- Reaction score
- 140
Βρήκα αυτό αν είναι αυτό που ψάχνειςΣήμερα μου έκανε firmware update o Cinema 60. Έχει κάνει τρία από τότε που τον πήρα. Πως μπορούμε να ξέρουμε τι περιλαμβάνει το κάθε update?
Βρήκα αυτό αν είναι αυτό που ψάχνειςΣήμερα μου έκανε firmware update o Cinema 60. Έχει κάνει τρία από τότε που τον πήρα. Πως μπορούμε να ξέρουμε τι περιλαμβάνει το κάθε update?
Ήρθε ο Άγιος Βασίλης..Ο κύβος ερίφθει όπως και η παραγγελία για έναν Cinema 40..
Δεν βλέπω να την γλιτώνει και το Dirac αργά ή γρήγορα..
Ευχαριστώ! Ως πρώτη εντύπωση είναι ένα θηρίο.. ξεκινώ με τη σειρά τις συνδέσεις να μπει μια τάξη..Καλοάκουστος!
Έχετε γενικώς κατά νου πως η προσφορά -30% στα διάφορα Dirac ισχύει μέχρι 15/01/2024.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πούλησα τον Cinema 60 για να παω για μεγαλύτερο γιατί το ραδιόφωνο είναι σοβαρός waf παράγοντας στο σπίτι. Καλές ακροάσεις εύχομαι είμαι σίγουρος ότι θα τον ευχαριστηθείς. Η cinema σειρά είναι σούπερ και για μουσική και για ταινίες.Ευχαριστώ! Ως πρώτη εντύπωση είναι ένα θηρίο.. ξεκινώ με τη σειρά τις συνδέσεις να μπει μια τάξη..
Σε κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μάλιστα αναφέρεται και σε περιγραφές καταστημάτων, φαίνεται ότι έχει και δέκτη. Παρόλα αυτά δεν βλέπω να υπάρχει (διαφορά US & EU?).
Αυτό το dirac δεν μοιράζεται, σωστά;;
Η φωτογραφία που έβαλες δείχνει τη US έκδοση, φαίνεται από την τάση λειτουργίας (120V / 60Hz).Σε κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μάλιστα αναφέρεται και σε περιγραφές καταστημάτων, φαίνεται ότι έχει και δέκτη. Παρόλα αυτά δεν βλέπω να υπάρχει (διαφορά US & EU?).
Αυτό το dirac δεν μοιράζεται, σωστά;;
Κοιτάζω να προσθέσω έναν δέκτη τύπου Tangent tuner II ή Pro-ject tuner box ή κάτι άλλο αν προταθεί.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πούλησα τον Cinema 60 για να παω για μεγαλύτερο γιατί το ραδιόφωνο είναι σοβαρός waf παράγοντας στο σπίτι. Καλές ακροάσεις εύχομαι είμαι σίγουρος ότι θα τον ευχαριστηθείς. Η cinema σειρά είναι σούπερ και για μουσική και για ταινίες.
Σου έχω στείλει ΡΜ.Κοιτάζω να προσθέσω έναν δέκτη τύπου Tangent tuner II ή Pro-ject tuner box ή κάτι άλλο αν προταθεί.
Ο πενηντας ειναι ο δεξιος????
AV 10 δεξιά, AMP 10 αριστερά.Ο πενηντας ειναι ο δεξιος????
μα ποσο εκσω επεσα.....χαχαχχαAV 10 δεξιά, AMP 10 αριστερά.
Kef R6 Meta κεντρικό.
Τι λένε τα KEF;Kef R6 Meta κεντρικό.
AV 10 δεξιά, AMP 10 αριστερά.Ο πενηντας ειναι ο δεξιος????
R11 = very goodΤι λένε τα KEF;