Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
τι να πώ δεν μπορώ να ξέρω, ίσως ήταν καλοι στους υπολογιστές αλλα μολις άλλαξαν και κοίταξαν το κέρδος άλλαξαν και χάλασανΑυτό ήθελα να πω. Κάθε άλλο παρά μάρκα με εκαψες ήταν η Amstrad.
Εμένα μου λές; Τα πρώτα μου εγκεφαλικά κύτταρα τα έκαψα πιτσιρικάς μπροστά στη μαγική πράσινη οθόνηΑυτό ήθελα να πω. Κάθε άλλο παρά μάρκα με εκαψες ήταν η Amstrad.
Μπορεί να ακούγεται γελοίο σαν νούμερο για τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν ήταν μικρό νούμερο για την εποχή του.
Κανενα dvd player 1ης γενιας δεν διαβαζε αντιγραμμενα. Γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν αντιγραμμενα οταν βγηκαν τα πρωτα players.Έχω χαρίσει πάνω από 10 DVD players γιατί δε μου χρειάζονται και δεν έχω νοσταλγικά συναισθήματα προς αυτά σε αντίθεση με VHS που τρελαίνομαι και τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα ήταν τα Bluesky και φυσικά τα πρώτα πρώτα Sony. Πολύ σπαστικό ότι τα πρώτα DVD player της Sony δε διαβάζουν αντιγραμμένα.
64KB έβλεπε το λειτουργικό όμως.Amstrad CPC 6128
Θα σέβεστε οι νέοι...
128 πανίσχυρα KB RAM, έτοιμα να ξεπεράσουν κάθε υπολογιστικό εμπόδιο!
View attachment 344662
Tι μου θύμισες Πέτρο. Στουρναρη 1992 το πρώτο cdrom Hitachi με 55.000 δραχμές όλα από χαρτζιλίκι μηνών. Το office πια δεν θα έκανε ένα 24ωρο να εγκατασταθεί με δισκέτες αλλά σε λίγο χρόνο με το 4Χ cdrom. Αχ ωραίες εποχές αθώες.
Ναι συμφωνώ. Δεν έβαλα το περιοδικό για να δείξω την ημερομηνία. Απλά βρήκα ευκαιρία. Ακόμα θυμάμαι που γυρνούσα σπίτι με το λεωφορείο και το περιοδικό στην τσάντα. Ανυπομονούσα να πάω να το διαβάσω. Ήταν αδιανόητο ότι τα CD τώρα γράφονται!Μπορει η ανακαλυψη να εγινε πριν το 2000 αλλα μεχρι να γινει η ενσωματωση της τεχνολογιας στα customer player χρειαστηκε χρονος και διαδικασιες (αδειες, δικαιωματα κτλ). Σε επαγγελματικου τυπου συσκευες (studios) ισως να εγινε νωριτερα. Ειχα διαβασει τοτε οτι ενα μερος του κοστους που πληρωναμε για την αποκτηση αγραφων δισκων και συσκευων εγγραφης πηγαινε στις εταιριες που διαχειριζονταν πνευματικα δικαιωματα καλλιτεχνων.
@Jezuz η συγκεκριμένη μάρκα ήταν η μόνη που έβγαζε VCR-DVD Combo μηχανήματα τα οποία είχαν την δυνατότητα να μεταφέρεις DVD σε Βιντεοκασέτα, αντί Βιντεοκασέτα σε DVD όπως όλα τα άλλα Combo VCR-DVD!Να προσθεσω στα παραπανω και τα TARGA