monitor audio gxc 350 πρόβλημα με μπάσο

Reaction score
270
Φιλε νασο καλησπερα σε σενα και ολους τους υπολοιπους της παρεας, δε θελω να κανω τον πολυξερο ουτε και ειμαι και αυτο επαληθευεται καθε μερα που ολο και κατι καινουργιο εχω να μαθω.θα σου πω λοιπον κατι απο την εμπειρια μου στο σινεμα που ειναι μικρη, κατι που στο πα και στο τηλ γιατι με ενδιαφερει και η γνωμη των υπολοιπων. Μιας λοιπον και θες να κανεις αλλαγες διωξε οποσδηποτε τον πολυκαναλο ,και παρε εναν προσεσορα, ας ειναι και παλιοτερος θα εκπλαγεις με αυτο που θα ακουσεις τα hdmi και ολα τα υπολοιπα απο τη στιγμη που εχεις υπολογιστη τουμπανο δε τα χρειαζεσαι και εφ οσον πηρες και 5 καναλο τελικο μπορεις να πας σε κατι τετοιο. Ειχα παλια γιαμαχα, και προσφατα πουλησα ενα denon 4310 που ηταν πολυ καλυτερος απο αυτον που εχεις, λοιπον για να μη μακρυγορο οι πολυκαναλοι ενισχυτες ειναι ενα πολυμιξερ που τα κανει ολα, αλλα τιποτα καλα, απλως με τις αυτοματες ρυθμισεις τους στοχευουν να μπουν σε ολα τα σπιτια, σε αυτων που δε μπορουν να διαθεσουν πολλα και αυτους που δε θελουν να φανε δυο μερες με το ντεσιμπελομετρο στο χερι, οποτε μην εχεις πολλες απαιτησεις απο αυτους. Μπορεις να βρεις λοιπον ενα μεταχειρισμενο av προ με λιγα λευτα που θα σε ζορισει λιγο να τον σεταρεις αλλα θα παρεις πολυ καλο αποτελεσμα ,οπως εκανα και γω με ενα tagmclaren που πηρα. Οταν δηλωσα τα l και r large,επαθα πλακα αλλα αμα τα παιζω ετσι θα τα παρω στο χερι, η διαφορα ειναι μεγαλη δεν ειναι οπως φενεται απλα στα νουμερα αλλαζουν οι φωνες ,αλλαζει ολη η εικονα. Αυτο εγινε με τα kef reference model three θα βαλω καποια στιγμη και τα genelec να τα δοκιμασω. Ουφ ειπα πολλα ελπιζω να μη σας κουρασα

Reaction score
7.852
Φιλε νασο καλησπερα σε σενα και ολους τους υπολοιπους της παρεας, δε θελω να κανω τον πολυξερο ουτε και ειμαι και αυτο επαληθευεται καθε μερα που ολο και κατι καινουργιο εχω να μαθω.θα σου πω λοιπον κατι απο την εμπειρια μου στο σινεμα που ειναι μικρη, κατι που στο πα και στο τηλ γιατι με ενδιαφερει και η γνωμη των υπολοιπων. Μιας λοιπον και θες να κανεις αλλαγες διωξε οποσδηποτε τον πολυκαναλο ,και παρε εναν προσεσορα, ας ειναι και παλιοτερος θα εκπλαγεις με αυτο που θα ακουσεις τα hdmi και ολα τα υπολοιπα απο τη στιγμη που εχεις υπολογιστη τουμπανο δε τα χρειαζεσαι και εφ οσον πηρες και 5 καναλο τελικο μπορεις να πας σε κατι τετοιο. Ειχα παλια γιαμαχα, και προσφατα πουλησα ενα denon 4310 που ηταν πολυ καλυτερος απο αυτον που εχεις, λοιπον για να μη μακρυγορο οι πολυκαναλοι ενισχυτες ειναι ενα πολυμιξερ που τα κανει ολα, αλλα τιποτα καλα, απλως με τις αυτοματες ρυθμισεις τους στοχευουν να μπουν σε ολα τα σπιτια, σε αυτων που δε μπορουν να διαθεσουν πολλα και αυτους που δε θελουν να φανε δυο μερες με το ντεσιμπελομετρο στο χερι, οποτε μην εχεις πολλες απαιτησεις απο αυτους. Μπορεις να βρεις λοιπον ενα μεταχειρισμενο av προ με λιγα λευτα που θα σε ζορισει λιγο να τον σεταρεις αλλα θα παρεις πολυ καλο αποτελεσμα ,οπως εκανα και γω με ενα tagmclaren που πηρα. Οταν δηλωσα τα l και r large,επαθα πλακα αλλα αμα τα παιζω ετσι θα τα παρω στο χερι, η διαφορα ειναι μεγαλη δεν ειναι οπως φενεται απλα στα νουμερα αλλαζουν οι φωνες ,αλλαζει ολη η εικονα. Αυτο εγινε με τα kef reference model three θα βαλω καποια στιγμη και τα genelec να τα δοκιμασω. Ουφ ειπα πολλα ελπιζω να μη σας κουρασα
Νίκο όπως έχω ξαναπεί είμαι σε φάση μαθητή. διαβάζω ρωτάω πειραματίζομαι. Μπορεί πράγματι να είναι όπως το λες αλλά από τι στιγμή που στήνουμε ένα home cinema και θέλουμε να ακολουθούμε τις τεχνολογίες νομίζω είναι μονόδρομος η αγορά σύγχρονων μηχανημάτων που τις υποστηρίζουν. θέλω σιγά σιγά να ''ατμίσω'' έτσι χρειάζομαι έναν προ ο οποίος θα υποστηρίζει atmos και άλλον ένα πολυκάναλο τελικό για να οδηγήσει τα υπόλοιπα. έτσι όμως ανεβαίνει πολύ το κόστος. ενώ μπορώ με έναν avr να οδηγήσω τα ηχεία που έχουν το λιγότερο φορτίο (ταβάνι) και τα υπόλοιπα ο τελικός. μακάρι να υπήρχε απεριόριστο χρήμα να τα κάναμε όλα.

Reaction score
122
χαχα τον marantz από media markt. εκτός και αν κάποιος από το forum θέλει να τον δώσει
καλα πηγενε και απο το πρακτικερ εσυ :headbang::headbang: αφου σου λενε ο ζιζικος τι δεν καταλαβενεις :lolsign:

Reaction score
7.852
καλα πηγενε και απο το πρακτικερ εσυ :headbang::headbang: αφου σου λενε ο ζιζικος τι δεν καταλαβενεις :lolsign:

Γιατί ο φίλος ο Ηλίας εδώ κατάλαβε ότι έχεις marantz για πούλημα.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
122
Γιατί ο φίλος ο Ηλίας εδώ κατάλαβε ότι έχεις marantz για πούλημα.
καταλαβα λαθος οποτε παρτον απο media mark η καπου ειχε παρει το ματι μου οτι τα μελοι εχουν αλλη τιμη για τον 7011 καπου στα 1250 αν θυμαμαι καλα εκτος αν ηταν προσφορά για ορισμένο διάστημα ... :bigboss::beta:

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
270
Τα πραγματα στην τεχνολογια του ηχου σου ξαναειπα δεν ειναι σα τους υπολογιστες που ασχολεισαι, δεν σημαινει οτι οταν αγοραζουμε το τελευταιο ειναι και το καλυτερο οσο ποιο γρηγορα ξεκολησεις απο αυτο τοσο ποιο κερδισμενος θα εισαι, αν ηταν ετσι δε θα υπηρχαν ανθρωποι στο φορουμ που να ψαχνουν μοντελα ηχειων 20 και πλεον ετων. Ειδικα στο σινεμα καποιο διαστημα με τους πολυκαναλους καθε εξαμηνο γινοτανε παρτι ολο βγαινανε και αλλα μοντελα για να πουλανε οι εταιριες. Αν λοιπον σου βαλω μια κουρτινα μπροστα απο ενα συστημα και σου αλλαζω τα μηχανηματα ειμαι βεβαιος δε θα καταλαβεις τιποτα, τωρα αν εσυ θεωρεις οτι ειναι αναβαθμιση και διαφορα να παρεις πχ το 3d μοντελο στη διπλασια τιμη για να βλεπεις ψαρακια το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να μην ακουσεις ποτε αυτο που θες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky