- Reaction score
- 138
Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ___wait____και βελακια
κάνε αυτό...factory resetΣυνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ___wait____και βελακια
βγάλτο από το ρεύμα...κράτα το κουμπί του power για 30 sec άστο για 20 λεπτά έτσι εκτός ρεύματος και ξαναβάλτο να δούμεΤο έκανα τα ίδια μου κάνει μου ξαναβάζει την ίδια ένδειξη
[DOUBLEPOST=1525462157][/DOUBLEPOST]Όμως από πίσω διέκρινα για πολύ λίγο ____48 min___και μετά το ___wait___και βελακια
[DOUBLEPOST=1525462315][/DOUBLEPOST]Πλέον δεν ξέρω τι να κάνω δεν το πείραξα καθόλου πριν .από μόνο του έκανε update κολησε και όπως φαίνεται θα είναι και το τελευταίο του
το ρεύμα είπα..έχω βγαλει to καλωδιο από την ethernet και συνεχίζει να βγάζει το wait kai βελακια
okΤο έκανα αυτό που είπες απλά έβγαλα και την ethernet
όταν το άνοιξες είχες βάλει και το ethernet?Οπως βλέπεις δυστυχώς τίποτα,δεν είναι πολύ περιεργο που ότι και να κάνω δεν λέει να φύγει η ένδειξη από εκεί View attachment 95843
[DOUBLEPOST=1525467079][/DOUBLEPOST]Πάντως φαίνεται σαν να εχει κλειδώσει σε κατάσταση αναμονής
αν οχι...βαλε το ethernet και άσε το όλο το βράδυ να δούμε μήπως ξεκολλήσειόταν το άνοιξες είχες βάλει και το ethernet?
σιγά μωρέ...Ok,σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
δεν χάνεις κάτι σε ισχύ όταν το έχεις στο on..απλά σου δίνει γκάζι όπου και όταν πρέπειΜε το Eco mode δε ζεσταίνεται ...
Εγώ το έχω off αυτό...
Δε κάνω καλά?
Εχω φυσικά ανεμιστήρα αθόρυβο επάνω..
Είναι σχολαστικός με αυτο
Στο On παντως λεει οτι το μειωνει και στο auto το ματσαρει με το volumeσιγά μωρέ...
απλά μην αγχώνεσαι εμένα μια φορά μου είχε σκαλώσει αντίστοιχα επειδή έτρεχα το App του Audyssey και κάποια στιγμή κατέβηκα στο αμάξι με το κινητό πριν ολοκληρώσω την διαδικασία του setup και βγήκε το κινητό εκτός wifi !!
έφαγα 1 ώρα να το ξεκολλήσω...
[DOUBLEPOST=1525475094][/DOUBLEPOST]
δεν χάνεις κάτι σε ισχύ όταν το έχεις στο on..απλά σου δίνει γκάζι όπου και όταν πρέπει
άλλα μου είχε πει ο @Kostas Kefalas τότε..θα συμφωνησω και εγω το εχω με τελικους ολα τα καναλια και παρολα αυτα ζεσταινεται αρκετα (και δεν
Στο On παντως λεει οτι το μειωνει και στο auto το ματσαρει με το volume
Daharis666 επιτέλους έσβησε η ένδειξη δεν τον έχω ανοίξει να δω τι γίνεται η αν δεν παίζει καθόλου λόγο ότι πρέπει να φύγω δουλειά θα ενημερώσω το απόγευμα.
Όμως ρε παιδί μου τέτοιο παιδεμα για μια αναβάθμιση;