- Reaction score
- 4.327
Αφού έχει τρύπες δίπλα. Δεν ρουφιέται από κει ο αέρας; Μην μασάτε δεν υπάρχει θέμα. Έτσι δουλεύει και αυτό το hiend μαραφέτι των 100€
Επιπλέον δε νομίζω ότι τα υπάρχων fan από κάτω δημιουργούν κάποιο air flow. Γιατί από πάνω έχει άλλα pcb που κόβουν τη ροή. Αυτά τα εχω βάλει pull.Εδώ σε Θέλω. Γι αυτό έβαλα με πολύ μικρό cfm.
dynaudio emit m 20Παιδάκια,
Μία χάρη, ξανά ρωτάω!
Με ταβάνι τα 700 ευρουδάκια πιο ηχείο ραφιού θα μου προτείνατε για πάντρεμα με τον marantz μου?
Υπάρχει τελικά κάτι καλύτερο από klipsch ????
(Θα κάνω τα στραβά μάτια σε αυτό το θέμα, διότι το hc αφορά όλη την οικογένεια και είπαμε, με klipsch, η υπόλοιπη οικογένεια (κυρίως η σύζυγος) δεν τα πάει καλά).
Oχι Γιωργο το θεμα δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι μαζευει σκονη η συσκευη μεσα οταν γινεται αυτο. Ο ankodog το επιασε τι εννοουσαΑφού έχει τρύπες δίπλα. Δεν ρουφιέται από κει ο αέρας; Μην μασάτε δεν υπάρχει θέμα. Έτσι δουλεύει και αυτό το hiend μαραφέτι των 100€
Ναι και φτιαχνουν ενα flow μονα τους απο τις τρυπες που δεν ειναι καλυμενες...... Η σκονη θα κανει παρτυ εκει μεσα σε λιγο καιρο.Επιπλέον δε νομίζω ότι τα υπάρχων fan από κάτω δημιουργούν κάποιο air flow. Γιατί από πάνω έχει άλλα pcb που κόβουν τη ροή. Αυτά τα εχω βάλει pull.
Αυτό θα συμβεί σε κάποιον που δεν ασχολείται με τα μηχανήματα του. Κάθε τόσο blower και καθάρισμα. Έτσι όπως το θέτεις καμία λύση δεν είναι αποδεκτή ουτε τα aircom. Αν το πάμε σε αλλο επίπεδο του βάζουμε και dust filter περιμετρικάdynaudio emit m 20
[DOUBLEPOST=1531573176][/DOUBLEPOST]
Oχι Γιωργο το θεμα δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι μαζευει σκονη η συσκευη μεσα οταν γινεται αυτο. Ο ankodog το επιασε τι εννοουσα
[DOUBLEPOST=1531573236][/DOUBLEPOST]
Ναι και φτιαχνουν ενα flow μονα τους απο τις τρυπες που δεν ειναι καλυμενες...... Η σκονη θα κανει παρτυ εκει μεσα σε λιγο καιρο.
θα ανεβασει κιαλλο θερμοκρασια πιθανοτατα.... υπαρχει αποδεκτη λυση αλλα δε θες να την ακουσεις. Φανταζομαι τροχο για αλουμίνιο εχεις ετσι?Αυτό θα συμβεί σε κάποιον που δεν ασχολείται με τα μηχανήματα του. Κάθε τόσο blower και καθάρισμα. Έτσι όπως το θέτεις καμία λύση δεν είναι αποδεκτή ουτε τα aircom. Αν το πάμε σε αλλο επίπεδο του βάζουμε και dust filter περιμετρικά
ακριβως αυτο ειναι το θεμα Γιωργο.Αφού έχει τρύπες δίπλα. Δεν ρουφιέται από κει ο αέρας; Μην μασάτε δεν υπάρχει θέμα. Έτσι δουλεύει και αυτό το hiend μαραφέτι των 100€
[DOUBLEPOST=1531575035][/DOUBLEPOST]θα ανεβασει κιαλλο θερμοκρασια πιθανοτατα.... υπαρχει αποδεκτη λυση αλλα δε θες να την ακουσεις. Φανταζομαι τροχο για αλουμίνιο εχεις ετσι?
Οοο το πάς αλλού. Πάμε πάλι στη πραγματικότητα. Λίγο φροντίδα και είμαστε οκ
Αυτή η λύση του μέλους kefalas είναι η καλύτερη και αποδεχτεί για σαλόνι και όχι μόνο.
Εκτός αν το αισθητικό κομμάτι δεν σας ενδιαφέρει.
ποιος AV ειναι ?Εγώ αυτό κάνω τους καλοκαιρινούς μήνες,
Ειναι βάση ψύξης για notebook, ρεύμα κατευθείαν πίσω από τον av, power on ανοίγει και αυτό, στα 5volt είναι εντελώς αθόρυβο.
Έχει 2× 60cm ανεμιστήρες και το κόστος αγοράς είναι πολύ μικρό.
Το ζεστό αέρα τον τραβάει από κάτω και τον βγάζει από 2 οπές στο πλάι.
View attachment 101184
View attachment 101186
View attachment 101185
Το χειμώνα το βγάζω, φέτος είναι το 3 καλοκαίρι.
Ειναι πρόχειρη και οικονομική λύση που κάνει δουλειά όμως.![]()
Εχω πολυ ευαίσθητα αυτιά, οπως εγραψα και πιο πανω ειναι εντελώς αθόρυβο.Μου αρέσει σαν ιδέα, από θόρυβο πως πάει?
στον marantz αναφερεσαι ?Επιπλέον δε νομίζω ότι τα υπάρχων fan από κάτω δημιουργούν κάποιο air flow.
άσχετος με το topic, ως ιδέα το έριξα διαβάζοντας το θέμα.ποιος AV ειναι ?
Ναιστον marantz αναφερεσαι ?
άσχετος με το topic, ως ιδέα το έριξα διαβάζοντας το θέμα.
Yamaha ειναι παλιος αλλα στο γκαζι και ειδικα στις ταινιες καλοκαίρι ζοματάει...Ως τοσο το fan που εχει στα σπλαχνα του ο ενισχυτής χωρις τη μόντα δεν το εχω ακούσει ποτε να δουλεύει, σε δουλεια να βρισκομαστε Κώστα ώστε να μένουμε σε εγρήγορση...![]()
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ακόμη ένα pcb. Όταν γυρίσω θα το τσεκάρω.View attachment 101188
[DOUBLEPOST=1531577944][/DOUBLEPOST]
ολοι βραζουν.....και ο yamaha dsp az1 και ο pioneer lx82 που ειχα
Αν είναι έτσι τότε με τα 2 φανακια από πάνω φτιάχτηκε μια διάταξη push pull. Οπότε τη σκόνη που έλεγε ο @Alexandros1986 δεν τη γλυτώνεις με ή χωρίς έξτρα φαν.Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ακόμη ένα pcb. Όταν γυρίσω θα το τσεκάρω.
push pull και το ιδανικο το push να ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο το pullTελικά καλύτερα είναι να τραβάει μόνο ή ένας να σπρώχνει και ένας να τραβάει;
Μια παρένθεση. Πως κάνουμε register την tv στο remote του μαραντζ? Κρατάω πατημένο το tv/radio μαζί με το setup. αναβοσβήνουν τα 3 λαμπάκια - πατάω το 4digit της samsung και μετά? πάλη το setup? το tv/radio. Προσπαθώ ένα μισάωρο με διάφορους συνδυασμούς και δε το δέχεται.push pull και το ιδανικο το push να ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο το pull
Δε ξερω εγω εχω yamaha ..... Παντως πρεπει να το ψησουμε κανα logitech harmony σιγα σιγα .....Μια παρένθεση. Πως κάνουμε register την tv στο remote του μαραντζ? Κρατάω πατημένο το tv/radio μαζί με το setup. αναβοσβήνουν τα 3 λαμπάκια - πατάω το 4digit της samsung και μετά? πάλη το setup? το tv/radio. Προσπαθώ ένα μισάωρο με διάφορους συνδυασμούς και δε το δέχεται.
Περα απο τη πλακα ειχα εναν sr 7011 αλλα δε το εκανα ποτε αυτο....Δε ξερω εγω εχω yamaha ..... Παντως πρεπει να το ψησουμε κανα logitech harmony σιγα σιγα .....
και γω στον πρώην yamaha το είχα. εδώ με παιδεύει....Δε ξερω εγω εχω yamaha ..... Παντως πρεπει να το ψησουμε κανα logitech harmony σιγα σιγα .....
[DOUBLEPOST=1531595934][/DOUBLEPOST]
Περα απο τη πλακα ειχα εναν sr 7011 αλλα δε το εκανα ποτε αυτο....