβω.Δεν κάνουν καλό καφέ;
Έχουν και στην ταράτσα ελικοδρόμιο για λίγους χαιεντάδικους πελάτες.Δεν μπορώ να πάω να τον παραλάβω.
Πού να παρκάρω την Πόρσε στα Εξάρχεια;![]()
![]()
Θα ηθελα πολυ να τον δοκιμαζα αυτον τον crown με τον Mtz opa624 του Τζωρτζακη που χω για προενυσχητη...o crown xls 1502 έχει και ρύθμιση ευαισθησίας εισόδου, οπότε παίζει και με κάτω από 1 volt.
Αλλά μη σας γελάει αυτό.
Πρόκειται για έναν τελικό που "ξεγυμνώνει" τα πάντα, προσωπικά και με φίλους έχουμε δοκιμάσει περίπου 10 διαφορετικούς προενισχυτές με διαφορετικά κάθε φορά αποτελέσματα.
Προσωπική μου προτίμηση είναι το ταίριασμα με τον παλιό Αλέξανδρο των αδερφών τσακιρίδη (απο τις rca εξόδους του προ βέβαια).
Το σύνολο αυτό σαν τιμή παίζει πολύ...γεμάτα, όμορφα, μουσικά, να ακούς μουσικές με τις ώρες, δε θέλω να πω σε τι τιμή θα έπρεπε να είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής που να παίζει έτσι...
Πολύ ενδιαφέρον θα είχε το ταίριασμα του νέου Αλέξανδρου των τσακιριδαίων με κανα 2 crown και ένα ηχείο που να βρωμάει χαϊεντίλα!
Ποίος αισθάνθηκε πίεση???Ενταξει ρε παιδια.Τι πιεση ειναι αυτη? Ας ψαξει να βρει τον δευτερο καλυτερο ενισχυτη.Τοσο πολυ θα απεχει πια απ τον crown?
Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι δεν εννοουσα εσενα.Ποίος αισθάνθηκε πίεση???
Να τα μας... αυτα ειναι που φοβαμαι.... 12τμ ειναι ο χωρος μου...Όπως είπα και εις το παρελθόν, οι κραουν-τάηπ ενισχυτές με πολλά βάτια μπορεί να ακουστούν από χάλια (σε μικρό χώρο με ηχείο "εύκολο" στην οδήγηση) μέχρι....
Ακόμα Porsche έχεις, δεν είδες που με 300+ δεν κρατάει και σκοτώνει αθώους?Πού να παρκάρω την Πόρσε στα Εξάρχεια;![]()
![]()
Άστα να πάνε....ούτε κουλουράκια μαζί!Δεν κάνουν καλό καφέ;
Ενταξει ρε παιδια.Τι πιεση ειναι αυτη? Ας ψαξει να βρει τον δευτερο καλυτερο ενισχυτη.Τοσο πολυ θα απεχει πια απ τον crown?
Προφανώς αναφέρεστε σε εμένα, κανείς άλλος δεν είχε σχολιάσει μεχρι εκείνη τη στιγμή το θέμα.Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι δεν εννοουσα εσενα.