stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Ακόμα κι ο εµίρης του Κατάρ πρέπει να ζορίζεται.Είναι από τον Αύγουστο του 17 ο κατάλογος...μπορεί να έχουν πέσει από τότε οι τιμές!![]()
Ακόμα κι ο εµίρης του Κατάρ πρέπει να ζορίζεται.Είναι από τον Αύγουστο του 17 ο κατάλογος...μπορεί να έχουν πέσει από τότε οι τιμές!![]()
Μαλλον κατι περισοτερο απο κλανια φαινεται να εφυγε
Παιζει καλα ?Σωστα, δε το σκέφτηκα!
Έχω ένα καλοριφέρ τέτοιο, ίδιο ακριβώς!
Και το σηκωμαροτριχομετρο και το αρχιδοπεφτομετρο!Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά:
83cmx48cmx83cm
Weight 375kg
Frequency Response 0Hz-500kHz
Output Power (8/4Ω) 800W/1600W
Minimum Speaker Impedance 0.1Ω
SNR 120dB
THD+N 0.0001%
Reserve Capacitance 1Farad 1,000,000μF
Damping Factor 400
Slewrate 60V/μs
Transformer 7kW 100kg
Construction Milled 20mm and 30mm Aluminum Plate
Shielding 6mm Copper Plating, Mu-Metal
Εντάξει, ρισπεκτ, το τερμάτισαν!
Άξιοι!![]()
Κουμπάρε Σήφη εγώ δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο προ.εχω εναν προ ιδιοκατασκευη , τον opa624 του Τζωρτζακη (για οποιον ξερει)
Βγιάζεσαι, δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.Λόγω snr πάρε τον 1502. Δεν είναι απλά θέμα βατ
A εχει βαρβατη εξοδο... οδηγει οτι θες...Κουμπάρε Σήφη εγώ δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο προ.
Ερώτηση: Πόσα βολτ εξόδου δίνει (τυπικά και μάξιμουμ);
Επίσης, είναι ισορροπημένος ή ανισόρροπος;
Είσαι σε καλό δρόμο.A εχει βαρβατη εξοδο... οδηγει οτι θες...
Νομιζω ειναι τυπικα 2 και μαξ 4+ ..ισοροπημενος.
- κάτω από το σπίτι μουΠού να παρκάρω την Πόρσε στα Εξάρχεια;![]()
![]()
επαε δειτε ηντα 'παθε ο αντιπροσωπος ...
View attachment 94529
ακομη ζμπρωχνει
"Danish Audio Design International The Only One"
Σε μικρό χώρο με εύκολο ηχείο τί παθαίνουν οι κράουν και ακούγονται χάλια;...Όπως είπα και εις το παρελθόν, οι κραουν-τάηπ ενισχυτές με πολλά βάτια μπορεί να ακουστούν από χάλια (σε μικρό χώρο με ηχείο "εύκολο" στην οδήγηση) μέχρι....εξαιρετικά με απόλυτα κριτήρια όταν έχουμε μεγάλους χώρους, τεράστια και δύσκολα ηχεία και έχουμε επιλέξει ενισχυτή κλάσης Α των 30 βατίων ανα πλευρά.
Πρακτικως τι ζητημα μπορει να χω με χαμηλοτερο snr? Πχ θορυβο σε χαμηλες σταθμες ακροασης?Αφτές είναι οι δγιαφορές στον λόγο σήματος προς θόρυβο:
XLS-1002: Signal to Noise > 97dB (at .775Vrms sensitivity, 6dB lower)
XLS-1502: Signal to Noise > 103dB (at .775Vrms sensitivity, 6dB lower)
Αν τα 100 Έουρος δεν αποτελούν ισχυρότατο αποτρεπτικό παράγοντα η επιλογή του ΧΛΣ-1502 είναι ουσιωδώς καλύτερη.
Είναι ότι πληρώσεις παίρνεις .Σε μικρό χώρο με εύκολο ηχείο τί παθαίνουν οι κράουν και ακούγονται χάλια;
Δεν το οδηγούν καλά το εύκολο ηχείο;